10 Aralık 2012 Pazartesi

Of!!



Pek sıkıntılıyım bugün..Bazı şeyler üstüste geliyor,hepsi küçük ve aşılası duruyor.Sinekte küçüktür ama mide bulandırır hesabı küçükte olsalar canımı sıkıyorlar.Çoğunu aşmak kurtulmak benim elimde biliyorum.Bunu yapacak gücü kendimde çok bulamıyorum işin kötü tarafı. Yapmam gereken çok şey var ama benim tek istediğim yatağıma yatıp yorganı kafama kadar çekmek..Ooooffff!

14 yorum:

  1. ayy sıkma canını ne olduysa :)

    YanıtlaSil
  2. Canım benim herşey yapılır edilir bak sıkma kendini böyle herşey yoluna girer sen şimdi gir yatağına mışıll mışıl uyu yarın yeni bir gün doğacak yarının sana güzel şeyler getirceğini düşün öyle uyu ve mutlu uyan :) emin ol çok iyi gelicek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım girer bebeğim ne olacak diye düşünmekten sıkıldım..

      Sil
  3. havalardan havalardan hadi bakalım sirkelen ve devam :) okadar karar aldın yahuu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eveeet olabilir aslında ben kıştan nefret ediyorum :(

      Sil
  4. Mod: ''Bunalım'' diyorsun yani, bebeğim güzel müzikler dinle, hayata dair olumlu yazılar oku biraz olsun iyi geliyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Savaşsam başaracağımı biliyorum ama savaşmaya gücüm var mı ona emin değilim

      Sil
  5. oluyor böyle şeyler arada mesela bak bugün toefl-speaking sınavım berbat geçti , okumam gereken kitabım hiç ileriemiyor tam bir işkenceye dönüştü ve son bir haftam var ayrıca hukuk iktisat dersinin ödevi hala ama hala bitmedi ve evet sadece uyumak istiyorum bi yalnız kalmak dilediğimi yapmak yaşamak istiyorum :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şuan resmen beni anlattın bebeğim.Aynı durumdayım!!

      Sil
  6. Canimm sıkıntılarını icine atmak yerine birilerine anlat ya da yaz seni rahatlatacagina eminim. Kimse bilmesin istiyorsan da yaz ve sonra yak gitsin. :)

    YanıtlaSil
  7. Kesinlikle havalardan...

    Aynı durumdayım,sürekli bir yerlere koşuşturma halindeyim ama sor neyi halledebildim ? Hiç bir şeyi,bir yeri tamamlıyorum bir yer eksik kalıyor, güne yetişemiyor gibiyim. Yapmam gereken onca şey var ama içimden gelen ; sıfır!

    Sıcacık yatağıma gömülmek,kendimi dinlemek istiyorum,huzur(!) istiyorum huzur(!)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama daha önümüzde koca kış var böyle dengesiz geçecekse yanmışız:/

      Sil

Kızdın mı? Üzüldün mü? Mutlu mu oldun? Önerin mi var? Yaz Bana!!