28 Haziran 2014 Cumartesi

Mezun Olmuş Gidiyorsuuuun Bana Veda Ediyorsuuuun:)



Canım izleyiciiiimm. Ramazan geldi ve ben sahur yazılarına başladım. Aryuuurediiii diii diii:) İte kaka düşe kalka isteye istemeye mezun oldum a dostlar:D Hala bütüm ve tek ders sınavım(yada yaz okulum) var amma büyük oranda mezunum anlayacağınız.

Çok garip bir duygu ama hala alışamadım. Kep günü tüm eğlence olurken diploma benzeri şeyi alırken sanki dışardan biriymişim gibiydim. İnanamıyorum yani hala. O an orda ne gerekiyorsa onu yaptım ama idrak etmesi yavaş yavaş oluyor:) Ben ayrıntıları anlatayım da şu üzünçlü havayı dağıtayım:)

-Resmi ben çekmedim sınıftan birinden çaldım ama canlı kanlı biziz ordakiler yani:) Ama ben gözükmüyorumm:) En eğlenceli kısım burasıydı sanırım ama ben sahne çökcek diye biraz yusuf yusuftum:)

- Törenimizde her 10-15 kişi sahnenin ortasına çağırılarak bir hocadan diploma alıyorlardı. Ve bana diplomamı tek ders sınavına gircek olduğum hoca verdi:) Bıraktın bide geliyon dalga geçer gibi diplomamı veriyon demeyi çok isterdim ancak onun yerine heyecandan teşekkür bile etmeyi karıştırıp hocaya tebrik ederim dedim:D

-Geceye bizim bölümcenek hazırladığımız afişler damgasını vurdu kesinlikle:) (pek magazinsel ağız oldu ama:)) Soma ve yakın zamanda ölen bir asistan hocamıız için afiş yaptırdık. O süreçte oldukça sancılıydı ancak gerçekten istediğimiz sonucu elde ettik. Yayında ve yapımda emeği geçen en çok Raif'e teşekkürü borç bilirim. Borcum kalmasın ödeyeyim. Teşekkür ederim:D

-Fakülte birinciisi kız bir konuşma yaptı aman yarabbi. Dersiniz kızım sen git ders çalış sen sus gözlerin konuşsun:) Resmen konuşamadııı. Konuşma hazırlamış bide hazırlamasa yani ölcekti orada heralde:D Bide çok resmiydi konuşma ya. Bayıldık dinlerken sıkıntıdan.

-Ay bayılmak demişken o gün 2.5 saatte içtiğim su rahat 3 litre vardır yani. Ben öyle bir sıcak öyle bir terleme görmedim. Eridik bittik hepimiz ya cüppeyi çıkarmakta yasak. Oda sağolsun battaniye gibi tüm vücudu sarmalıyor zaten. Yani demem o ki terleyerek erimek kilo vermek isteyenlere duyrulur. Alın bir cüppe giyin yazın görün siz terlemeyi:D

-Ve ve ve benim için en önemli ayrıntı. Çokoprens kepime geldi:) Babamla tanıştılar. Hatta babam çok sevdi:) Baya çok sevdi:) Seneye bu zaman laylalaylalay ben nişanlı sen ay:D Allahım bir aksilik çıkarmazsa yani:) Nazar değmesin tütütü:)

Gerçekten ama tekrar aşık oldum çokoprense. Beni hiç yalnız bırakmadı hocalardan azar işitmek uğruna yanımda kaldı. Su taşıdı sürekli bana terlediğimde yelledi, düşüp yeri öpmek üzereyken tuttu felan sağolsun :)

Benim güzel anılarla hatırlayacağım bir gün oldu. Hala inanamıyorum ama sanırım bitiyor. Asıl dert şimdi başlıyor. Artık işsizim ve durmaya vaktim yok. Param yok. Bana dua edin:)

He bu arada Çokoprenside memleketine uğurladım tekrar. Bütün yaz özledim diye başınızı yiyecem :D artık bide işsizim o da var. Ooooo Allah size sabır versin bu yaz. Depression mode on olacak çünkü:) Uyarmadı demeyin:)

 Çekersiniz demi beni kıyamazsınııız:) Rapunzeliçeniz sizi oper opeerr:)

22 yorum:

  1. Tebrik ederim kuzumm o dersleride verirsin sen Allah nazarlardan saklasın çokoprensinle seni inşallah herşey sizin için çok iyi olur :) işide dert etme bulursun azıcık kafanı dinle sonrada iş olayını çözersin ben tüm yaz seni dinleyebilirim hem :) :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oyy yerim seni bebeğim teşekkür ederim:) Offf bakalım neler olacak önümü göremiyorum ilk defa yani:/

      Sil
  2. Hayırlı olsun. Çok beklemeden iş bulursunuz inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim bende bulmayı umut ediyorum:)

      Sil
  3. Tebrik ederim :) Mezun olanları duydukça ben seviniyorum resmen, sanki üniversiteye başlamışım, okumuşum ve mezum olmuşum gibi :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiiim. Umarım herşey seninde gönlüne göre olur:)

      Sil
  4. Çekmek ne kelime şeker!

    Tebrik ederiim canım benim, darısı tüm okumaktan bıkanlara olsun mu? Olsun! :))

    Çokoprensle olanlara da sevindim, hadi hayırlısı :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çek beni mayam çek beni:) Amiiin kuzum ama bitirince de ayrı bir dert yahu:)

      Sil
  5. ay ben duygulandım sen mezun oldun sn nişanlanıyosun yaaa:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah bebeğim dahaa buralardayım ben :) 1 yıl var dahaa:)

      Sil
  6. Tebrik ederim, Allah yolunu açık etsin. Darısı ben ve benim gibilerin başına her ne kadar dgsyle geçiş bütün ömrümü yediysede... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiiiimmm umarım herşey seninde istediğin gibi olur:)

      Sil
  7. bloguma bi baksan yaaaa sana ödül verdim kiii :)

    YanıtlaSil
  8. tebrik ederim darısı benim başıma. :D (daha en iyi ihtimal 5 yıl var. )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende 5 yıl okudum hazırlıkla beraber çabucak geçiyor:)

      Sil
  9. battaniye gibi tüm vücudu sarmalıyor haha :D
    hayırlı olsun darısı başımıza diyorum :)

    YanıtlaSil
  10. hocanı ben de tebrik ediyorum ha ha haaaa :))))))

    iş bulursun be acele etme hemen biraz tatil yap :) seneye ha nişan felan hadi hayırlısııı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Param yokk Deeptone'm yaa:) başlamam lazımmm:)

      Sil

Kızdın mı? Üzüldün mü? Mutlu mu oldun? Önerin mi var? Yaz Bana!!