16 Ağustos 2013 Cuma

Ballı Kaymaklı Gün-2



Geçen sene 14 Ağustosta o günü ballı kaymaklı gün ilan edip şu postu yapmıştım hatırlarsanız.TIK. Bu senede ne tesadüftür ki ayın 14'ünde kendimizi aynı alışveriş merkezinde bulduk Raif'le. Geçen sene Aykenokeyso olarak adlandırmıştım ama artık Raif diyorumm biliyorsunuz ki:) Her neyse aslında biz geçen sene aynı vakitte gittiğimizi unutmuştuk. Amaç sadece bakmaktı. Ben sadece Bershka'dan Hayattan Payetler'in şu yazısında gösterdiği kolyeden alacaktım. İlk durağımız Kipa oldu her zamanki gibi. Önce bir yeni ürün gelmiş mi araştırmasına girdik. Raif yeni marka ve ilginç şişeli bir çilekli soda aldı. Sonra kendimizi kıyafet reyonuna attık. Salak salak bakınırken onu gördüm. dışşşşşş!


Evet kendisi çocuk pantolonu:)
Hemen soru yağmuruna başladım tabiki. Nasıl durur acaba,çocuksu mu olurum çok,napsam ki alayım mı ki... Böyyle kafamda deli sorular takılırken fiyatını gördüm. Ve dedim sen benimsin bebeğim:)


Üzerinde nasıl durdu derseniz;biraz bol oldu terziye verip daralttırmayı düşünüyorum:) Boyuda uzun durdu ama kestirmeyeceğim ya katlıyorum zaten:)

Sonra Bershka'ya girdik ancak ben aradığım şeyi bulamadım. Neyse dedim pantolon buldum bitane oda güzel. 
Raif'in biricik markası Pull and Bear vardı sırada. Önce Raif arkadaşıyla erkek tarafını gezdim.(cümle düşük gibi oldu da burada arkadaş kelimesini raifle betimledim:)) sonra gözüm kadın tarafına kaydı. Peplum bluzler vardı 10 teleye. Baktım ama bedenini bulamadım:( Ya zaten birşey almayacağım niye bakıyorum diye kendi kendime söylenirkeeeen..Blazer ceketlerin bana al beni diye bağırdığını hissettim. Bana göre bedeniniz yoktur ki bebişim ama çok istiyonuz bakayım hadi dedim. S bedeni görür görmez kaptığım gibi Raif'in yanına koştum ama o hevesimi kursağımda bırakarak çok resmi dedi. Pes etmedim denicem dedim veee o elimde resmi ötesi duran ceket üstümde adeta bir eşofman üstüydü:D Tabiki abarttım bu imkansız:) amaaa çokta resmi durmadı yani..Casual desem doğru bir ifade olur sanırım:)



 Şöyle birşey var ki geçen sene de Kipa ve Pull and Bear'dan almıştım.Ballı Kaymaklı Gün gelenekselleşecek sanırım:) seneye mezun bir kız olarak giderim artık:)

Rapunzeliçeniz sizi öpeeeer:)

12 yorum:

  1. Güle güle giy kuzum cicilerini. :)

    YanıtlaSil
  2. Sonuç olarak aldın mı o celeti?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yani aldım tabiki:)Evde çektim resimleri. Büyük bir mağazada ve kalabalıkta ceketi tutup çekemeyecek kadar utangaçç biriyim:)

      Sil
  3. Burda her yer talan ediliyor ya hic oyle dolabim icin yatirim olabilcek parca kapamadim :( sen guleee gule kullan :)))))

    YanıtlaSil
  4. güle gülee giy bebeğim çok güzel şeyler almışsınn

    YanıtlaSil
  5. iyi günlerde giy benim xs fıstığımmmmmm çokda yakışır sana beni çok ihmal ediyorsun küsüm sana.doğum günümü bilem kutlamadın aşk olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol tosbağammm:) aa niye küsüyorsun bilmiyordum ki bilsem ihmal etmezdim kutlardım:)

      Sil

Kızdın mı? Üzüldün mü? Mutlu mu oldun? Önerin mi var? Yaz Bana!!