26 Aralık 2013 Perşembe

Ben Burdayım Hoohohoo:)


Bu aralar sadece kısa kısa çok şeyden bahsettiğim yazılardan yazıyorum farkındayımm ama bilmiyorum uzun uzadıya yazacak birşey bulamıyorum. Zaman da bulamıyorum desem aslında pek birşey yapmıyorum ama yapılacak çok şey var hangisini yapayım diye düşünürken bir çok şeyi yapmıyorum aslında:) 

 -Ufaktan ufaktan kpss'ye çalışmaya başladım sonunda.Umarım istediğim puanı alabilirim umarıııım. Sömestrede kampa sokcam kendimi  inşallah bir engel olmazsaa..

-Ben 2014'e hiçte iyi duygularla girmiyorum vallahi ne olacak sonum bilmiyorum. Ama 4 uğurlu rakamım benim içimde cılız bir umut var o yüzden genede:)

-Melodram'ın düzenlediği etkinlik benim adıma gayet iyi geçti. Hediyelerim beğenildi ve tosbağamdan dopdolu bir kutu aldım. En kısa zamanda paylaşiciğim:)

-Laptobum yine ve yine bozuldu. Zaten birşeyler yazamamamın bir nedeni de oydu. Tabletimde bozuk çıktı bu arada. Zaten bir şeyim sağlam olsa şaşırcam:)

-Kendime yılbaşı hediyesi almayı tabiki unutmadım. Hiç unuturmuyuuuum:) Görür görmez aşık olduğum montu dolabımın daim üyesi yaptım:) 

-Çokoprensim çok istediğim Ahmet Batman'ın kitabını aldı banaaa:) Bunda benim istiyoruuum diye beynini yememin de etkisi var tabikki:D

-Raif etkinliklerde fotograf çekmekle görevli diye bende en yakın arkadaşımı yalnız bırakmamak için peşine takıldım. Katılım belgelerini,defterleri,kalemleri topladım:) 

- Bu dönem derslerim pekk iç açıcı değil. Etrafımdakilerle ortak kanımız üzerimde göz,nazar birşey olduğu çünkü resmen talihsizlikler yaşıyorum sürekliii..

-Spora azimle devam ediyorum yaza kadar istediğim gibi olacağım inanıyorumm:)

Başka aklıma birşey gelmedi yaaa:S Her seferinde arayı açmayacağımı söylüyorum :) Bu sefer inşallah başarıcam ve arayı açmıcam :)

Rapunzeliçeniz Sizi Öpeeer:)

8 yorum:

  1. Ah kıyamam ne daralmışsın , anın tadını çıkaaarmaya çalış ... 2014 sana umut , mutluluk , şans , güzel bir geleceğin habercisi olarak gelsin canım benim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah hepimiz için harika bir yıl olur bebeğim yaşayıp göreceğizzz:)

      Sil
  2. Mutlu seneler bebişim, 2013 o kadar kötü geçti ki insan 2014ten umutlu olmak istiyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah umut ettiğiniz gibi bir sene olur kuzucum:)

      Sil
  3. ay ben kendime yılbaşı hediyesi almadım. kendime birşey almak için bahane buldum,benden mutlusu yok şu an. sayende.. ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahah geç oldu ama güzel birsey aldığına eminimmm:)

      Sil
  4. ben bu kısa kısa yazıları çook seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben birinde okurken seviyorum ama kendim yazdğımda acaba tembellikmi yapıyorum diyorum:)

      Sil

Kızdın mı? Üzüldün mü? Mutlu mu oldun? Önerin mi var? Yaz Bana!!