9 Mayıs 2012 Çarşamba

Ölmek Istiyorum Desem


Dün buraya çok mutluyum yazarken aslında farkındaydım mutlaka beni öküz gibi mutsuzluğun içine sokacak birşeyler olacağını.Şuan ne kadar çok mutsuzum desem azdır.Ölümüne mutsuzum.Neden mi?

Benim yaşım 21.Ve ben dün hayatımda İLK defa konsere gittim.İlk defa ya millet bu yaşta kaçıncı konserini izliyodur belki benim ilkti. Zar zor izin aldım annemlerden.A kişisi ve onun arkadaşlarıyla gittik işte.Bizim evden konser alanı 1 saatten fazla.Konser 9.30da başladı ve benim 11.30dan önce evde olmam gerekiyodu.

Düşünün salaklığı ne eğlendiğimi anladım ne birşey.Tam havaya girdik gitmek zorundaydım.İlk tek gidecektim sonra tutturdular beraber kalkalım diye.Orada en büyük benim(yaş olarak) ama sadece benim eve yetişmem gerekiyo.Kendimi ne kadar ezik büzük hissettim anlatamam ya.O karmaşadan kurtulmamız uzun zamanımızı aldı.Konser alanının dışına çıktığımızda saat 11di.Yarım saat vardı.Tüm izmir seferber oldu bana resmen.Taksiye bi dünya para ödeyerek 11.20de eve ulaştık.Kapının önüne kadar bıraktılar sağolsun.

Tabi bu A. kişisine karşı yaptıkları hareketlere karşı onları kıskanmamamı sağlamıyor.O konudada doluyum aslında. Ama konumuz bu değil şimdi.Eve girdim babam hiç birşey demedi ama ben gelmeden annemi yemiş bayaa. Bir daha gitmesin bir yere demiş.Burdan babama sesleniyorum.HEEEEYYY ben gencim baba.
Hani sende öyleydin bir zamanlar.Gezip tozuyodun annemle gönlünce.Bu özgürlüğü niye bana sağlamıyosunuz ya.

Sayenizde emekli hayatı yaşıyorum ben.Ot gibiyim hirbiryere gidemiyorum.Ama sevgilim o rahat arkadaşlarıyla her yeri gezmek istiyo.Ve benim onun yanında olmam gerekiyo.ONU KAYBETMEK İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ.Ama ama siz bunu anlamıyosunuz. Kazanıp başka şehire gitmediğim güne lanet olsun ya.OOOOOOfffffffffff.Ağlamaktan yoruldum şuan.Ölmek istiyorum.

Dün konserde A. kişisinin omzunda çok mutluydum.Bunu bir daha tekrarlayamıcağımı bilmek çok acı.Mutsuzum.Kötüyüm.Ölmek.İstiyorum. 

18 yorum:

  1. intihar etmek tehlikeli ve yasaktır;DD

    Hımm başka fırsatlar doğacaktır pes etmen için oldukça erken biraz sabırlı olmalısın(Güzin abla mode)..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şuan oldukça umutsuzum bu kadar katı bir ailede doğmak kötü..

      Sil
    2. Aile yapısı gerçekten önemli fakat onlarda senin bunu aslında seni iyiliğin için yaptıklarını ve de seni güvende tutmak istedikleri için yaptığını farzedebilirzin yani kızlarına aşırı düşkün bir aile yapısı da olabilir.

      Gün geldiğinde evlenip çoluk çocuğa karışacağını seni her zaman baskı altında tutamayacakları da aşikar bunu da biliyorlar çünkü bu süreç içerisinde olduğun az çok belli belki yakın bir zamanda..

      Bu yüzden şimdilik dirayet göstermeli zahmet olmadan rahatlık olmadığını bilerek sadece önünde ki günlere konsantre olmalısın.

