29 Kasım 2013 Cuma

Merhabaaa:)



Merhabaaa ben step tahtasından düşmeyi başarabilen tek canlı Rapunzeliçee:)) Bendeki sakarlıkx100:)) Rezil oldum bütün salonaa:))


Bu arada tosbağa'nın dünyası blogundan tanıdığımız tosbağa aramıza geri döndüüüüü:) Yeni blogunda sizi bekliyoooor:) buyrunnn:)

http://tosbaganindunyasiyeniden.blogspot.com/

7 yorum:

  1. kuzummmmm geçmiş olsun bir anlık dalgınlıkmı yaptın :) olsun olur öyle şeyler takma sen kafana..çooook teşekkür ederimmm çok saol

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek bebeğim:) yanlışlıkla çok ucuna bastım bebeğim tahtada havalandı bende yere:)

      Sil
  2. Sevgili Rapunzeliçe, bugün blogunu yeni keşfedip bütün sayfaları okuyup, sayfalarında tıklanma rekoru kıran kişi benim :) O kadar sevdim ki yazdıklarını, yazdıklarının günlük hayattan oluşunu, hepimizin sıklıkla başına gelen şeylerden oluşunu ve samimiyetini sana mesaj tadında bir yorum bırakmak istedim :) Çoğu zaman okuduklarımda kendimi buldum. Bende senin gibi kendime az biraz çektiren bir insanım. Devamlı bir saç baş yolma durumu :) Eskiden daha beterdim ama biraz biraz aştım. Bence sende kendine kötü davranma, o naif ruhunu yorma derim :) Ayrıca ben tahmin ediyorum ki oldukça güzelsin ;) Bunalıma girip girip çıkma o yüzden. Sadece kendini yıprattıosun işte. O kokoş kızlarıda salla gitsin. Valla içleri boş ;)
    Velhasıl kelam izleyicin oldum çokta mutluyum seni tanıdığıma. Bana da buyur gel. Öperim seni :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu gün şu saatte moralim feci şekilde bozukken bu yorumun bana nasıl iyi geldiğini anlatamam:) Kendime çektirmeyi bıraktığım gün çok mutlu biri olacağımdan eminim ama o gün hiç gelmeyecek sanıyorum ki..Güzellik konusu da aynı şekilde biraz kendime güvensem böyle olmayacak zaten:(

      Hoşgeldin mutluluk getirdin bloguma :) teşekkür ederim. Her zaman beklerim:)

      Sil
    2. Bende çoook öptüm birde:)

      Sil
  3. çok sevindim tosbaganın tekrar dönmesine :)

    YanıtlaSil

Kızdın mı? Üzüldün mü? Mutlu mu oldun? Önerin mi var? Yaz Bana!!