26 Ekim 2013 Cumartesi

Ne Yapıyorum Ben Yaaa:)



Yine bir kısa kısa neler yaptım yazısında bir aradayız canım izleyicimm:) Başlıyorum hemeeen:)

-Nasıl nerden başlasam bilemedim resmen:) Habertürk'ün 29 kupona kpss setini aldım. İyiki de almışım. Beklediğimden güzel çıktı öneririm..

-Diyeceksiniz aldın da başladın mı? HAYIIIIIR:) Ya son sene herkes ya çalışıyo ya dersaneye gidip kpss'ye hazırlanıyor. Bende ikiside yooook:( Sonum ne olacak bakalım:/ Bu sene kazanmalıyım kpssyi..

-Okul hala şu yüzde on listesini kesinleştirmedi. Ben hala istediğim tableti alamadım. Hala bekliyorum. İnşallah istediğim sonuç çıkar. Dua edin:)

-Bu 4. sınıf ne kadar da zor ya. Teklemeden bu seneye kadar geldik  ama bilmiyorum bu sene biter mi bu okul ya. Çok zoooooor:)

-Geçen gün tonton teyzenin birine yardım ettim. Önümdeki 10 yıl işlerim rast gider herhalde. O kadar dua aldım:)

-Sonunda istediğim maşayı aldım:) ince maşam vardı da kalın dalga yapamıyordum(kendi beceriksizliğim:)) bende kalın maşa aldım taksitle:) Sonuçtan memnunum:)

-Geçen sömestrede aerobik kursuna yazıldığımı söylemiştim hatırlarsanız ki. Ama kontenjan yoktu, sıra bekliyordum. O nasıl iş derseniz. Kurs belediyenin ve çok ucuz o yüzden çok talep var sıra gelmiyordu yani:) Neyse aradılar geçen gün başladım. İlk dersime çarşamba gittim:) Pazartesi aerobik,çarşamba pilates topu ile, cuma pilates bantı ile dersim var:) Cuma derse gitmedim çünkü bantı alamamıştım. Bu hafta düzenli derslere başlayacağım.İnşallah tüm hayatım düzene girer umarım:)

-Çokoprensin napıyor derseniz. İyi aramız aman Allah bozmasın:) Onun biraz sağlık problemleri var ama iyi olacak ben inanıyorum:)

-Bu arada blog aleminden tanıdığınız Şımarımtırak Çikolata ile numaralarımızı aldık. Mesajlaşıp görüşmeye başladık:) Ortak yön çok,biraz daha konuşsak kardeş çıkıcaz az kaldı:)

-Bugün Fettahcan'ı gördüm imza günü vardı:) Boyu kısaymış yaaa:) Bide gözlüğünü hiç çıkarmadı. Niye öyle yaptı bilmiyorum:)

mmmmm başka birşey gelmedi aklıma:) Şimdilik benden bu kadar canım izleyicim. Sizi çooook seviyorummm:)

Rapunzeliçeniz sizi öpeeeer:)

4 yorum:

  1. Fattahcan Candır ya. :)
    Orada takıldım, kaldım.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah tabiki sesi harikaydı:) Ama daha uzun beklemişim heralde:) Önemli olan sesi ama tabikiiiii:)

      Sil
  2. ohaaa seni yerim yaa benden bahsetmişşş:D muahh:D

    YanıtlaSil

Kızdın mı? Üzüldün mü? Mutlu mu oldun? Önerin mi var? Yaz Bana!!