23 Nisan 2013 Salı

Doğum Günü Hediyelerim Bitmemiş Meğersem:)

Geçen haftalarda doğum günü hediyelerimin hepsini yayınlamıştım bitti tüm hediyelerim bunlar sanıyordum ancak geçen 2 günde bazı sürprizlerle karşılaştım:)

Pazar günü evde boş boş pineklerken telefon çaldı. Bir baktım ki halam:) Sana hediye almamıştım gel gezelim sana birşeyler alalım dedi. Uça uça çıktım tabiki evden:))Gezdik dolaştık ve şu iki ciciyi aldık:)



















İkisinide bayıldım gerçekten.. Bu senenin son hediyelerim bunlar artık dedim:) Yine halamda beni götürerek hediyelerimi almıştı ve yine o sürpriz hayalim gerçekleşmemişti.




Evime geldim o gün bitti gitti öyle. Ertesi gün (yani dün) Kahvaltı sonrasındayken kapı çaldı. Balkondan baktık ki kargo. Ben hiç üzerime alınmadım bana gelecek birşey yoktu çünkü, oturdum tekrar sofraya. Ancak meğersem paket benimmişşş:) Üzerinde Gönderen ismini görür görmez kim olduğunu anladım: Denizin Yıldızı :))) 



Bu yıl İstediğim sürpriz kilometrelerce ötemden geldi ve beni çok ama çokkk mutlu etti . Paketi öyle bir heyecanla açtım ki hepsinin özenle paketlenmiş hallerini çekmeyi unuttum:) Hediyelerimi merak ettiniz değil mi? Biraz daha edin işte göstermeyecem hemen banane banane:) Denizin ve kalbimin yıldızı birde mektup yazmış bana. Yüzümdeki şaşkınlığı çok iyi tahmin etmişş ve mektuba öyle başlamış:) Hadi çatlamayın göstereyim hediyelerimiii:)














Bazen herkesten sakladığım bir blogum olduğu için vicdan azabı çekiyorum ancak böyle güzel insanları bu aracılıkta tanıdığım için bloguma minnettarım.

Denizin Yıldızı'na huzurunuzda tekrar tekrar teşekkür ediyorum.Tekrar ediyorum. Tekrar. Tekrar.. (:

Teşekkür ederimmm:)

12 yorum:

  1. Elbiseye bayıldım ama çok şık, tekrar doğum gnün kutlu olsun nice mutlu ve sağlıklı yaşlara :)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzelmiş babyy hediyelerin güle güle giy,kullan :**

    YanıtlaSil
  3. muhteşem bir doğum günü olmuş yahu hediyeler hediye üstüne :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma Mia'cığım ya ne bereketli bir yıl oldu anlatamam:)

      Sil
  4. deniz vallahi süper herkeze yetiyor ne diyeyimki iyi günlerde kullan tatlım

    YanıtlaSil
  5. :)))
    Güzel günlerde kullan canım,
    ben şaşırtmayı seviyorum ya gerçi göremiyorum o ayrı ama o şaşkınlığınızı daha sonra okuyorum, neyseki o şaşkınlığı iyi anlatan blogger lar seçiyorum hi hi hi :)
    Öptüm...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yine bir zerrin gülüşü hi hi hi:)) Tekrar teşekkür ederim canım benim süpersinnn:)

      Sil
  6. Elbisen çooook güzel. Ne şanslı bir doğum günü bu böyle :)

    YanıtlaSil
  7. çok ciddiyim kesinlikle hediyeler doğumgünlerinin en güzel tarafı :)) bugün de benim doğumgünüm ve hediyelerimi büyük bir zevkle kabul etmeye başladım bile :))

    YanıtlaSil

Kızdın mı? Üzüldün mü? Mutlu mu oldun? Önerin mi var? Yaz Bana!!