17 Eylül 2012 Pazartesi

Ölürsem Nedeni Belli

Bugün hayatımın en yoğun günlerinden birini yaşadım sanırım.Bugün bizim kayıt yenileme günümüz idi.Normalde çokta takmam yani.Ama bu yıl artık 3.sınıf öğrencisi olduğumdan ders seçicez 2 tane.Derslerde öyle uç derslerki.Mesela salı aynı saatte olacak derslerden biri Matematiksel İktisat(ingilizce kendisi ben türkçesini yazdım)diğeri Sanayi ve Teknoloji dinamikleri(türkçe ve aşırı kolay) Yani bu aşamada neyi seçmek isteyeceğim belli.Ee bir zeki de ben değilim herkes onu seçecek.Bu sefer olay tam rekabete dönüyor.(harç oyunları vol.1)

Herneyse ben sabah kalktım 8.30da bankanın önüne dikildim.Yarım saat açılmasını bekledim sonra girdik ilk bendim yani ama kartlılar sıraları ir aldı.Arkamda olan tüm insanlar kartlarıyla sıra alıp işlem yaptılar gittiler ben hala bekliyorum.Delirdim tabi ki ya zaten gerginim ders seçimi şeyine.

Sürekli güvenliği taciz ediyorum ne zaman gelir diye.Ben bakmıyoken yanmış numaram.Güvenlik baktı yandı dedi(oda ezberlemişti numaramı mecburiyetten:))Ben dedim "aa hayret ya nasıl tenezzül ettiler bak zahmet etmişler".Neyse efendim söylene söylene yatırdım.Sonra çıktım Aykenokeyso'dan mesaj geldi.Kayıt yenileme Sistemi 1'de açılacakmış.

Hazır zaman varken şu blogların öve öve bitiremediği pek ucuz pek güzel diye bağırdıkları mağazaya gideyim dedim.Ama öyle bir anlattılar; ben neler kurdum kafamda işte rujlar 4 lira,eyeliner fırçası 2 lira yok dudak kremi 3 lira..Bloglarda böyle şeyler yazıyor hep.Çankaya'da kocaman yer açmışlar güzel ferah onu beğendim lakinnnn anlatılanlar üzerine ben o kadar büyük beklentiyse gittim,karşılığı hayal kırıklığı idi. Çünkü Rujlar 6.95(çoğu ruj yok ben 4 tane numara beğendim gittim sadece biri vardı) o övüle övüle bitirilemeyen eyeliner fırçası hiçte 2 lira falan değil 6 liraydı sanırım.Dudak kremi namına birşey zaten yok.Yani tamam gene bir gratis'e göre daha ucuz tabiki ama o kadar abartılacak kadar da değil yani.Her neyse Bir ruj aldım(rival de loop 101) birde pastel'in 85 numarasını istiyordum onu aldım.Bir daha gitmem mi giderim ama beklentiyle değil yani.

Sonra geldim eve kuruldum bilgisayara.Saat 12.30 falandı sanırım.Bir bakayım belki girer dedim; bir baktım bir duyuru var sistem 15.00'te açılacak.Aykenokeyso ilede birleşip bir arkadaşımıza gidecektik.Orada hallederiz dedik kalktık gitttik.Saat 15 oldu yine bir heyecan giriyoruz .Yok açılmıyo girmiyo sistem kapalı diyo.Derken bir duyuru daaha 'sistem 21'de açılacak'..Tamam dedik onada eyvallah.bizde o saatte hallederiz işimizi.

Şuan ben bunu yazarken saat 22.54 ve HALA sistem kapalı.Ben hiçbir üniversiteyi küçümsemem ama benim okulumda adı sayılı okullardan biri.Adını duymayan yoktur yani üniversitenin.Sözde sayılı üniversitelerden biri ama inanın ben bu kadar savsak bir okul görmedim.Sadece adı var yani gerisi boş.

Bunları yazarken bir yandan sürekli girmeye çabalıyorum ama nafile.Allah bizim okuldakileri ıslah etsin,bildiği gibi yapsın yani.Sinirden kuduracam ya şuan.Başka sözüm yok hakim izleyicim!

7 yorum:

  1. Bebeğim sakin ol, hiçbir şey için kendini germeye değmeez :)

    YanıtlaSil
  2. İstediğim dersleri seçmeliyim bebeğim ya önemli benim için ama embesil okul buna izin vermiyoooo

    YanıtlaSil
  3. Evrene doğru mesajı yolla :)

    YanıtlaSil
  4. Hangi üniversite olduğunu merak ettim...
    Biz de benzer durumu akardeşimin öğretmen ataması sonucunu beklerken yaşamıştık. Bugün açıklanacak, yarın açıklanacak. Sabah 10 da açıklanacak, yok 13:00 da açıklanacak... derken bir şekilde açıklanıyor ama insanın ömründen ömür gidiyor..

    YanıtlaSil
  5. domatez; kanka ya yolladım yolladım oldu:) ama bütün gene uyumadım ve bugün 12.30da falan oldu anca

    1i yok mu? ; koskoca meb bunu yapıyosa benim okuldakine pek şaşırmamak gerekmiş demekki..

    YanıtlaSil
  6. ahhh ahh şu kayıt günleri ne çektiğimi bende bilirim baya şikayetimi bloguma yansıttım bende !! hatta seçmeli dersimi bile sordum izleyicilerime gerçketen çok yardımcı oldular , sağolsunlar .. her okul aynı sanırım !! geldi geçti dimi ?

    :)

    YanıtlaSil
  7. Sequin; her okul bencede aynı.Bizim seçimlerimiz hala danışman onayında ama okul var böylede bir okulum var:)

    YanıtlaSil

Kızdın mı? Üzüldün mü? Mutlu mu oldun? Önerin mi var? Yaz Bana!!