6 Ekim 2013 Pazar

Birgün Aşklar Biiiter Hatıralar Kalııııır..



Dün Çokoprensimle çok güzel bir gün geçirdik. Alışveriş yaptık,buz pateni yaptık,düştüüük,kalktıııık:) Ama çok eğlendik:) Sonra her güzel şeyin sonu olduğu gibi bu gününde sonuna geldik.

Sevdicek beni metroya bırakıp kendi şehrine dönmek üzere yola çıktı.Ben metroya bindim iişte bir durak gittim.Tam da iş çıkışı mıdır nedir nasıl da kalabalık anlatamam. Üstüne bir posta daha kalabalık bindi. Oturacak yer kesiyorum ben.

Bir yerlerden adımı duydum.Bana değildir diye ciddiye almadım ama biri bana dönük hissediyorum.. Döndüm,bir surat. Tanıdık biri çok belli ama kim kim? Tanımadın mı beni dedi o tanıdık surat. İçimden bir ses bir isim söylüyor o an aslında ama değilse diye tam çıkaramadım demeyi tercih ettim. İlkokuldan ben dedi:) Ben hemen ilkokul 1. sınıfa dönerek uzata uzata Xxxx diye bağırdım:)

Karşımda ilkokul 1. sınıf aşkım duruyordu. Okuma yazmayı söker sökmez şiirler yazdığım(komik ötesi kendileri tabiki:)),beslenmemi gözüm kapalı paylaştığım insan(kendisi biraz tombişti kendi yemeğiyle doymuyordu bazende:)) karşımda bakıyordu öyle. Ayaküstü konuştuk biraz inecektim çünkü. Ne okuyorsun nerde okuyorsun falan derken ineceğim yer geldi indim. Ama eve gideceğim otobüse bindiğimde dün çocukluk hatıralarımız gözümün önünden geçti:)

İlkokul birinci sınıftı işte. Aynı sıraya oturtular bizi. Beraber gezerdik daha doğrusu koşardık:) Çiçek taksi meşhurdu o aralar o kalem kutusuyla taksici olurdu bende karısı Manolya:) okuma yazmayı söktükten sonra şiirler yazdım ona hep ama hiç vermedim tabiki hep evde sakladım. Hatta babam yakaladı bi kere:) Sonra veli toplantısında öğrendik. O da bana şiir yazıyormuş annesine yakalanmış:) Yani bunu aannem öğrendi babanemlere anlatırken ben kapıyı dinledim:) Ama çokta belli etmezdi sevgisini bana sümüklü nane Rapunzeliçee diye bağırırdı. Bende ağlardım. Sonra oda kendini affettirmek için defterime birşeyler çizerdi:)

Sonra ikinci sınıfta sıralarımızı ayırdılar. Bizim aşkımızda sona erdi. O önce özgeye aşık oldu sonra merveye sonra başka bir merveye. Sonra da annesi başka okula aldı. Dün onu karşımda görünce ama hatırladım güldüm o halime:) Bide laf aramızda çirkinleşmiş biraz:) O da öyle mi dedi benim için acaba:) Amaa yok be ben güzelim bi kereee..

Ya işte iç sesim arabeske bağladı şuan ve diyor ki BirGün Aşklar Biteeer Hatıralaaar Kalıııır:)


Bu arada başlığı okuyup oha Rapunzeliçe Çokoprensten ayrıldı mı merakıyla geldiyseniz özür dilerim sizi korkuttuğum için:) Allah ayırmasın kimseyi sevdiğinden canım izleyicim.

Rapunzeliçeniz Öptü Siziiii:)

12 yorum:

  1. ne hoş bir tesadüf olmuş çok isterdim ilkokul aşklarımla yeniden karşılaşmak :)

    mutluluğunuz daim olsun :)


    yagmurkapaliel.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten güzel bir tesadüf oldu:) Teşekkürler:)

      Sil
  2. Allah korusun tabi siziiiiii :)

    mimledim rapunzelim seni yapmak istersen tabiii :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepimizi korusun bebeğim hepimizi:) Yaparım tabiki sen mimlersinde yapmam mııı:)

      Sil
  3. RABBİM AYRIMASIIN MUTLULUK VERSİİN İNŞAALLAH 1. SINIF AŞKIDA KOMİKTİİ GÜLDÜÜK ONA BİZDE HAY YAŞA EMİİ =) ♥

    http://alfabenineharfii.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiçbirimizi ayırmasın sevdiklerinden bebeğim:) Bende güldüm bendeee:)

      Sil
  4. ÇOK FENASINYAAA BENDE ÖYLE SANDIM :)

    YanıtlaSil
  5. seni yerimm demem artık alışagelmiş oldu demi:D ben senin çocukluğunu yerim yaa:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahaha farklı şeyi yemiş oldun bebeğim:) mailimi çabuk gööööör:)

      Sil

Kızdın mı? Üzüldün mü? Mutlu mu oldun? Önerin mi var? Yaz Bana!!