26 Mayıs 2013 Pazar

Aşkın Kanununu Yazsam Yeniden..


Canım izleyicim ben gene feci triplerdeyim ya. Ya 5 yıla dayanmış bir ilişkim var biliyorsunuz ki ama ben hala tam olarak sevildiğime inanmıyorum. Bazen diyorum kendi kendime ne istiyon kızım sen daha ne yapsın çocuk diyorum yani biz birbirimizi iki yıl hiç yüzyüze görüşemeden sevdik sadece benim için kazandı buralara geldi ama yok bu duygudan kurtulamıyorum.

Bunun en büyük nedenlerinden biri Çokoprens beyfendinin duygularını çok belli edememesi tabiki. Ya duygularını belli edememesi de değil aslında ediyor yani sürekli aşkım kuşum(kuşum demiyor tabi öööğğğ o lafın gelişi) işte o modda yani ama öküz ya baya bildiğiniz yontulmamış odun yani. Hiç böyle sürpriz yapayım, sevindireyim, bir romantiklik yapayım şeyi yok. Yani huyu o adamın ya git ben şunu istiyom alır mısın de alsın ama sen demicen sittin sene aklına gelmez. Yani etrafımızda bir sürü çift var.Bi çift mesela kavga ederler ayrılırlar erkek kızın evinin önünden çıktıkları ay kadar dilek feneri uçurur, diğer çift kavga eder ayrılırlar erkek kıza bir doğum günü düzenler ki akıllara zarar. Bizimki sadece beni yanına alıp olayı izlemekle yetinir.

Ya diceksiniz seviyor işte daha ne istiyon ama ben bu olaylar yüzünden çok sevildiğime inanmıyom işte. Ya bizde kaç kere kavga ettik ayrıldık sonunda ya ilk mesaj atan özür dileyen ben oldum yada Çokoprens Napıyon dedi ben Seni özlüom dedim öyle barıştık ama hep benim bir ilk adımım denilebilir yani. O hiç beni kaybetme korkusu yaşamadı, hep burdayım ben biliyor yani. Bana helal olsun süper güven vermişim sırtını korkmadan yaslıyor bana ama işte kaybetme korkusu olmadığından kazanma çabasıda olmuyor.

Bu sefer ben ne düşünüyorum. Yeterince sevilmediğimi. Ya başka bir açıklama gelmiyor aklıma. O hiç beni görünce heyecanlanmadı, hiç kalbini hızlı çarptıramadım ben onun. Belki diyorum beni aşk sandı ama değilim. Belki bir gün birine aşık olacak, o kız kalbini hızlı çarptıracak,o kıza sürprizler yapacak daha önce aşık olmadığını o da bende anlayacağım. Of söylemesi bile kötü. Bu düşünce yüzünden onu kaybetmekten daha da çok korkuyorum. Öyle hastalıklı aşığım ben sevilmediğimi düşünsemde bırakamıyorum. Kaybetmekten öyle çok korkuyorum ki başkasına aşık olacak diye ödüm kopuyor. Onu sıktıkça sıkıyorum her kız arkadaşını rakip görüyorum.

Tüm sorunlarımın altında kendime güvensizliğim yatıyor belkide. Öylesine güvensizim ki kendime. Benim onu sevdiğim gibi beni sevdiğine inanamıyorum. Ki zaten sevmiyor.

Ya 2 3 hafta sonra memleketine dönecek ve 4 ay görüşemicez umrunda değil mesela beyimizin. Ben üzüntümden kahrolurken onun tek dediği napayım,yapacağım birşey yok. Eskiden duvarlarını yıkamadığından şikayetçiydim ona bakınca taş görüyordum şimdi duvarlarını yıktı ama içinde de taş varmış meğer

Belki bir kaç saat sonra geçecek bütün üzüntüm sinirim bir mesaj atacak çalacak gönlümü. Bende unutacam herşeyi yine amma saçmalamışım ya diye okucam bu yazıyı. Belki de onada kusacam bütün üzüntümü birbirimize gircez,ayrılacaz.Ne kadar da çok haklıymışım diye okuyacam bu yazıyı.

Sonuna kadar okuduysanız teşekkür ederim. Bende içimi döktüğüm için rahatladım biraz. Rapunzeliçeniz sizi öper..

16 yorum:

  1. Düşünme!

    Bazıları sevgisini yansıtmaz, ama seviyorum işte daha napiiiim der bazıları şımartır ama 5 yıl sürmez.

