28 Ocak 2014 Salı

Ben'den Geriye Kalanlar..





Veee sonunda işte geldim burdayıııımmm:)Çok zor günlerin sonunda aranıza dönebildimm. Başlığa niye o kadar arabesk girdim bilmiyorum valla öyle geldi içimden:) Ben gene kısa kısa yazıcam sanırım tembelliğe kaçıp. Affedin nolurrrr :)) (şirin kız gülümsemesi:))

-Finaller resmen girdi geçti yani kaba bir tabir oldu ama resmen böyle oldu. 7 dersten 3ü kalma riskli şuan. Pardon biri açıklandı 05. Diğer ikisinin kalma riski var nolucak hiiiiç bilmiyorumm:(

-Perşembe finallerim bitti ama ben hiç nefes alamadan dönem projemi hazırlamaya başladım. Cuma sunumdan önce son toplantım vardı ve okulun en korkulu hocasından aldığımı söylemiştim daha önce değil mi? Bu hocama Bayan Şal diycem ya çok uydu şuan:) Şalsız göremezsinizde kendisini. Her neyse cuma toplantımız vardı ve hoca son dakika golü atarak projeye 177 sayfalık bir raporu daha dahil etti. O günden beri projeyle yatıp kalkıyorum resmen. Birde benim proje hazırladığım bir eşim var. Herşeyi o biliyor ben salağım gibi davrandı tüm hafta sonuuu. Haftasonu beni sinir krizlerine soktu. Ama bugün sunumda çok iyiydi yumuşadım gene:)

-Sunumum tam bir efsaneydi. Evden çıkmadan rahatlamak için Buscopan içtim. Bimiyorum asıl amacı bu mu ilacın ama beni gerçekten rahatlatıyor. Tahtaya çıkana kadar yine çok heyecanlıydım. Ama tahtaya çıktım bir süre sonra bir baktım yardırıyorum:) O rahatlığıma ben bile şaşırdım. Bu Bayan Şal'ın birde uyuz bir asistanı var. Adam özel olarak geldi bizi izledi resmen. Ve gıcıklığınıda yaptı saçma sapan bir soru sordu. Ama Rapunzeliçeniz çatırt diye cevabı yapıştırdııı ve oda mors oldu gitti:)

-Şimdi sınavların açıklanmasını bekliyorum. Annemlerde haftasonu dayımların yazlığa gitmek istiyor ama ben 3 dersten de kaldıysam hayatta gidemem. Bekliyoruz bakalımm:/

-Çokoprensimde geçen hafta çarşamba gitti. Ah çok özledim onuu ya 1 haftadır görmüyorum bak. Ama haftaya hafta sonu gelecek saanırım onların okulu erken açılıyor bizimkinden:) Bu iyi birşey:)

-Bu saç uzatan bir katı saç yağı var ya Supergro bıdı bıdısı. Okudum o kadar herkesin öyle uzatmış, yok saçları pamuk gibi olmuş. Ben kullandım saçlarımın bir tutamı elimde kaldı resmen. Nasıl döktü anlatamaaammm. Çok korkunçtuuu, kel kaldım sandım bi an..

-Kardeşim annemlerin başının etini yiye yiye sonunda fotograf makinesi aldırdı. Yayınladığım resimler daha kaliteli olucak artık inşallah:)

-Off şuan gözümü kapatınca resmen gözümün önünde yatırım,ıpr,ıpfsd uçuşuyorr. Sunum yüzünden kafamı yedim sanırım:)

-Sınavlar arasında kitap okumayı da kesmedim. Hayatımın en güzel kitaplarından birini okudum. Naşide Gökbudak-Perinaa. Süper bir kitaptı.Kesinlikle okumanızı öneririm. Bu sırada paralel olarak Çokoprensimin aldığı "Soğuk Kahve" devam ediyor. Beğendin mi derseniz.Ehh diyebilirim.Bu benim şahsi fikrim tabikki:)

-Final zamanı en büyük eğlencelerimden biri de Vine izlemekti. Allahımm ne komik insanlar var:)

İşteee böylee canım izleyicimm..

Bu aradaaa bir hayırsever şu izleyici şeysini nasıl düzelteceğimi bana anlatırsa büyük sevaba gireeerrr:)

Rapunzeliçeniz sizi öpeeeer:)

9 yorum:

  1. Umarım o iki dersten de kalmazsın ya.Uğra ara da böyle özletme :)
    İzleyici şeysini de buradan düzeltebilirsin;
    http://bloghocam.blogspot.com/2014/01/blogspotcomtr-ile-gelen-problemler.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birinden kaldım birinden geçtim açıklandı bugünn:) Uğruycam inşallah umuyorum ki:)

      Oradan düzelttim çoook teşekkürler:)

      Sil
  2. Ayhh bende şimdi öğrendim şu izleyici gadgetının nası düzeliceğini. Canım ayarlara giriyorsun blog adresini sonuna bir harf ekleyerek kaydet. sonra harfi silip yani blog adresini düzeltip tekrar kaydet. İzleyicilerin geri gelio :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu blog hocamdan düzelttim canım benim teşekkürler genedee:)

      Sil
  3. buscopan benim bildiğim karın ağrıları, üşütme sancıları için kullanıyor ben de adet sancısı için kullanıyorum hiç öyle bi etkisi olduğunu bilmiyodum bak (: izleyici şeysini düzeltmeyi ben de çatı katı ilkaydan öğrendim. oraya baksan daha iyi olur ama, şöyle anlatayım, ayarlar kısmında blog adresini değiştir bir harf ekle sadece, izleyici kısmı geri gelcek, sonra yine düzeltip eski adresini yaz, bu kadar, inşallah anlatabildim (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bana da o sebeple verildi sanırım da ben içinde bir gevşiyorum böyle pamuk oluyorum. Psikolojik belkide bilmiyorum:) Sizin yöntem daha basitmiş aslında ben html den uğraştımm:)

      Sil
  4. Buscopan kas gevşeticidir, gereksiz kullanıldığında da kalbin çalışmasını sağlayan kaslar için tehlikelidir. B vitamini içebilirsin aslında bi hafta önceden başlasan hafızaya da iyi gelir strese de sevgiler!

    YanıtlaSil

Kızdın mı? Üzüldün mü? Mutlu mu oldun? Önerin mi var? Yaz Bana!!