17 Temmuz 2014 Perşembe

Allahııım Çok Amaçsızım:)



-Hayatımın en amaçsız günlerini yaşıyorum.
-Salı itibariyle son dersimi de vererek okulla ilişkimi tamamen noktaladım. Artık tamamen vasıfsız bir insanım.  -Büyük bir şirketin pazarlama departmanı tarafından fazla hanım hanımcık ve ağırbaşlı olduğum gerekçesiyle reddedildim.
-Ve buna bayaa güldüm:D
-Annem bankaya gireyim diye ölüyor. Ama bu gidişle mülakatını geçemem çünkü kendine güven çok önemliymiş.Bende olmayan şey yani
-İş istiyorum.
-Annem 1.500 liradan altına burun kıvırıyor.
-Sektörü ne sanıyor anlamış değilim.
-Herkes tatil yap hemen iş arama deyip duruyor. Ama tatilden kasıt evde oturmak.
-O yüzden keşke oturmasam.
-Niye alt alta yazıyom bilmiyorum. Canım öyle istedi.
-Geçen gün eski baya eski çok çok eski bir kız arkadaşımla kısa bir sürtüşme yaşadık. Sonunda kız resmen nefret kustu bana. Erkek meraklısı önce okulunu bitir dedi. Ki zaten bitmek üzereydi. Ama birşey demedim. Çok yazıkmış harcadığım zamana onu gördüm.
-Halk kütüphanesi 1 aydır sayımda. Kitabım bile yok yani.
-Çokoprenste bir triplerde çözemedim.
-Bakımsızlıktan ölebilirim.
-Toparlanmam gerekiyor.
-Neyse Kuzey Güney başladı.

Rapunzeliçeniz Kaçaar..

21 yorum:

  1. Fistik yaaa eger tatilden kasit evde oturnak durumu degisirse arama is ki eylulde basliyor tum ilanlar. Valla mezun oldum is aradim tatilde yapmadim ve bir yilimi doldurdum senin icin guzellikler diliyorum sen her istedigine erken kavus :-)
    not : bnde kuzey guney bakiyorum :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah bebeğim yaa hepimiz çok güzel şeyler bulacağız umuyorum ki. Senin kpss nasıl geçti? Evde oturacağız bebeğim annemin babamın izni yok. Ondan bulsam keşke:) Kuzey güney birtane:D

      Sil
    2. Yalan oldu kpss , hayat karmakarışık bir hal aldı hala da karışık ama ayak uydurmayı başarabildim ama güzel bir haber sevdicekle yüzüğü taktık kuzum hahahaha :)

      Sil
    3. AAAAAA::):):): ya ne zamandır giremiyorum ki:) Tebrikler mutluluklar:D Sonumuz hayırlı olsun kuzucum ya:)

      Sil
  2. bankadan uzak dur, relax ve yola devam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahah öyle mi diyorsun gel bi de anneme anlat canımm:)

      Sil
  3. inşallah istediğin gibi bir iş bulursun canım ya stres yama kendine

    YanıtlaSil
  4. Tatlışım pazarlama demek, satış demek. Ki bence ennzor kısım bu. Banka mülakatın iyi geçse bile; seni resmen kullanacaklar. Onun yerine şirketlere filan başvursan.. ne biliyim.. en istediğim şeydi bu meslekte bankada yükselmek, vazgeçtim resmen. Bilmiyorum sektör zor, piyasa kötü. Allah kolaylık versin. Hanım hanımcık diye reddetmek o da iyiymiş, pazarlamacıları özgüveni tam ve dilbaz arıyorlar galiba. ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bencede satış zooor bende çok istemiyordum zaten:) Ah nerelere başvuruyorum bebeğim bir bilseeen:) Ama dönen çok azz:(

      Sil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Çok tanıdık duygular bunlar :( işsiz biri olarak tavsiyelerde bulunayim, bir iş bulana kadar bir kac kursa kaydolun. Işsiz oldugunuz aklınıza bile gelmesin. Tiyatro, sinema seviyorsanız da zorlamayın sonra usanc veriyor. Okul bittiği zaman her hafta tiyatroya sinemaya giderdik. Artik gidesim gelmiyor :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İş bulamazsam yol param bile olmayacak benim bulmama şansım yok ah keşke olsa param olsa önce kurslara gidip kendimi geliştirsem:)

      Sil
  7. banka bok gibi meslek ama şöylede bir durum var (Ben 3 yıl yaptım bankacılık )sigortan,özel sigortan,tatilin ivilin civilin yerinde.Bence bankaya g,r yaaa...Her yerde sürünüyoruz zaten.Ben bile çalışmaya başlayınca tekrar dönebilirim asdf (: ((Bir daha bankanın eşiğine adım basmam lafını yuttu))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahahha tamda benim kafa ya:) her yerde sürüncem bari sosyal haklarım olsun:)

      Sil
  8. amaçsızlıkta benim kadar olamazsın :) bu sıralar cansıkıntısından ölebilirim tam bir yılı geçti mezun olalı ve hala işsizim. o sınav bu sınav derken böyle kaldm. geriye banka sınavı kaldı bakalmm:))

    YanıtlaSil
  9. Kuzey mi Güney :)
    bakımsızlıktan ölünmez , korkma :)

    YanıtlaSil
  10. Reddetme gerekçeleri o muydu cidden :D Çok orjinalmiş :D
    Banka olur umarım ya. Yada sen nasıl mutlu olacaksan o olur umarım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tam da buydu:D Teşekkür ederim canım beniiim:)

      Sil

Kızdın mı? Üzüldün mü? Mutlu mu oldun? Önerin mi var? Yaz Bana!!