26 Haziran 2012 Salı

Bronz Rapunzeliçeniz Konuşuyor:)

Ve ben döndüüüüüümmm:) Size denizin serin sularından bol bol selam getirdim:):)

Şuan sıcaktan parmaklarımı zor kıpırdatıyorum inanır mısınız? Sürekli yazım hatası yapıyorum.Of bu İzmir neden bu kadar sıcak yaa.

Birde yarın yaz okulu başlıyor. Aslında bizimkileri göreceğim için biraz seviniyorum ama bu sıcakta vantilatörle dolansam yeridir:) Yada Bülent Ersoy yelpazesi lazım bana birtane:)

Şekil A:










Çok yorgunum birde ya.Uzun süreli bir tatil olmadı mı çok yoruyo bu deniz insanı.Ama çok güzeldi yani.Güzellllce bir bronzlaştım:)Keşke imkan olsada şöyle en azzz bir hafta tatil yapabilsem:) olsun buna da şükür tabi sayın izleyici:)


Birde birşey daha söylemek istiyorum ben.Bu yazılarımın altındaki çokoş ve sıktın kutucuklarını öylesine koydum ben :) arada basanlar oluyor tabi.Bu sıktına basan arkadaşlarım istedikleri an okumayı bırakabilirler.
Zira kimseyi sıkmam istemem.Yapıma aykırı insanları sıkmak:)

Diyeceklerim bu kadar.Şimdilik..Bronz Rapunzeliçeniz gider.Sizide kocuman öper:)

6 yorum:

  1. hoş geldin kankeeeeeeeyyy :)

    YanıtlaSil
  2. Hoşbulduk domatım:) Birşey kaçırmadım okudum tüm yazılarını telden:)

    YanıtlaSil
  3. kankacım bazı şeyler oldu :D

    YanıtlaSil
  4. ne güzel bronzlaşıp gelmişsin, ben ise ailemin yanına gittim yaz okuluna kadar olan dönemde. 3 günden fazlası ciddi anlamda sıkıyor aile yanında zaten. Pazartesi yaz okulu başlıyor,aldığımız tüm dersleri geçmek dileğiyle diyorum. Tatilden sonra hepsini geçmelisinki iyikide tatil yaptım haketmişim demek insana keyif verir:) Başarılar diliyorum bronz kız:)İzmir' i öp benim için

    YanıtlaSil
  5. vintage life;ben bu konuda ailemle yaşamanın avantajını yaşadım sanırım.Benimde ailem uzakta olsaydı bende onların yanına giderdim,mecburan..

    Umarım geçeriz hepiciğini cidden.Bu sıcakta verdiğimiz emeğin karşılığını almamız dileğiyle:)

    İzmir'i hergün öpücem senin için:)

    YanıtlaSil

Kızdın mı? Üzüldün mü? Mutlu mu oldun? Önerin mi var? Yaz Bana!!