25 Ekim 2014 Cumartesi

Benim Hala Umudum Vaar..




     Hayatımın en dengesiz ruh halindeyim günlerdir. Bir gülüyorum bir ağlıyorum. Bir depresyona giriyorum umudum tükeniyor biraz sonra içime umut doğuyor. Böyle böyle günler geçiyor.
   
     Burası konusunda da çok dengesiz durumdayım aslında. Bir kapatıp gidesim geliyor,sonra aklıma bazı insanlar geliyor vazgeçiyorum. Şimdilik yarı aktif yarı pasif halde buralardayım sanırım. İş bulmadan buraya yazmak istemiyorum çok nedense. İyi haberle döneyim bloguma diyorum ama olmuyo.

     Şuan bu yazıyı biraz daha umutlu olduğum bir anda yazıyorum. Aslında umudum yokta kendimi olmasına zorluyorum. İş görüşmelerine gidiyorum ama olumlu bir sonuç çıkmıyor. Bazen benden bazen şirketten kaynaklı bu sonuçlar. Dolandırıcı çıkan mı ararsınız, günde 12 saat çalıştırıp 800 lira para vercek mi dersiniz. Çok şey gördüm ama demek ki daha göreceğim var ki iş bulamıyorum..

    Buraya yazdığım tatliş yazıları neşeli konuşmalarımı özledim. Ama elimden birşey gelmiyor. Çünkü genel olarak sadece tv izliyorum yada kitap okuyorum. Genelde evdeyim. Haftada bir Çokoprensle görüşüyoruz. Onunla da sık görüşemiyoruz birimiz öğrenci birimiz işsiz olunca.. Birde ayrı şehirlerdeyiz her ne kadar yakın olsakta. Yol parası çokta ucuz değil haliyle.

     Çalışınca alcaklarımın listesini yaptım. Böyle totemler yapıyorum. Ama henüz tutmadı bekliyorum bakalım. Sanırım evlenip koca parası yiyeceğim. Başka çıkar yol gibi duruyor:D

        Rapunzeliçeniz sizi öpeer. Hepimizin hakkında hayırlısı der:)

11 yorum:

  1. Bende bekliyorum kuzu ve yazdığın her şey birebir benden de geçiyor ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu inişin bir çıkışı olacak elbet bebeğim bekliyoz..

      Sil
  2. hayırlısı kızlar. inşallah güzel kapılar açılır ikinize de.

    YanıtlaSil
  3. Okul bitince dertler bitmiyomus desenize😑😑😑😑

    YanıtlaSil
  4. Önceliklee seni seviyoruuuz hepimiz. Gitme buradan asla tamam mı, nadir uğra bazen hiç uğrama ama sonunda bırakma bizi.
    Gelelim umutsuzluğa. Geçtiğim kısa dönemde çok fazla umudu da sonra çok büyük hayal kırıklığını da dibine kadar yaşadım, şimdilik denge durumuna vardım diyebilirim... Anlayacağın geçiyor kuzu. O umutsuzluklar hayal kırıklıkları "şimdi ne olacak"lar bitiyor, Çok şükür'ler iyi ki'ler başlıyor. Ama şimdi ama azıcık daha geç, biliyorum başlayacak sonunda.
    Ha bir de bilir misin eskiler dertsiz tasasız olunca üzülürlermiş Allah beni unuttu mu ki bana dert verip sınamıyor diye. Şanslı say kendini, bunlara sabrettikçe mükafatın artacak, buna inan.
    Öptüm!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen nasıl bir şeysin ya bebeğimmm iyi ki varsın valla resmen moral depoluyorum senin yorumlarını okuyunca:) Bende kocaman öptüüüm. İnşallah herşey güzel olacak bebeğim bekliyoruz bakalım..

      Sil
    2. Sen deee. Sen de iyi ki varsın canım benim ve hep ol tamam mı buralarda, benim yorumlarım da olacak ;) :* Her şey güzel olacak unutma (:

      Sil
  5. rapunçelizem benim bu dönemlere hepimiz giriyoruz ama sonra gçeiyo merak etme :)

    YanıtlaSil

Kızdın mı? Üzüldün mü? Mutlu mu oldun? Önerin mi var? Yaz Bana!!