21 Eylül 2014 Pazar

Artık Bir Seyler Yoluna Girmeli..



     Gönül ister ki buraya hep çok güzel şeyler yazayım ama olmuyor işte canlar,ballar. Keşke olsa.. Şu ara hayatım çok inişli çıkışlı ilerliyor. Ama genel olarak inişli sanırım:) Hepsi ayrı ayrı uzun uzun yazılması gereken şeyler olmasına rağmen ben genel bir şekilde yazaraktan yine tembelliğe kaçacağım:)

    Öncelikle şuan hayatımı en çok etkileyen şeyden başlamam gerekirse, küçük bir operasyon geçirdim. Benim dudağımda küçük yaştan beri olan bir venöz malformasyon var( netten bakarsanız gördüklerinizden daha küçük olduğunu belirteyim:)) Bundan kurtulmak için günlerce hastanelerde saatler geçirdim. Plastik cerrahi bölümünden ameliyat olcakken ameliyat kapısından döndüm(abartmıyorum cidden kapıdan döndüm) Son anda Girişimsel Radyolojiye sevk edildim ve randevu almak için 2 gün resmen kapılarında yattım. Sonuç olarak 17 Eylüle randevu verildi ve bir gün öncesinden yatış verildi. Operasyon da şu ki oraya iğneyle birşey enjekte edilecek ve bu sıvı dudağımdaki fazlalık damarı küçültecek..

   Bunu almıştım çıkıyordum ki beklediğim bir telefon geldi ve 2 gün içinde evrakları toplamamı söyledi. İş için eğitimin başlangıç tarihinide 17 eylül olarak belirtti. Ve benim hayatımdaki kaoslar bu noktada başladı. 2 günde hatta 1 günde demek daha doğru evrakları topladım ve bunun için son kyk kredimide harcamak zorunda kaldım.

   Evrakları götürdüğüm gün işyeri hekimine durumu anlattım ve operasyonu yaptırmamı zaten o gün çıkış verceklerini ertesi gün bir raporla gelmemi söyledi. Gün geldi ben bir gün önceden hastaneye yattım. Operasyon sabahı geldiler götürdüler. Aç karnına 11'e kadar anestezi uzmanını bekledim. Sonra uyutuldum ve operasyon gerçekleşti. Uyandığımda tabiki herkes ggibi bende saçmaladım. Herkes konuşma diyor ama ben susmuyorum. Dudağım ve yanağım şişti ama ben inatla beni çıkarın yarın işe gitcem diyorum. En son profesör geldi ve o gece de kalmam gerektiğini söyledi. Neyse dedim kaldığım süre için rapor alacağım nasılsa.

Ertesi gün oldu çıkışım verildi.Bende asistan doktordan rapor istedim. 2 gün boyunca 30 kere işe başlayacağımı orda olduğum süre için rapor almam gerektiğini söylememe rağmen o malaptalgerizekalıbeyinsiz asistan bana 7 günlük rapor vermiş ve iptal ettiremiyorum. Bu yüzden eğitime de almıyorlar beni eğitimin ilk 10 gününü kaçırmış olucam yani. Nasıl toparlıcam da eğitim sonu sınavını geçicem bilmiyorum:(

Diğer yandan tamamen parasızlığın dibini gördüm. Ailemin durumu da malum onlardan da isteyemiyorum. 5parasız oturarak tüm hayallerimi maaşımı alacağım günlere erteliyorum.

Şuan dudağım indi ama 4 5 yerden yara açıldı ve ben onlarla savaşıyorum. Gülümseyemiyorum, herşeyi pipetle içiyorum, yiyeceğimi küçücük parçalara ayırıp yiyorum.

Umut ediyorum ki bundan bir kaç ay sonra herşey yoluna girecek;iş, aşk, para, sağlık, herşey. Ama şuan yolunda gitmiyor. Bu da benim canımı sıkıyor.

Neyse öpüldünüz diycem de öpücükte yapamıyorum dudağımı siz öptüm sayın :)

Rapunzeliçeniz Sizi Seviyor..

10 yorum:

  1. Biz de seni çok seviyoruz. Çok geçmiş olsun, biran önce başta sağlık olmak üzere tüm bu sıkıntılar yoluna girer canım benim inşallah. Allah beterinden saklasın diyelim...
    Hem Allah sevdiğini kulunu sınarmış ki, sınavları geçip bolca sevap kazanabilelim. Soruların bu kadar yoğun olduğuna göre mükafatı da güzel olacaktır eminim... Sen de bak bunu fırsat olarak gör. Ben de şuan içinde bulunduğum durumda ancak böyle düşündüğümde iyi hissediyorum..
    Öperim. Dikkat et kendine.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazdıkların içimi rahatlattı canım beniiim umarım beraber atlatıcaz tüm zorluklarııı.Çok teşekkür ederiiimm.

      Sil
  2. Çok geçmiş olsun umarım bir an önce düzelir hayatında da her şeyi yoluna koyarsın

    YanıtlaSil
  3. Çok geçmiş olsun fıstığımm bütün zorlukların sonunda mutluluk dolu günlerin seni beklediğine adım gibi eminim canımmm :) inşallah sağlığında sınavımda mükemmel olacak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşten atıldım kuzucumm.. Ama inşallah herşey güzel olacak diye umut etmeye devam..

      Sil
    2. Balim vardir bi hayir bosver daha iyi kismetin vardir eminim.

      Sil
    3. İnşallaaah bebeğimm inşallahh

      Sil
  4. Çok çok geçmiş olsuun.. :( Sen bu kadar pozitifken her şeyin yoluna gireceğine inanırken..umarım her şeyin güzeli olur senin için...
    Güzel düşün güzel olsun... :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim bebeğim umarım herşey hepimiz için çok güzel olurr:)

      Sil

Kızdın mı? Üzüldün mü? Mutlu mu oldun? Önerin mi var? Yaz Bana!!