11 Aralık 2013 Çarşamba

Öyle İşte:)



Demin 2013'te neler dilemişim onu bulmak için kayıtlarımı deşiyordum da Allahıııım geçen sene ne kadar çok yazıyormuşum. Bu sene niye böyle niye yazamıyorum beeen. Yazcak birşey bulamıyorum resmen. Aslında hayatımda çok ilginç aksiyonlar var. Geçen yazımda yazdığım bana 20 veren hoca bana taktı mesela resmen. Ekle Sil haftasında bıraktım sandığım dersi bırakmamışım meğer ve şuan vizem 0 (HALİYLE) Onu bırakmaya çalışıyorum bu aralar. Haklıyım kazanacağım umuyorum ki:)

Hediyeleşme etkinliğinde kargoların gideceği vakit yaklaşıyor. Bende güzel bir şey gördükçe almaya çalışıyorum:) İlk defa hediyeleşmiyorum ama bir heycanlandım nedense:D Bakalım beğenilecek mi aldıkklarımmm:)

Konu dağıldı ya geçen sene dilediklerime baktım da çoğu da tutmamış ama gene de ben mutlu bir yıl geçirdim aslına baakarsanız:) Şu son ayları saymıyorum tabiki onlar kötüüü:) İleriki günlerde 2014 dileklerimi de yazıcam:) 4 benim uğurlu sayım 2014 güzel uğurlu bir sene olur umuyoruuuum. Herkes için.

Ama sizde yazın 2014 dileklerinizi:) Hadi mim olsun bu. İlk defa mim başlatıyorum olleeeeey:) 2014'te istediklerini yazsın herkeeeess:) Bende yaziciiiiim en kısa zamanda:) İnşallah bu sene dilediklerim oluuur. Ne bileyim olmasa bile bu sene ki gibi mutlu bir sene geçireyim:) (son ayları hariiiiç diye ekliyorum yine:))

Rapunzeliçeniz sizi öpeeeeerrrr:)

10 yorum:

  1. Sevdiceğime kavuşmak hep yanında olmak , araba almak , kpss de yerleşmek olmuyorsa iş bulmak , bolca huzur sağlık :) 14 de benim uğurlu günlerimden biri umarım bu yıl bizim yılımız olur kuzuuuuu ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay bebeğim kpss yüzümüzü güldürsün ya. Umarım güzel haberler yazarız buraya 2014'te umarıııımmm:)

      Sil
  2. Bu yıl hepimize ugurlu gelir inşallahhh canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım canım herkesin güzel haberlerini okumak istiyorum buradan bu sene:)

      Sil
  3. Senin yazından bir kaç saat önce yazmıştım 2014'ten isteklerimi :)) ilk mimi ben yaptım gibi hissettim, hissetmişim sanki :)))

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha Nisacım içine mi doğmuş acaba umarım dileklerin gerçek olur umarıııımm:)

      Sil
  4. Musmutlu gelsin 2014 musmutlu da bitsin inşallah.

    2013 benim için iğrenç sayılabilir...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aryam inşallah öyle olur çok çok istiyorum bunu:)

      Sil
  5. güldüm amaaa tamam 2014 çok ama çok istediğin gibi olsun o zamaan.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler deeptone hepimiz için çook güzel olsun:)

      Sil

Kızdın mı? Üzüldün mü? Mutlu mu oldun? Önerin mi var? Yaz Bana!!