2 Şubat 2013 Cumartesi

Türemişim:)


Ya hikaye yazıcam dedim de kafama birşey takıldı sayın izleyicim. Şeytan dürttü  demin.Şu Google'a Rapunzeliçe yazayım bakayım neler çıkacak dedim.Bir baktım ki benimkinden ayrı bir Twitter hesabı ve Facebook hesabı var.

Hayır ismin telif hakkını almadım sonuçta. Çok ilginçte değil başkasının aklına da gelmiş olabilir.Kimseyi bununla suçlamıyorum ama onlar ben değilim yani. Bilin istedim:)

Birşeyler yiyeyim yazacağım yazıyı yazacağım inşallah:)

9 yorum:

  1. Blogunun en üstünde

    .post-title { font-size:24px; text-shadow: 0 -1px #00468C, 1px 0 #00468C, 0 1px #00468C, -1px 0 #00468C; color:#ff0000;font-family:verdana; }

    şöyle bir yazı var ne manaya geldiği konusunda bir fikrim yok, konuyla da alakası yok ama uyarayım dedim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farkındayım arkadaşım:) Bide ne olduğunu çözüp beni kurtarırsan sevinirim:P:P

      Sil
    2. Rapunzeliçem, blogunun html içeriğini bi text dosyasının içine kopyalayıp bana mail at bakıyım şu en tepede gözüken şeyler niye çıkıyo diye..

      Sil
    3. Post title diyo bi kısmında. Blog Hocam'daki post Title larını kişiselleştirme olayını denemiş olabilir misin? Onda bir yeri yanlış yaptığın için olmuş olabilir.

      Sil
  2. benim de twitterda ahududusuu ve ahududusuuu olmak üzere 2 tane kopyam var. insan azıcık yaratıcı olur dimi? kopyala yapıştır daha kolay geliyor demek ki :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben yine de özentilikle suçlamak istemedim ama baktım öbür kızda küçük gösteriyor falan ben sanmasınlar birde dedim:)

      Sil
  3. dün yazını okumak için telefonumdan seni arattımda baktım bir sürü rapunzeliçe fln çıktı. neyse bloguna girdğimde sende bunu farkedip yazmışssın :D yine aynı zamanda aynı şeylerle karşılaşılmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Of yine mi aynı şeyi düşündük kenkuş bıktım amaaa:P:P

      Sil

Kızdın mı? Üzüldün mü? Mutlu mu oldun? Önerin mi var? Yaz Bana!!