12 Temmuz 2013 Cuma

Kimsin Seeeen Çııık Dışarıııı Mimi:)




Beni mimleyen Melo'ya çok teşekkür ediyorum benden önce onun mimleneceğini ve onunda beni mimleyeceğini biliyordum:) Beni yanıltmadı:) Teşekkürler Melooooo:)


BEN KİMİM?

Bildiğiniz üzere ben Rapunzeliçe,bu mime İzmir'den katılıyorum:) Blog hayatıma adıma yakışır şekilde uzun saçlı başladım ancak şuan orta boy saçlı sayılırım..
22 yaşındayım ama küçük gösteriyorum. Küçük gösteriyorum derken baya küçük gösteriyorum yani bu konuda ciddiyim. Bazıları küçük gösteriyorum diyor ama bakıyorum karşımda baya abla oturuyor:) Ben baya küçük gösteriyorum:) 1.60 boyum var ve 34-36 bedenim, küçük göstermemin en büyük nedenlerinden biri bu tabiki:)
Beni gören insanların ilk tepkisi yani onlarda uyandırdığım his şeker,sempatik oluyor halbuki ben güzel olduğum izlenimi uyansın isterdim:)
Kendimi hep rengarenk giyinen dye tanımlardım ama geçen gün farkettim ki çoğu kıyafetim koyu renk yada beyaz ne ara böyle oldum bilmiyorum:) Sevgilimde iki kankamda kıyafette fazla rengarenk sevmiyorlar sanırım bunu bana da empoze ettiler yavaş yavaş:)
Bu önümüzdeki eğitim öğretim yılı benim son öğrencilik yılım olacak Allah bir aksilik vermezse.. Seneye bende binlerce iibf mezunu arasında yerimi almış olacağım..Hiç bir zaman çalışkan bir öğrenci olmadım ama genelde okulda yüzde 10 sınırlarında dolandığımdan fazla ders çalışmadığıma kimseyi inandıramadım:) Ama inanın şahitlerim var çok çalışamıyorum ben:)
1 ay sonra 5 yılı dolduracak olan bir ilişkim var. Genel olarak evliliğe meraklı değilim ancak Çokoprens'le evliliğe meraklıyım. Yani onunla bir yuva kurmayı çok çok istiyorum. Malesef evlenmemize daha uzun yıllar var sonumuz ne olacak sorusu beni korkutuyor.. Umarım sevgimiz bu engeli de atlatır. Sevgilisini gerçekten koşulsuz seven biriyim. Hayatımın merkezi o diyebilirim. Büyük ihtimalle yanlış bir şey yapıyorum ama ben aşıkken insafsızım tatsızım diye Nil'e bağlayarak konuyu kapatıyorum:)


BLOGUNUN ADI NEREDEN GELİYOR?

Blog açmaya karar vermiştim ancak isim bulamıyordum. Raif'e sordum yani Rapunzelli birşey olacağı kesindi ancak tam oturtamamıştık. Sonra aklıma bu isim geldi açtım iştee:)

NEDEN KOZMETİK BLOGU?

Benimki kozmetik blogu değil ancak bu alanda da birşeyler yazmaya başlayacak gibiyim. Yakındaaa:)

KİŞİLİĞİM

Biraz dengesiz bir kızım. Koç burcuyum ancak yükselenim Başak ve çoğu özellikleri taşıyorum. Birden mutlu olabilir 2 dk sonra duyduğum bir olayla depresyona sürüklenebilirim. Hayata karşı biraz zayıfım. En küçük bir olay bile beni çok sarsabilir. Çok şükür ki beni böyle durumlarda toparlayan insanlar mevcut hayatımda.. Çok sulugözüm tartışmayı çok beceremem hemen ağlarım. O yüzden tartışırken mesajlaşmayı tercih ederim. İnsanları çabuk affederim yani birazcık safım(temiz kalpli diyelim ya:)) Birşeyi çok isteyince olduğuna inanırım ancak bunun düşünce gücünden değil dua gücünden olduğunu düşünüyorum.. Yani bir şey istiyorsam evrene mesaj göndermem Allah'a dua ederim..
Dış görünüşümden hiçbir zaman memnun olmam her zaman daha güzel giyinebilirim diye düşünüyorum yada makyaj konusunda gerçi çokta iyi makyaj yapamıyorum. Kendimce Çokoprensin zengin kız arkadaşlarıyla sidik yarıştırıyorum. Of evet çok kıskancım o kızların öyle süslü süslü Çokoprensin etrafında dolanması beni deli ediyor..
Çok çabuk sinirlenip sakinleşirim ancak konu kıskançlık olunca gerçekten aşırı sinirleniyorum ve uzun süre sakinleşemiyorum. Öyle bir sinir ki kalbim ağzımda atıyor ve nefesim daralıyor,gözlerim kararıyor..Ama sadece kıskançlık krizindeyken böyleyim başka olaylara sinirlendiğimde bir bağırır susarım. Daha bağırırken pişman olurum zaten:)
Biraz asosyal bir kızım.Hatta geçen sene hiç arkadaşım yooook(olan birkaç tanesini saymıyordum burda) diye ağlarken bu sene seçmeli derslerimin Raif ve L.'den falan ayrı olmasıyla sosyalleşmek adına büyük aşama kaydettim. Çok fazla yeni insan tanıdım ve konuşma konusunda çekingenliğimi biraz atlattım.

