4 Temmuz 2014 Cuma

Gel Ağzıma Osur Bari AYI !!



Bu yazıyı yazsammı yazmasam mı çok düşündüümm. Yazmıcaktım aslında ama sonra dün birşey oldu ve dedim ki bok ye gerizekalı yazıcam işte seni..

Biliyorsunuz ki alt katımıza sorunlular taşınıp duruyor:) Bu konu hakkında önceki yazımı okumak isterseniz: Buyruuuaaan:) bu arada bu yazıyı yazalı da 2 sene olmuş bu yazdığım kiracılar çoktan gitmiş zaman çok fena birşey yaa. Neyse konumuza dönelim. Geçen sene bizim aşağı bir karı koca taşındı. Henüz yeni evlendiler ilk olarak bu eve geldiler yani.
Ben ilk günden beri bu adamla anlaşamıyorum. Önce adam taşındığı gibi apartman boşluğuna bizim katla kendi katları aralarına demir ağlar ördü. Demir döşedi yani(bunu anlattım mı ben size ya sanki:S) Neymiş eşi çok gençmiş güvenemezmiş. Lann hakarete bak. Neyse dedik sineye çektik. Sonra ben gördüğümde selam vermediğim için baya baya arkamdan bağıra bağıra laf sokmaları başladı. İnsan yicem sanki niye selam vermiyosan tarzı. Ses etmedim. Bir süre sonra da mecbur selam vermeye başladım çünkü birkaç kez yanlışlıkla zillerine bastım. O sorunu da aştıkk.

Amaa benim aşamadığım problemmmm apartman boşluğu her sesi ama her sesi direkt benim odamdaymış gibi yansıtıyor. Bu karı koca gelen misafirlerini mutfakta ağırlıyorlar mutfakta apartman boşluğuna bakıyor. Kaç gece ben sinirden ağladım. Gece 2 olmuş hala kakara kikiri. Sabah benim kalkıp ders çalışmam lazım sınavım var. Birşey demedim sıcaklarda penceremi kapattım uyudum. Sabahın köründe uyandırdıkları oldu sabır dedim ses etmedim.

En en çok sinir olduğum başlıkta da yazdığım osurma olayı var bide. Adam 7-24 osuruyor yaa. Yatak odaları benim odamın altı. Adam sürekli osuruyor ya. Size yemin ederim bir kere gece uykumdan uyandım. Tamam benim uykumda hafifte adamda fena osuruyor. Bakın pırt değil zırt değil zort değil zartta değil ZOAAAAARRRRTTT olarak. Bilmem tanımlayabildim mi ama fena yani. Ya tabiki insanlık halini bende evde rahatımdır. Ama ben ses yankı yaptığını bildiğimden işimi sakin halletmeye çalışıyorm yada apartman boşluğundan uzak bir odaya kaçıyorum.

Birde apartman boşluğunda sigara içmesi var. Ben salondan odama kaçıyorum sigara kokusu duymamak için odam sigara kokuyor.

Ben tüm bunlara kızarken yine de dedim adamı rencide etmeyeyim. Gelip size bile anlatmadım. Yaptıkları onca sese rağmen tutup şikayet etmek aklımın ucuna dahi gelmedi. Amaa o beyinsiz bok kafalı insan evladı dün kardeşime demiş ki gece odanızda yüksek sesle konuşmayın rahatsız oluyoruz eşim sabah işe gidiyor. Kardeşimde bakmış bakmış eyvallah demiş gelmiş. Ona da kızdım desene biz sizin ne seslerinizi dinliyoz.

Ben şimdi bu adamı napayım. O kadar sinirliyim kiii. Dese ya bana ses yapıyonuz atlayayım üstüne çırmalayayım her yerini.

Sinirliyim canım izleyicim sinirliyimmm..

12 yorum:

  1. ayyy inanmıyorum gözümden yaş geldi okurken çok güldüm canım yaa...
    ama gerçekten çok sinir ya , Allahım ne insanlar var . Allah kurtarsın tez zamanda ne diyeyim sana ?

    YanıtlaSil
  2. Çok güldüm ya :D Adam yankı yaptığının farkında değil herhalde :D
    Tabi gülmesi kolay bana aslında. İnşaallah biran evvel giderler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa komik bir durum kabul ediyorum:D adam garip birşekilde onlara ses gittiğini ama bize ses gelmediğini düşünüyor. Sorunlu iştee:D Amiiiin inşallah :)

      Sil
  3. aaa bu ne ya git konuş bence kardeşini de al. kimse kimseyi çekmek zorunda değil.

    YanıtlaSil
  4. ayyy ne komikk :) sende benim gibi komşulardan çekion asd

    YanıtlaSil
  5. Sabır sabır yaaaaa sabır; sevgiler:)

    YanıtlaSil
  6. Aa yüzsüze bak hele. Bir deeşi işe gidiyormuş. Sanki diğer insanların işleri güçleri yok. Ayrıca o nasıl bir osurmadır ya. Bence bir doktora görünmeli haha :D
    Allah sabır versin size. Umarım bir an önce taşınırlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah ağzından bal damlıyor umarııııımm:)

      Sil

Kızdın mı? Üzüldün mü? Mutlu mu oldun? Önerin mi var? Yaz Bana!!