      Sil
    3. şöylede birşey var doctor,ben evlenince bu günleri yaşayamıcam hani benim 21 yaşım bi tane.Okulum 2 sene sonra bitiyor sonra çalışma hayatım olacak böyle rahat olabileceğim başka bi dönemim yok beni üzen bu :( evet bana aşırı düşkünler ama böyle olacaklarsa olmasınlar istemiyorum sadece ben kız değilim bu hayatta insanlar köşe başlarında bana zarar vermek için beklemiyolar ama bunu anlamıyolar.

      Sil
    4. Emin olabilirsin okul bittikten sonra hemen iş bulma şansı yüzde 3'ü geçmez belki çok şanslı ya da bir yerde dayıların olması sebebiyle bu oran yükseltilebilir..

      Ailenin aşırı ilgisi onları paranoyak gibi gösterdiğinin farkındayım onlar için sadece klasik ebeveynler diyebiliriz aslında yaptıkları şeyin hasar verdiklerinin pek farkında değiller sadece fazla tedbirli de olailirler.

      Yani uzun vadede aile,koca veya işyeri baskısı altında olacağını düşünme herşeyin belirli bir sırada yani düzlemde olacaktır çok basit okul bitmeden iş,işe başlamadan evlilik v.b. sürüp gider sadece zamanaşınıma uğrar.

      Seni anlamalarını beklememek imkansıza yakın birşey kuşak ve mentalite yapısı ve de süregelen mahalle baskısı v.b. şeyler buna izin vermez..

      Burada herşey sende bitiyor ya üzülüp kendini yıpratacaksın 1 gün öleceksiz ya da bugün yaşayıp yarın daha güçlü savaşmak için devamlı hayatta kalacaksın..

      Sil
  2. tatlımmmm hiçbir zaman umutsuzluğa kapılma. Hayat en olmadık anda asla olmacak dediğin, hayalini bile kuramadığın güzel şeylerle karşına çıkabilir, ben şahidim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şuan bu söylediklerin o kadar uzak ki.. Ama teşekkür ederim keşke dediğin gibi olsa

      Sil
  3. Daha ne kızlar var bakkala çıkıyorum diyip 30 saniye sevgilisini gören.. Bulunduğun durum çok iyi demiyorum ama hâline şükret bence..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle yapıyoruz zaten şükür bunada diyoruz napalım greyfurt kardeş:/

      Sil
  4. üff ya üzülme gidersin sabır.

    YanıtlaSil
  5. Deeptone;sabır sabır yaa sabır:D

    Adsız;sen baya dolmuşsun arkadaşım derdini merak ettim

    YanıtlaSil
  6. leyse sen beni boşver senin hayatın nasıl,gerçeği şimdi diyeceksin nasıl olsun aynı kaldığı gibi. ya düşünüyorum da zengin olsan mutlu olurmuydun

    YanıtlaSil
  7. Bıraktığın gibi sayılır evet okulla uğraşıyorum adsız arkadaşım.Zengin olsam mutlu olur muydum bilmem.Derdim bu değil ailemin izin verip vermemesi.Zengin olunca ailem daha rahat olcaksa isterdim sanırım..

    YanıtlaSil
  8. inşallah mezun olduğunda iyi bir sonuçla geçip meslek sahibi olursun o zaman kafana göre yaşarsın ya kafana göre değilde en azından kimseye muhtaç olmasın.yalnız rapunzeilçe nedir anlamadım

    YanıtlaSil
  9. Umarım:/ şuanda parasal açıdan annemlere muhtaç değilim zaten ama aynı evde yaşanıyor sonuçta izinlerinden çıkılmıyor.Rapunzel (uzun saçlı masal kahramanı) içe'de kraliçenin içe'si.Rapunzel-içe:)

    YanıtlaSil
  10. yalnız o fotoğraftakide kız ne kadar mahsun çok güzel nerden buldun insan bakar bakmaz yardımcı olmak ister

    YanıtlaSil
  11. Tamamdır Hepsini kaldırmadım ama rahatsız olduğunu kaldırdım

    YanıtlaSil
  12. saol çok teşekür ederim o diğerleri sorun değil.

    YanıtlaSil

Kızdın mı? Üzüldün mü? Mutlu mu oldun? Önerin mi var? Yaz Bana!!