HOŞLANDIKLARIM

Öncelikle tabiki alışveriş yapmak:) çokoprensimle zaman geçirmek,ailemle zaman geçirmek, annem ve kardeşimle saçma sapan şeylere katıla katıla gülmek,bloglarda gezinmek ve ben niye böyle değilim diye depresyona girmek,abur cubur tıkınmak, kitap okumayı çok çok seviyorum ancak sevdiğim tür muamma ruh halime göre kitap okuyorum,arkadaşlarımla özellikle iki kankamla zaman geçirmekte vazgeçilemezlerimden:)

HOŞLANMADIKLARIM

Yılışık insanlar,ne idüğü(doğru mu yazdım) belirsiz saçlarım,Çokoprensin etrafındaki aptal kızlar, kendini beğenmiş insanlardan hoşlanmamak değil gerçekten onlara üzülüyorum,annemlerin gitmek istediğim bir yere yollamaması,yeni açtığım kolanın gazının kaçık olması, sayısal dersler,derste öğrencileri konuşturmayı seven hocalar,birinin derdini dinleyip yapıcı olmak yerine yıkıcı yorumlar yapan insanlar,çokoprensin ilgisiz davranması yada en olmaması gereken zamanda ilgili olup benim o an işim  olduğu için tavır yapması v.s

EN ÇOK SEVDİĞİM MAKYAJ MALZEMEM

Essence Allığım kesinlikle bir numarada ve ikinci olarak Rdl 101 rujum diyebilirim

ÇANTAMDA OLMAZSA OLMAZLARIM

Anahtarlarım,Telefonum,Defter-kalem, Cüzdanım,Her ne kadar dışarıda ruju hiç kullanmasamda rujum,Birde alerji rahatsızlığımdan dolayı kağıt mendil

EN SON OKUDUĞUM KİTAP

Şuan okuduğumu sayarsak Yanlız Kalpler Klübü. Aşk romanı diye aldım ancak cinayet üzerine yazılmış bir kitap buda sevdiğim bir tarz olduğu için merakla okuyorum..

Mimlediklerim:

Hayattan Payetler
Ben Raif(bence bazı soruları atlayarak yazabilirsin:))
Janjan
Pera 
Liss


21 yorum:

  1. derste konuşturmaya çalışan hocalardan ben de hep nefret etmişimdir. -_-

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki de Ege'nin ortak huyudur çoğu hoca pek meraklı çünkü:)

      Sil
  2. Hayata karşı zayıfım bende :/
    Teşekkür ederim mimlediğin için :)

    YanıtlaSil
  3. Çok sevimli bir yazı olmuş :)) Cinayet romanlarını ben de severim bak :) Ha bir de küçük göstermek ileride çok işine yarayacak'mışş, yani öyle diyorlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım yarar kuzum yoksa o lafı çıkaran kimse dava açarımm:)

      Sil
    2. Tamam kuzum ben de heyecanla bekliyorum :)) ha ama mesela benim annem bu durumdan çok memnun bilgin olsun :)

      Sil
    3. benim annemde memnun ama bence ben çabuk kırışıcam:)

      Sil
    4. Yok yok kırışmazsın :) önce pozitif ol bak sen :)

      Sil
  4. Rapunzeliçem seviyorum ben mimleri yaa, en çok onlar samimi valla :) kullanmadığımız halde niye ruj taşıyoruz bi ara tartışalım bu konuyu :D öperimm :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Melo seni mimlemiş senden de bekliyorum bebeğim:) O ruj bi güven veriyor bence istesem sürerim güzel olurum rahatlığı falan:)kocaman öptümm

      Sil
  5. En kısa zamandaaaaa bebeğiiim yayınlıyorum güzel mimini ;) haaha kişiliğim kısmıfavoriiiim ;)

    YanıtlaSil
  6. eğlendim ciiddi anlamda çok iyiydii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bebeğimmmm ben unuttum bir an seni:( Hadi sende yappppp:)

      Sil
  7. çok tatlı mimmiş!

    ben koç burcu rapunzeliçeyi çok sevdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler Mia'm ben seni her burçta severim bebeğimm:)

      Sil
  8. Her zaman ki gibi cok tatlı yazmışsın kuzucum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah sağol bebeğimmm:)size layık olmaya çalışıyoruz efendim:)

      Sil

Kızdın mı? Üzüldün mü? Mutlu mu oldun? Önerin mi var? Yaz Bana!!