    Sevmese uğraşmazdı, mutlu olmaya bak canım benim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genelde öyle yapıyorum ama aramız bozukken canıma tak ediyor böyle triplere giriyorum.. Bilmiyorum hiç bebeğimm:(

      Sil
  2. Canım benim sevdiceğimde hiç romantik değildir,o dediğin şeyleri hiç yapmaz.Bende ilk 3 yıl bu duruma çok takıyordum.Neden yapmıyor falan diye.Ama insan zamanla alışıyor,onu değiştirmek yerine kabullenmeye gidiyor.Kendini kısıtlıyor biraz.Canım sende öyle yap bence,yoksa üzülen sen olacaksın.
    4.yılımızda sevgilim hediye almamıştı,neymiş yemeğe götürecekmiş.Ama yemek önceden ayarlanır rezervasyon yaptırılır dimi?Bu yaptırmamış gerçi babası gelmişti falan olaylar olmuştu ama neyse.Bende artık özel günlerde birbirmize hediye almayalım kutlamayalım dedim.O kutlamak istedi,hediye aldı falan bir sonraki özel günde. :)
    Böyle yola geliyorlar herhalde.
    Yani bu erkeklerin bir kısmı böyle canım,ruhlarında öküzlük var. :)
    Ve biz bunu kabullenmezsek bize sıkıntı oluyor,üzülen biz oluyoruz.Onlar farkında bile olmuyor üzüldüğümüzün.
    Seni sevmese bu kadar yıl seninle olmazdı canım.Bir erkek sevmeden max 1 yıl dayanır bence,o da en dayanıklısı!
    Kendini harap etme canım lütfen.O senin,seninle kalacak. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende takmamaya çalışıyorum ama bazen böyle canıma tak ediyor işte. Ben her sene mutlaka bir sürpriz yaparım o ben bir şey yapmadım ya diye eziklenir ama bir eylemde de bulunmaz yani.. Cümleni beğendim bebeğim ya ruhları öküz harbidenn. Evet üzülüyorum ve farkına bile varmıyor ya. Tripli oluyo hemen adım..Bakalım bebeğim kim kimin zaman gösterecek artık..

      Sil
  3. kuzummmmmmm sen bide gel beni gör ben daha beter haldeyim nişanlandım adamla daha çok görüşim diye ne sevgililer gününde geldi nede doğum günümde dün doğum günümdü bide burnumdan getirdi ankarada o malum bende adanadayım ama nişanlıyız yanii doğum günüm yaa vefasız gel yaniii nolcak bu sonumuz böyle kuzummm nedir bu erkeklerden çektiğimiz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla nereye kadar gitcek bilmiyorum bebeğim bizde yıl dönümümüzde beraber olamadık hiç ben her sene bir sürpriz yaparım bi mutlu ederim o ne hediye alır nede bi gelir yani. Hepsi öküz bnların yaaa

      Sil
  4. Canım benimm böyle üzme kendini insan kötü anlarda hep en kötü anıları,en kötü şeyleri düşünüyor.
    senin için yaptığı şeyleri düşün mesela oraya kadar gelmesini ..
    Böyle üzme kendini zaten her şey olacağına varıyor hayırlısıı neyse o oluyo zaten.
    Seni okadar iyi anlıyorum ki erkekler bizim kadar düşünceli olsalar keşke..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen bebeğim ya hayırlısı neyse o olsun valla onlar öküz ya düşünceli olmaları imkansızzz

      Sil
  5. bence boşuna takma 5 yıl az değil sevmeseydi ayrılırdı şimdiye kadar buna eminim.
    kıymetini bil!evet öküz oluyorlar genelde bende çekiyorum ama tatlı dille söyleyince yapıyorlar çok üstlerine düşünce bi şey zannediyorlar kendilerini canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla ne yapacağımı şaşırdım bebeğim ya

      Sil
  6. ay cnaım ne güzel içini dökmüşsün. insan içini dökünce rahatlıyor. sevmediğini düşünme inana o farkında olmadan seni üzüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım seviyordur Meloyuda gördüm şimdi iyice depresyona girdim bebeğim..:(

      Sil
  7. canım benim kabullenemzsek olmuyor bekletiler yorar insanı yapma bole pozitif ol ne olur bende ole yapa yapa kaybettim sende ayrılıp yıpratma sizi ne yazıkki en buyuk yuk bizde oluyor sen ben neler yasıyom ah bi bilsen

    YanıtlaSil
  8. Yazını çok sevdim. Ayrıca erkekler öle sen belli etmeden illa gözüne gözüne aaa aşkım ben şunu çok beğendim demeden bişey almazlar. Benim 8 yıllık ilişkim var. Daha bir kere kendiliğinden bişey almadı. Ama öküz değil kibar. Sadece ne alacağını bilemeyen şaşkının teki:) bloguma beklerim;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 8 yıllık ilişkin mi varr:) Böyle uzun süreli ilişkiler görünce etrafımda inan çok mutlu oluyorum:) bloguma hoşgeldin :)

      Sil

Kızdın mı? Üzüldün mü? Mutlu mu oldun? Önerin mi var? Yaz Bana!!