21 Eylül 2012 Cuma

Dipteyim Sondayım


Şuan moralim oldukça bozuk.Kötüyüm.Bir yandan da Şebnem Ferah dinliyorum.Rock müziğe meraklı değilim ama bu kadın beni her zaman dinleyip ağlatmayı başarıyor yada ben ağlamaya hazırken onu açıp dinliyorum bilmiyorum.Gözyaşlarımın arasından gördüğüm kadarıyla bunu yazıyorum.

Bazen hiç sevilmediğimi düşünüyorum.Arkadaşlarım zaten sevmiyor onu bir kenara bıraktım artık.Bahsettiğim  kişi sevdiğim adam tarafından sevilmemek.Ben duyduğum aşktan eminim.O benim tek zayıf noktam.Karşı koyamadığım tek varlık.Ona ne kadar kızarsam kızayım konuşmadan duramadığım kişi.Beni ne kadar kırarsa kırsın ben onu bensiz bırakmam,teli bir kenara bırakıp onu habersiz bırakmam.DAYANAMAM.

Ama o ve onun sevme biçimi..Bana kızdığında beni habersiz bırakması,bensizliğe dayanabilmesi beni ciddi anlamda yıkıyor.Bir insan sevdiğiyle konuşmadan nasıl durabilir anlayamıyorum.Ama o bunu yapıyor.Seni senden çok seviyorum diyor ama bunu yapıyor.Anlamıyorum,anlayamıyorum..O ve onun prensipleri,etrafına ördüğü duvarlar..Bazen tamam diyorum aştım artık ben o duvarları ama sonra bir bakıyorum o duvar hala orada hiç bir değişme incelme yok.Ben ona hızla koşarken birden duvara çarpıveriyorum.İnciniyorum,kırılıyorum,yoruluyorum.

Korkuyorum o duvarları hiç aşamamaktan ona ulaşamadan onu kaybetmekten korkuyorum.Üzgünüm çok hemde..Of şebnem beni ağlatmak zorunda mısın:(

15 yorum:

  1. Aiy sana kıyamam ben :(

    YanıtlaSil
  2. Domatez; bi anlık duygu pörtlemesi diyelm kankacum

    YanıtlaSil
  3. Bazen insanlar sevdiklerini üzmemek için susarlar. Bekle biraz, elbet bir gün konuşacaktır...

    YanıtlaSil
  4. Ayni senin durumundaydm simdi akillandm sevmekle olmuyormus hicbir sey artik beni sevenle mutlu olmayi ogreniyorum

    YanıtlaSil
  5. Sevgili arkadaşlarım bir anlık öfke nöbetiydi geldi geçti teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  6. Rapunzeliçe.. Bzıyorsun, sonra siliyorsun. blogger sayfasında, girişini okuyabiliyorum da gerisi? :(
    Ordan anlaşılabiliyor birşeyler karaladığın... Neler yapıyorsun sen? :(

    YanıtlaSil
  7. 1i yok mu? ; keşke saklasaydm senin için yazıyı:/ yazdım bir kaç saat durdu sonra yakın bir arkadaşım biliyor blogumu okumuş bence sil biri bulursa işler iyice karışır dedi sildim bende:/

    YanıtlaSil
  8. İçimden bir ses blogunu kapatacağını söylüyor. Belki yerine benim gibi yenisini açacaksındır. Olur da yenisini açarsan bana haber verir misin?

    YanıtlaSil
  9. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  10. sanki ben yazmışım bu yazıyı içimdeki acının bir nebze tarifi bu olmalı çok güzel..

    YanıtlaSil
  11. Tosbağanın dünyası; canım ben bunu çok moralim bozukken yazmıştım bir anlıktı yani umarım seninde bir anlıktır gelip geçiyordur..

    YanıtlaSil
  12. zor bir adama aşık olmak hemde ikizler burcu sen düşün artık bazen çok iyi bazen çok :( okuduğum günde canımı çok yakmıştı

    YanıtlaSil
  13. Anlıyorum tatlım sende tam burcuna çatmışsın ama bencce erkeklerin geneli dengesiz:)

    YanıtlaSil
  14. o ayrı düşün bide bunun burcuda ikizler full+ full yani :)

    YanıtlaSil
  15. Allah yardımcın olsun tatlım valla:)

    YanıtlaSil

Kızdın mı? Üzüldün mü? Mutlu mu oldun? Önerin mi var? Yaz Bana!!