12 Ocak 2013 Cumartesi

Karmakarışık..


Bugün A kişisi ile buluştummm:) Sınav zamanları hafta içleri bir ömür oluyor sanki.Hafta sonu bir türlü gelmek bilmiyor.Nasıl özledim gene keratayı:) Cem Yılmaz'a gittik beraber.En son hatırladığım gülmekten çenem ağrıdığıydı.Ben sesli gülebilen yani kahkaha atabilen bir insan değilim.Sevdiceğim benim yerime de kahkaha attı ama yani:) Bide yanımda bir kız vardı o ve benim sevdicek herkesin sesini bastırdı diyebilirim.

Ya böyle mutlu mutlu yazdığıma bakmayın.Dokunsanız ağlayacak moddayım.Benim erkek kardeşim var. Çocuk doğduğundan beri hep bir problemi var.Erken doğdu,ciğerleri gelişmedi, daha 2 haftalıkken zatürre oldu,ateşsiz havale geçirdi, arabanın altında kaldı (çarpılmadı resmen altından çıkardık) biri gözünden olmak üzere 3 kere ameliyat oldu,bacağına bisiklet pedalı girdi, Alerjik astımı çıktı yıllarca tedavi gördü.Tam tedavisi bitti 1 yıl kadar önce.Rahat nefes aldık.Oda 15 yaşından sonra ilk defa koşmaya maç yapmaya başladı.Sağlıklı diye uçuyor havalara.Dün geldi yanıma abla dedi benim kasımda şişlik var baksana.Baktım beze resmen.Hemen uyuz olduk ailecek tabiki. Annem bugün acile götürdü.Orada da asistan varmış ürolog yokmuş.Lenf bezinde beze var demiş.Önemli değil demiş ama.Çok yakın bi arkadaşım sayesinde lenfomayı bütün süreçlerini gördüm ben.Lenf bezi deyince tüylerim diken diken oluyor.Pazartesi ürologta randevumuz var.Merak içinde onu bekliyoruz.Kafam sürekli orada ne kadar eğleniyor gibi gözüksemde..

17 yorum:

  1. Geçmiş olsun canım ya, umarım bir şey çıkmaz kardeşinde, iyi düşün iyi olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herşeye hazırlıklı olmaya çalışıyorum bebeğim ya bakalım ne çıkacak teşekkür ederimm

      Sil
  2. Geçmiş olsun..Bazen geldimi üst üste gelir..Umarım önemli bir sorun çıkmaz..

    YanıtlaSil
  3. Bazı insanların gerçekten hiç başı hastalıktan kurtulmuyor. NAsıl bir adaletsizliktir bu yaa. Umarım bunu rahat atlatır ve bir daha hastaneye uğramak zorunda kalmaz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kardeşim hastanede büyüdü resmen benim.Ben iğne görsem ardıma bakmadan kaçarım o her hafta iiğne oluyordu.Umarım sadece basit zararsız bir bezedir tek duam bu..

      Sil
  4. kuzummmmm uzmee kendini bende oyle buyudum 2 kez atessiz havale gecirdim seker komasina girdim kalbim durdu yogun bakimlarda yattim epilepsi tedavisi gordumm tam sonunda hastaliklar bitti dedik yumurtaligimda kist varmis bir anda patlayip ic organlarimi zehirledi ve sancilarimi es gecip sabah gitseydik olebilirdim gecenin 2:30 da ameliyata girdimm zatureyi bende gecirdimm allaha sukurler olsunn iyiyimm allah kardesinede acil sifalar versin saglik sorunu kadar illet bisey yok icini ferah tutt sen allahin izniyle iyi olacak insallah kardesinn

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah bebeğim benim kardeşimde şeker komasına girdi.Yaşınız yakın olsa ruh eşimisin diyecem yani aynı şeyleri yaşamışsınız resmen.Senin başından da geçmeyen kalmamış valla ama iyisin değil mi? İçimi ferah tutmaya çalışıyorum bakalım pazartesi bazı tahliller yapılır gibi geliyor bana.İnşallah iyi huyludur yaa..

      Sil
    2. insallah iyi huyludurr canimm benim 21 yasindayimm benn ama o kadar hasta insan varki hastanede goruyorsun beterin beteri varr uzmee iyi dusunn kardesin sizin sevginizle ayakta duracak hastalikta en inemli sey ailenin yaninda olup sana destek olmasi eminimki sen hep yanindasinn kardesini seviyorsun o da sevginizle ayakta kalicak iyilesecek iyi dusun evrene pozitif enerji yolla hersey guzel olacak

      Sil
    3. Biz seninle yaşıtız bebeğim benim.Tabiki çok seviyorum şu olay çıktığından beri kendimde değilim resmen.Umarım kötü birşey yoktur diye dua ediyorum sürekli.PAzartesiye kadar zaman zor geçecek :/

      Sil
    4. bakk pazartesiye 1 gün kaldı kuzumm sabret allahın izniyle sonuçlar iyi çıkıcakk

      Sil
  5. Çok geçmiş olsun canım iyi düşün iyi şeyler olur , hastalık hastası ben söylüyorum bunu :) hastanelerden sadece iki yıldır uzağım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin de başından birşeyler geçmiş anlaşılan.İyi düşünmeye çalışıyorum bebeğimm

      Sil
  6. bizde bugün gittik cem yılmaza gerçekden harikaydı hala çenem ağrıyor gülmekden gamzelerim ağrıdı :)


    Kardeşine gelincede çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin ve umarım önemli birşey çıkmasın hayatım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aman ağrımasın gamzeler:)
      Bakalım bebeğim internette bakındım biraz içim rahatladı ama kesin pazartesi belli olacak.

      Sil
  7. İçini ferah tut Rapunzeliçe. Çok geçmiş olsun...

    YanıtlaSil

Kızdın mı? Üzüldün mü? Mutlu mu oldun? Önerin mi var? Yaz Bana!!