5 Ocak 2013 Cumartesi

Buda Böyle Bir Hikaye İşte..



Sene 2009 Ekimin ilk günleri

Annemle yaptığımız tartışmalar sonucu onun dizinin dibinde kalmış onun istediği üniversiteye kaydımı yaptırmıştım. Sevdiceğim onun yaşadığı şehri yazmamı beklerken ona attığım kazıkla karşılaşınca aramız oldukça bozulmuştu.Sürekli ayrıl barış bir haldeydik.Üniversiteye başlamak beni hiç heyecanlandırmıyordu aksine hiç tanımadığım bir ortama girmek beni oldukça sıkıyordu.

Derken okulun ilk günü geldi çattı.Binadan içeri girdiğimde insanların birbirine "Aa sende mi burdasın " diye sarıldıklarını gördüm.İçime umut doğdu belki birini görürüm diye ama boşunaydı.Sınıfa girdim ve tanımadığım 15 tane kadar yüzle karşılaştım.Bir yere oturup incelemeye başladım herkesi tek tek.Sınıfta oturma biçimi yuvarlak olduğundan rahatlıkla herkesi süzüyordum.Herkesi tek tek süzdüm.Bir iki tikkycan,bir iki ezik (benim gibi),bir tane abartılı kız,kendi halinde kızlar erkekler derken onu gördüm.İri (bana göre yani:)) gözlüklü(bende gözlüklüydüm o vakit) kıvırcık saçlı bir erkek.Lisede dersane dönemimde peşimden koşup bana hayatı zindan eden bir çocuğa o kadar benziyordu ki o anda nefret ettim o çocuktan.Ters ters baktım hatta.İçimden bir ses o değil saçmalama diyordu ama nefret ettim çocuktan yok yani.O günüm iğrenç geçti.Kimseyle tanışmadım konuşmadım.Eve dönerken okulu bırakmaya karar verdim.Ama annem bir gün daha gitmemi,bir kere daha şansımı denememi söyledi.

Ertesi gün iki kızla tanıştım ve bırakmaktan vazgeçtim:) Hala da görüşürüm onlarla yani bölümlerimiz farklı olsa da hem kalbim onlarla.İki kız arkadaşım olunca okul daha gidilesi bir yer oldu bana ama sınıfın geri kalanı isimlerinin ne olduğu falan hala umrumda değildi.Okula gidiyordum,derste kızlarla dedikodu yapıyordum,evime geri dönüyordum.Ama sınıftakileri süzmeye devam ediyordum ve şu iri çocuktan hala nefret ediyordum..

Sınıfta ilginç olaylar olmaya başladı sonra..Dedikodu gittikçe bollaştı.Okuldan otobüs durağına giderken iki kız arkadaşımla fısır fısır dedikodu yapıyorduk.Sınıftakilerin isimlerini öyle öyle öğrenmeye başladım ama şu nefret ettiğimin adını hala bilmiyordum.Biz ne zaman dedikodu yapsak arkamızı bir dönüyoruz bu çocuk.İlk gün tesadüf dedik,ikinci gün güldük geçtik aradan bir süre geçip bu olay tekrarlayınca tanışalım artık dedik:) Zaten benim gıcıklığımda  geçmişti artık.İlk adımı ben attım:

" Ya aynı sınıftayız,sürekli de dedikodularımıza kulak misafiri oluyorsun.Tanışalım artık.Ben Rapunzeliçe" dedim ve o 2 hafta uyuz olduğum çocuğun adını öğrendim:



 " Ben Raif" :):):)


Not: Yukarıda tabir edilen Raif ilk aşamada nefret edildiğinden öyle görülmüştür.Raif  oldukça sevimlidir aksini düşünen olmasın çemkirilir.Gözlükler 2 sene önce çıkarılmış bir daha da haber alınamamıştır.O gerçekten çok iyi bir dosttur ve bazen çok güzel çemkirir.Rapunzeliçe bunu bildirmeyi görev bilir:)


22 yorum:

  1. Ahahaha :D Sayın seyircilere tavsiyem, efendim bırakın postu okumayın asıl ben nottakiyim yani :D

    Ahahah, postu okuyunca ben kendimden nefret ettim arkadaşım valla o duyguyu çok güzel yansıtmışsın, hak verdim nefret etmene yani :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın sen nottakisin hatta onu koyu yapayım ben en iyisi:) Sadece o anki duygularımı yazdım yani hala öyle düşünmüyorum tabisiiii:)

      Sil
  2. ayyyy cokk guldum bu postu okurken hatta 2 kez okudumm 2 sindede yeni okumusum gibi guldum duygularini oyle guzel yansitmissinki o sinifta gibi hissettim kendimi bi an yazilarini okumayi oyle cok seviyorum ki duygularini hep cok iyi aktariyorsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah canım benim çok teşekkür ederim gerçekten çok duygulandım çok mutlu oldum bende senin yorumunu 3 kere okudum:)Bana pozitif enerji depoladın şuan iyi ki varsın:)

      Sil
  3. çok şeker bir hikayeymiş.daha yakından tanımak istedim raifi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buyrun girin tanıyın efendim:) Severek takip ediyoruz:)

      Sil
    2. Şuan oldukça şımarık bir biçimde " Çok mutlu oldum, Teşekkür ederim :) " dediğimi bildirmek isterim :D

      Sil
  4. Üniversiteye başlamak beni hiç heyecanlandırmıyordu aksine hiç tanımadığım bir ortama girmek beni oldukça sıkıyordu.

    yengeç misin sen ;)
    burcun yani :)
    aynı duygulardayız da;)

    zaten anladım raifte bişiler var;)
    nefret güzel duyguların habrcisidir ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) yok koç burcuyum ben ama hiç öyle girişken bir insan değilim yani:) yükselenimde başak:)
      Raif iyi bir dosttur ya benim şuanki dostlarımın hepsi başta nefret ettiğim insanlardı:) Böyle bir ilgincim:)

      Sil
  5. eneeemm ben bunu görmemişim ya laa :) bana ayzacağını söylemişti raif ama görmemişim bu ara yoğunum birde geceleri giremiyorum yorgunlukdan.

    Süper bir tanışma hikayesiymiş gerçekden nefretten dostluk doğmuş.birde demekki neymiş ön yargı yapmamak lazımmış. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben şuan ki yakın arkadaşlarımın ikisinden de ilk başlarda nefret ediyorum.Bu serinin devamı gelecek tosbağam:) Evet yorum yazmadın raif dedi hatta tosbağa niye yorum yapmadı diye.Yokluğun hissedildi bebeğim:)

      Sil
    2. oyyyy canlarım benimmm hemen yorumumu ya
      ptım zaten bensiz olmazki :) ama gercekten cok ilginçsin fıstıkım

      Sil
    3. Ah bende daha ne ilginçlikler ne ilginçlikler:)

      Sil
    4. ee anlat ozaman tatlım :)

      Sil
    5. mimlendiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn

      Sil
    6. zamanla anlatacam bebeğim:) yapıcam mimide biriktiii:)

      Sil
  6. Yanıtlar
    1. nefret ettiğim insan 4 senedir sınıf arkadaşım ve yakın dostum oldu:) Hayat işte. Önyargı kötü şey melom:)

      Sil
  7. En başta gıcık olunanlar sonra en güzel dostlar oluveriyor zaten. nasıl olduğunu anlamıyoruz bile :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bebeğim ya:) Hayatımda hep aynı şey oldu.Sevgilim de başlarda adını duyupta sevmediğim biriydi hatta:)

      Sil
  8. Yazını okurken az gülmedim, sonra aklıma kendi arkadaşlarım geldi ilk günlerde "Ayy o çok havalı" "Puff, bu çok şapşal" diye düşündüğüm sonradan yakınlaştığım. :]

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkesin hayatında böyle biri var sanırım değil mi burcu:) Yazımı beğenmene çok sevindim:)

      Sil

Kızdın mı? Üzüldün mü? Mutlu mu oldun? Önerin mi var? Yaz Bana!!