30 Kasım 2012 Cuma

Anne Benim Neden Altın'ım Yok??


Bumerang'a ilk başvurdum Bronz üye çıktım.Dedim eksiklerim var demekki ondan Altın üye olmadım..Yani bu iş trafik kaynakları ile,sayfanın güzelliği ile, izleyici sayınla alakalı değil mi? Olabilir dedim demekki daha yetersizim.Sonra bakıyorum sayfalara benden daha az izleyici bazı değerli kişilerr(isim vermedim bak:)) Altın üye oluyor.Bir daha başvurdum dün bir hata olmuştur belki diye ama gene Bronz çıktım:( Ben neden altın üye olamıyorummm:( Benim Neden Altınım Yooook:(

Bu arada ÇORAPLAŞMA etkinliğimi kaçırmayın dostlar:) Rapunzeliçeniz SİZİ öpeeer:)

37 yorum:

  1. O bazı değerli kişiler benim sayın seyirciler, herkes bilsin :D Ahahahah. O olayı bende çözemedim henüz ama bumerang yetkililerinin sana gıcığı olma ihtimali üzerinde duruyorum :)

    YanıtlaSil
  2. ben bu olayı hiç anlamadım zaten bana bir anlatsanız gençler :) üye olduk ama hiçbir icraat yok :) bende.aydınlatın beni lütfen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende anlamadım :( Sen ne üyesin tosbağam

      Sil
    2. bumeranga üyeyim işte bende ama bana mail felan gelmedi reklmda gelmiyor nası para kazanıyorsunuz bu işden anlamadım

      Sil
    3. Ne üyesin bebeğim altın mı bronz mu platin mi:?

      Sil
    4. brozum ben hayatım altınmı olmak lazım

      Sil
    5. Evet tosbağam bronza mail gelmiyor işte derdim o:)

      Sil
    6. napsakki acaba altın olsak :) bende olayım altın

      Sil
    7. Bende onu soruyorum bebeğim ne yapsamda kabul etseler beni acabaa:)

      Sil
    8. Ben altınım ama bir hayrını görmedim henüz. Ücretsiz bir tane yaptırdılar. Onun dışında bir şey gelmedi, millet boy boy yayınlıyor ama :D

      Sil
    9. tamam bende faydalanırım bari gecende denizin yıldızına sordum ama oda pek aydınlatmadı :)

      Sil
  3. ben başvurduğumda 50 kişi felan izleyicim vardı altın üye seçildim ama banada aylarca reklam teklifi gelmedi şimdi geliyor ilginç :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Peki beni niye kabul etmiyor yaa:(

      Sil
    2. bilmiyorum mail at bende isyan dolu mail attım ondan sonra reklam geldi

      Sil
  4. bumerang hakkında bi bilgim yok tek söyleyebileceğim ben bu çocuğun yanaklarını sıkarııım :)

    YanıtlaSil
  5. Takma kafana böyle şeyleri... :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ama beni neden sevmediler anlamadım:)

      Sil
    2. Biz seni seviyoruz, sen merak etme. ;)

      Bu tarz şeyler hep bizi birbirimizi düşürmeye çalışan dış mihrakların karanlık oyunları...

      Sil
    3. Güldürdün beni:) Teşekkürler bende herkesi seviyorum:)

      Sil
  6. Aynen bebeğim benim de öbür blogum altın olamıyor, ama Nerden Başlasam ? altın oldu, ben de anlamadım kriteri çok, ama reklam işleri hep öbür bloguma geliyo valla o da bir tezat :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çözemedim unları bebeğim yaa:)

      Sil
    2. Zaten altin en yuksegi degilmis, platinmis en babasi :))

      Sil
    3. Evet bebeğimm ama ben altınada razıyım:) onu bile olmuyorum:)

      Sil
  7. Benimki platin, ne oluyo öyle olunca?

    YanıtlaSil
  8. Yanıtlar
    1. Reklamların akmasa da damlatan bir para getirdiğini biliyorum ve bir öğrenci olarak cazip geliyor

      Sil
  9. bende ona üyeyim ama tam anlamıyla kullnmasını bilmiyorum teklif geldi kaçrdm hep banada yardmcı olurmusunuz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beni altın üye yapıp reklam vermedikleri için tam da bilmiyorum ama duyduğum kadarıyla yolladıkları reklamları yayınlıyormuşsun ve her reklamın belli bir ücreti varmış o reklamları yayınladıkça para birikiyormuş ve bir düzeye gelince 50 tl sanırım parayı alabiliyormuşsun:)

      Sil
  10. Daha önce de dediğim gibi benim üyelik platin ve 2-3 haftada bir teklif geliyor. Ancak söylediğin gibi 50 lira olunca çekebiliyorsan uğraşmaya, blogu kirletmeye bile değmez. Ortalama reklam ücretleri (hatta neredeyse standart olarak) 2 lira. 25 reklam sonra para çekebiliyorsun demek. Dedim ya blogu kirletmeye değmez.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yani haklısın tabiki ama tercih meselesi bu tamamen.Çünkü birçok blogta reklamları görüyoruz demekki herkese cazip geliyor 25 reklama 50 lira.Bana da cazip gelir miydi gelirdi bence.50 lira benim hemen hemen 1 aylık yol param,şuan ekstradan 50 liram olsa bir vitrinde gördüğüm o harika elbiseye melül melül bakacağıma düşünmeden gider alırdım mesela yada kendi hayalimi kenarı bırakır kardeşime serbest kıyafete geçilmesiyle koleje dönen lisesinde giymesi için yeni birşeyler alırdım. Daha öncede demiştim akmasa da damlar yani :)

      Sil
    2. O zaman Bumerang'ın kendi sitesindeki açıklamayı paylaşayım;

      Platin, altın ve bronz olmak üzere 3 farklı üyelik tipi bulunmaktadır. Bumerang editörleri, başvuran siteleri amaçları, içerikleri ve tasarımları yönünden değerlendirerek üyelik tiplerini belirler. Bunu yaparken aşağıdaki prensipleri göz önünde bulundururlar ve objektif bir karar vermek için ellerinden geleni yaparlar. Ancak Bumerang tamamen ücretsiz ve katılım isteğe bağlı bir servis olduğundan istisnai durumlar olabilir ve bir sitenin üyelik tipi farklı bir şekilde belirlenebilir:

      - Katılım şartlarını yerine getiren ancak sınırlı miktarda faydalı içeriğe sahip ya da kullanıcılara çekiciliği henüz sınırlı olan siteler; kişisel cv niteliğindeki siteler, kobi ve özel ticari firma web siteleri, ticari / kurumsal ölçekte yayıncılık faaliyeti gösteren siteler genelde Bronz üye olarak kabul edilirler. Bronz üyelerimiz malesef ücretsiz reklam gösterimlerinden yararlanamamaktadır.

      - Platin üyeler bol miktarda faydalı, ilgi çekici ve özgün içerik barındıran, tasarımı düzgün, hurriyet.com.tr ve sitelerine link paylaşımı ve şablonlarla yüksek miktarda trafik sağlayarak performansıyla öne çıkan siteler arasından seçilir.

      - Altın üyelik ise bu iki durumun arasında kalan, örneğin bir Platin siteden daha az miktarda içerik derinliği ve çeşitliliği olan sitelere verilir. Ayrıca, forum siteleri genelde Altın üye olarak kabul edilirler.

      Sil
    3. Ben bunu zaten okudum biliyorum.Ne demek istediğini anlamadım?

      Sil

Kızdın mı? Üzüldün mü? Mutlu mu oldun? Önerin mi var? Yaz Bana!!