12 Eylül 2013 Perşembe

Uzuuuuun Bir Aradan Sonra MİM!-Güzellik..



Blog aleminin bana kazandırdığı değerli insanlardan biri Özge'cim Blogunda beni mimlemiş. Bende arkadaşımı bekletmeden hemeeen cevaplıyorum:)

1- Ne zamandan beri yazıyorsun?
2012-Ocak'tan beri kafanızı şişirmekle meşgulum efendim:)

2-Kilo problemi yaşadığın dönemler oldu mu?
Boyum 1.60. Lise 2. sınıfta 47 kiloydum. Hayatımdaki gördüğüm en yüksek kilo oydu:) Sonra uzun süre 43 44 kiloda dolandım ve bu yaz yıllar sonra ilk defa 46yı gördüm. Ama memnun değilim çünkü ben kiloyu kalçaya alıyorum. Geri 43 olsam şikayet etmem yani:)

3-Formda kalmak için ne gibi yöntemler uyguluyorsun?
Valla hiç birşey uygulamıyorum:) çok yemem ama sık yerim:) Yani öyle birşey ki artık açım dediğimde ne zaman toksun ki tepkisini alıyorum:) (kim diyooor o kendini biliyor:)) Abur cubur çok severim:) Annemler bana bisküvi canavarı diyorlar:) çokta kola içerim:) Annem babam çalıştığı için oldukça sağlıksız besleniyorum ama bünye meselesi sanırım:) Annemde çok zayıfmış yani öyle ki hamile olduğunu kimse anlamıyormuş:))

4-Hayatınızın bir döneminde zayıflama ürünü kullandınız mı?
Cevap vermeme gerek var mı:) Tabiki hayır:) Hatta bir ara tam tersi annemin ısrarıyla iştah şurubu ve vitamin kullanmıştım. Ama o dönem öss ye hazırlanıyordum ve şurup çok uyku yapıyordu o yüzden bıraktım. Sonra da öğrendik piyasadan kalkmış zaten.

5- Güzelliğinizle ilgili uyguladığınız bakım kürü var mı?
Bu konularda biraz tembelim ya:) Oriflame'dan bir yüz yıkama jeli almıştım onu kullanıyorum hergün. Memnun muyum? Yani normal bir yüz yıkama jeli işte.. Birde aklıma geldikçe gül suyu sürüyorum:)

6-Vazgeçemeyeceğiniz kozmetik ürünleri nelerdir?
Essence'in ürünlerini çok seviyorum. Bütçem ona yettiği için çoğu ürünüm ondan diyebilirim. Birde rival de loop.. Şöyle yazayım. Essence allık(30 sanırım) Rdl rujum makyaj yapmaya zamanım yoksa en büyük kurtarıcılarım.

şimdi geldik mimlemeyeee:)

Şımarımtırak Çikolata

Liss

Janjan

Puella Ignotum

Üşengeç Rapunzeliçeniz bu kadar isim yazdı diye siz içinizden geliyosa yapmamazlık etmeyin:) Herkes yapsııııın:)

Rapunzeliçeniz sizi öpeeeer:)

6 yorum:

  1. Bende çok sık yerim :D
    Mim için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Canım rapunzelim senin bünye asitli galiba yediğini yakıyor şanslıardansın yaniii ;))) cevapladığın için teşekkür ederim fıstıkım keyifle okudum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Metobolizmam çabuk çalışıyomuymuş neymiş bebeğim:)ben teşekkür ederim okuduğun için:)

      Sil
  3. kuzumm benimm sen mimlersinde yapmamm mıı hıııı :) :) amaa yarın rahat kafayla cevaplıcam hepsinii

    YanıtlaSil

Kızdın mı? Üzüldün mü? Mutlu mu oldun? Önerin mi var? Yaz Bana!!