5 Eylül 2012 Çarşamba

Kısa Saçlı Rapunzeliçe Olur Mu?

Selam Canım İzleyicim.Aldığım radikal bir kararla karşınızdayım.Başlıktan anlayacağınız üzere saçımı baya baya kestirmeye karar verdim.

Evet tam bir uzun saç hastasıyım ama saçlarım artık belime geldi ve sürekli dökülüyor.Etrafımdaki herkeste sürekli uzun dalgalı saçlı rapunzeliçeyi görmekten sıkıldılar.Geçen gün sevdiceğe "saçlarımı kestirsem mi?" dedim; yemin ederim gözleri parladı çocuğun ya.Bende madem bu kadar istiyorsun tamam kestirecem saçımı dedim..Sonra toparlamaya çalıştı domuzcuk yok sen her halinle güzelsin falan felan ama yemezleeeerr:)

Laf ağızdn çıktı işte bir kere kestirecem dedim ama nasıl kestirecem kıyacam bilmiyorum yaa..Düşündükçe gözümde büyüyor.

Saçım şuan şöyle(tabi daha uzunu):

ve ben şöyle kestirecem:


Gidecek saç boyunu düşündükçe içim gidiyor ama bunu yapmalıyım.Eğer şuan yapmazsam bir daha evlenene kadar yapamam.Ben Rapunzeliçe'niz olarak kalmaya devam edicem.Çünkü Rapunzeliçelik benim kanımda var kanımdaaa:)

Rapunzeliçeniz Sizi Sevmeye Devam Edecek.Öpüldünüzz..

14 yorum:

  1. Ay canımm aynı ben, ama ben şimdi nasıl pişmanım ah bir bilsen, belimdeki saçımı aynı bu model kestirdim, bi kere kestirdin mi hep kestirmen lazım aslında, çünkü o ara boy denen lanet şey var ya, çok çok kötü.. benimki omzumun altına kadar geldi, nişanı bekliyorum, nişanda önü uzun arkası kısa olan modelimden kopup uzamaya yatkın bir model yaptırcam sonra da uzatcam, artık yılan yağı vs ne varsa kullancam saç uzatan.. Bu benim deneyimlerim bebeğim ama yine de seni her halinle severiz biz, kıh kıh görmediğimizden ötürü biz seni yine uzun saçlı hayal ederiz :D

    YanıtlaSil
  2. Sylvie Ribelle; ah bebeğimm o ihtimali bende düşündüğümden hepsini aynı boyda kestirecem:) ya bende pişman olacam eminim ama şuan denemezsem bir daha denemem anca 5 yıl sonra olur.Allah'ın izniyle 2 yıl sonra mezuniyetim hemen arkasından kız isteme merasimi falan var e sonra evlilik falan o zaman kestiremem.. şuan kestirirsem iki yıla anca uzar işte.Kökü bizde ya uzar bebeğim tek tesellimiz bu zaten:)

    YanıtlaSil
  3. seninkinin aynısının düzünü düşün hatta benimki belimden de aşağıdaydı üstüne oturduğum ve kalkıp düzeltmek zorunda olduğumda oluyordu arada. neyse, geçen yaz değil ondan önceki yaz gittim saçımı koltukaltı hizamda kestirdim. (o ilk makas darbesinden sonra kuaförün tuttuğu tutam yüzünden gözümden yaş bile gelmişti) daha sonra yetinmedim 4 ay sonra yine kestirdim hem de 2.resimdeki gibi. bi 2-3 ay sonra da perçemdi bilmem neydi onları kestirdim ve şimdi "nerde saçım böhüee" diye ağlıyorum. he güçlendi falan tamam ama uzunken daha mı mutluydum ne :')
    çok konuştum asıl söyleyeceğimi atladım fff. sana tavsiyem ilk olarak o kadar kısa kestirme. taksittaksit kestir hem saçın için daha iyi hem de senin psikolojin :D

    YanıtlaSil
  4. seymsomething; arkadaşım benim derdim şuan birden ani değişiklik yapıp 2 yıla kadar saçımı uzatmak.Çünkü 2 yıl sonra mezuniyetim var ve ben o zaman orta uzunlukta da olsa uzun saçım olsun istiyorum:)kestirecem yani inadım inat:)ama kesilirken gözümü kapatırım sanırım:)

    YanıtlaSil
  5. Benimde geçen yıl bu aylarda belimdeydi. Yıkamaya üşeniyorum taramak daha beter kurutması tam bi eziyetti. Peki ben naptım. Gittim aynen kısa olarak gösterdiğin fotodaki gibi kestirdim. Çok mutluyum çok rahatım ohh değmeyin keyfime. Merak etme biz seni Rapunzeliçe olarak sevmeye devam edicezz ^.^

    YanıtlaSil
  6. yerli pollyanna;oh yemin ederim moralimi düzelttin ya bugün hayatımdaki birçok insan kararıma karşı çıkmışken şu sözlerin ilaç gibi geldi teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  7. Canım güzelim saçlarına kıyarken tekrar tekrar düşünmeni tavsiye ederim. Benim de saçlarım dediğin kadar uzundu ve düşündüğünden daha kısa kestirdim bir anda. Sonradan çok pişman oldum. En azından kesilen saçlarımı alsaydım deyip durdum haftalarca :)) Ama tabi ki karar senin :D :D

    YanıtlaSil
  8. Takipçileri merakta bırakmayalım o zaman :) Olmuş bile öyle mesaj attı Rapunzeliçe :D

    YanıtlaSil
  9. eveeet oldu ve henüz hiç kötü yorum almadım:) gelişmeleri tabiki yazıcam:)

    YanıtlaSil
  10. bir saç kestirme karşıtı olarak saçını asla kestirme derim amaaaaa yaşın gençse her modeli denemenide tavsiye ederim çünkü gençlik her saçı kaldırıyor :)

    ben de kestiricem bu arada ayy ne oluyor bize dökülüyoruz sanki :)

    YanıtlaSil
  11. Kibritçi kız; değişim vaktimiz geldi demekki ne dersin:) yaşım 21.Bende kestirmeyi sevmem ama görünüşümle ilgili bir değişim şarttı:)

    YanıtlaSil
  12. Kestirdin mi bilemiyorum ama yaz sonu ben de bayağı bayağı kestirdim.Üstelik belimdeydi tam olarak.

    Haddinden fazla dökülüyor, birbirine dolanıyor ve her yıkama sonrası ya da taramaya çalıştığımda canımı yakıyordu. Omzumda kestirdim. Ve ilk defa bu kadar seri uzadı. omzumla belimin tam ortasında şuan. Geçen süre 4.5 ay :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şuan resmen şok oldum şaştım kaldım.Benimki anca omzumu biraz geçmiştir yeni yeni.Senin özel bir formülün var mı ?? Varsa söyle banaaaa:)

      Sil
    2. Normalde çok çabuk uzamaz saçlarım hatta milletin 10 uzarken benim anca 7 uzar. Ve çok sinir bozucudur.

      Sanıyorum tüm kırıklardan arınmamdan, düzleştirici, fön, maşadan uzak durmamdan. :)

      Sil

Kızdın mı? Üzüldün mü? Mutlu mu oldun? Önerin mi var? Yaz Bana!!