29 Temmuz 2014 Salı

Senden Benden Bizden



- Öncelikleee herkese MUSSMUTLU BAYRAMLAAAAR:) Bayramı fırsat bilip denize kaçanlara aşkolsun:) bak ben gidiyor muyum hiç ev gezmesi yapıyorum uslu uslu:) Haha şaka bir yana imkanım olsa affetmem çok deniz havamdayım yani:) İzmirde 38 dereceyle baya havasında:)

- Yazmadığım süre zarfında iş deneyimim oldu. Tamı tamınaaa BİR gün:D Görüşmeye çağırdılar hemen işe aldılar zaten orda bir işkillenmem gerekirdi:) Sonra 1 gün eğitime gittim. Baktım baya dolandırıcı gibiler. Bıraktım:) Güldüğüme bakmayın o zaman baya ağladım:) Allahım çok şanssızım diye:) Şuan tam ev kızı modundayım:)

-Geçen gün ev sahibimiz bizi iftara çağırdı. Uzuuuun yollar katederek gittik(üst katımızda oturuyorlar:D) Gittik oturduk sonra kapı çaldı bir baktım alttaki anlaşamadığım adam var ya onlaaar. Onları da çağırmışlar meğer hem kaynaşma olsun hem bir günde aradan çıkaralım diye herhalde. Tanışma faslı falan konuşulmaya başlandı. O uyuz gıcık öküz adam kardeşimle bana dönüp "Hanginiz daha büyüksünüz " dedi. Benle kardeşime.. Bize.. Aramızda 6 yaş olduğunu not düşeyim. Baktım sadece uyuz uyuz annemler dedi aralarında  6 yaş var Rapunzeliçe büyük diye. Sinirden kurduğum cümleye bak. Devrik ötesi oldu. Neyse anladınız siz:)
Ama biraz kaynaştık yinede. Biraz daha az gıcığım artık. Ama hala kötü osuruyo:D

- Annem bayram için aradığı tüm akrabalara "Rapunzeliçe de okulu bitirdi, iş bakıyor işte" diyor.. Akıllarında bulunsunmuş. Ardarda 15 kez duyunca aynı cümleyi ben depresyona girdim ama dedim:)  Eylülde son kredi gelecek sonra bildiğiniz 5 kuruşsuzum yani. Ben ailemden para almıyorum son 5 yıldır. Bu saatten sonra istesemde veremezler zaten. O yüzden ya bulucam ya bulucam yani:)

- Benden haberler böyle canlar. Siz nörüyonuz bakayım:)

Rapunzeliçeniz bayram şekeri niyetine sizi yer:)

7 yorum:

  1. Ben de tam olarak seninle aynı durumdayım. İşsiz, beş parasız ve ilişkisi yeni bitmiş. Resmen dünyada boşuna yaşıyormuşum gibi hissediyorum. Ne olacak bunun sonu bilmiyorum.

    Alt komşuya laf arasında azıcık sessiz osur diye dokundursaydın keşke. :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. geçecek umuyorum ki geçecek. Güzel günler bekliyor bizi inşAllah..

      Sil
  2. Sizinle aynı duyguları yaşadım ben de 2013 mezunuyum, üstelik kredim 2012de kesildi yani okulu uzattım. Bölüm neydi bilmiyorum nasıl bir meslek arayısındasınız onu da bilmiyorum ama şunu biliyorum benim yaptığım hataları yapmayın ilk bulduğunuz işe girmeyin, tanıdık vasıtasıyla da işe girmeyin. Ben de ablam da tanıdık vasıtasıyla geçmişte işe girdik ablamınki 1 hafta benim ki 9 ay sürdü. 9 ay tamamen benim ileri düzey mobbing ve düşük ücrete hayat standardım düşmesin diye tahammül etmemden kaynaklıydı ama.
    Belki hem iş hem de mülakat tecrübelerimle ilgili bir post yazarım daha detaylı
    Ama dediğim gibi ne işte mutlu olurum demeden sakın başlamayın
    sizin işbaşı yapacağınız gün sigortanız başlasın kontrol edin
    Sevgiler
    Kanatsız Baykuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İngilizce iktisat mezunuyum:) Çok haklısınız ama bakalım güzel bir iş bulmaya çalışıyorum. Şuan iyi kötü hiç bir işten çağırılmıyorum gerçi.. Ailemden maddi destek alabilck olsam çalışmayıp beklerim zaten ama şansım yok:)

      Sil
  3. 6 yaş bu yaa. 1-2 yaş değil ya belli oluyordur herhalde hanginizin büyük olduğu :)
    Onlarla aynı ortamda bulunmak da baya tesadüf olmuş. O adamdan uzakta bir yere oturaydın bari salar malar mazallah :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. AHAHAH uzak oturdum zaten:D:D yaa çok belli olmuyor olabilir bebeğim baya minik duruyorum da yüzüme vurulmasın ya:D

      Sil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Kızdın mı? Üzüldün mü? Mutlu mu oldun? Önerin mi var? Yaz Bana!!