13 Mayıs 2016 Cuma

Hayat Devam Ediyor



   O kadar uzun süredir yazmıyorum ki buraya en son ne zaman yazmışım bakmaya utandım. Kimse beni okusun diye dönmedim bu sefer. Döndüm çünkü ihtiyacım var. Yazmaya ihtiyacım var. İçimdekileri bir yere akıtmaya ihtiyacım var. Deftere yazmakla olmuyor yetmiyor.
  

   Çok şey değişti ben buraya yazmayalı. Ben o eski ben değilim. Gerçi eski ben mi benim şuan ki ben mi benim onu da tam kestiremiyorum ama sonuçta yazan Rapunzeliçe değilim artık. -Allahımmm kendi adımı özlemişim. RAPUNZELİÇEYİM bennn.-  Beni yıllardır zevk aldığım bir kapana kıstıran çok sevdiğimden vazgeçemediğim kendimden vazgeçtiğim ancak ondan vazgeçemediğimi ilişkimi sonlandırdım. Evet çok aşık olduğum Çokoprens yok artık hayatımda. 21 Martta nokta koyduk 8 senelik ilişkimize ve 10 aylık nişanlılığımıza.

   Olmadı beceremedik biz bir şeyleri. Okyanusu aşıp denizde boğulduk biz. Ne ben onun hayalindeki eş olabileceğim ne o benim. Bunu düğünümüze 2 ay kala anladık.. Daha doğrusu ben anladım. Ben bitirdim. BEN. Hala inanamıyorum. Ama bir sabah kalktım ve dedim ki kendime 'Sen bu musun Rapunzeliçe bu mu senin hayalindeki evlilik, bu mu idealin ?' Sonrası zaten anlattığım gibi.

  Şimdi nasılım bende bilmiyorum. İnsan kurtulmak adına kangren olan elini keser atar da özlemez mi onu. Bende öyleyim. Özlüyorum. Haketmediğini bile bile özlüyorum. 9 senedir hiç sevgilim olmadan yaşamadım. Çok büyük boşlukta hissediyorum. Bir işe yarayıp bir yaramayan beni dengesizliklere sürükleyen bir antidepresan içiyorum. Şuan ofiste sabahlarken herkes uyurken ben gözlerim sonuna kadar açık, içimi dökecek bir yollar arıyorum. Zira artık çevreme anlatamıyorum. Onlarda bıktı..,

  Ben yine mutlu olmak istiyorum. Biriyle ya da biri olmadan yeter ki mutlu olayım BEN olayım istiyorum.. Ofistekiler klavye tıkırtımdan kafayı yemeden yazıyı sonlandırıyorum. Ama yazıcam tekrar. Çünkü içimde biriktikçe deliriyorum.

                                                                                                        Rapunzeliçe

 

4 yorum:

  1. bazen yaşananlardan dolayı devam ettirmeye çalışırsın ama aslında bilirsin olmayacağını.hayırlısı böyleymiş üzme diyemem kendini canın çıkana kadar üzül. bir sabah kalktığında hiç yokmuş gibi olacak merak etme.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım öyle olur, teşekkür ederim desteğin için:)

      Sil
  2. Kuzu ben hep yanında olucam ama şuan bir şok yaşıyorum afalladım sen yazdıkça belki bende alışıcam yani halin varsa yaz dökül tekrar tekrar anlatmak istiyorsan ben bıkmam. Ama şunu çok güzel demişsin okyanusu açıp denizde boğulmak.... Bıcır bıcır rapunzelimi de özledim ne yalan diyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duyan herkes bir şoka uğradı zaten. Bu kadar uzamasının nedeni de hep çevrem ne diyecek, kaç senelik ilişki aman bitmesin aman. Eski halimi bende çok özledim, seni de çok özledim..

      Sil

Kızdın mı? Üzüldün mü? Mutlu mu oldun? Önerin mi var? Yaz Bana!!