15 Ocak 2013 Salı

Bir Sorum Var Bloggerlar?


Canım Blogger arkadaşlarım.Benim size bir sorum var.Önerilerinizi çözümlerinizi bekliyorum.

Şimcik ben çok fazla makyaj yapabilen bir insan değilim.Üniversiteye başlarken başladım bu makyaj işine 4 yıl oldu ama çokta gelişme kaydetmiş değilim.Ne yapsam suratıma o makyaj olmuyor yani.Suratım çok küçük,dudaklarım çok ince,gözlerim normal bir insan suratına koysan normaldir ama benim suratımda büyük duruyor.NE makyaj yapsam böyle suratımda makyaj makyaj duruyor yakışmıyor yani.Daha doğal dursun istiyorum makyajım diye bağırmasın yanii.
Şimdi diyeceksiniz doğal tonlar kullan sorun kalmasın ama oda olmuyor.

Önerilerinizi bekliyorum canım blogger arkadaşlarım.Rapunzeliçenizde artık güzel olsuuun:)

16 yorum:

  1. Herkesin cilt yüz tipi farklıdır canım gerçekten deneye deneye doğru olanı bulabiliyo insan, oyüzden ben çok fazla bişey söyleyemicem, bana çok fazla şey söylediler söyledikleri hiçbişey uymadı olmadı :) Değişik malzemeler değişik tekniklerle kendim buldum gibi bişey oldu.. ama gözlerinin iri durduğunu düşünüyosan kalemle çerçeve yapmamalısın, belki sadece eyeliner rimel yeterli olur tabi burada önemli olan gözaltlarının aydınlık olması.. Birde benbişeyden çok faydalandım sanada tavsiye edeyim, tanya burr isminde birinin makyaj videoları var, onlar çokfaydalı oluyor. Bak biri şu mesela;
    http://www.youtube.com/watch?v=UdYmTr_RZfM&list=UUrIIH7yHQugaUuoTZDoEUuQ&index=33
    Şunuda belirteyim, burada profesyonel makyaj yapılıyo, ben doğallıktan yana biri olarak günlük hayatta bukadar yoğun makyaj yapılmasından yana değilim :) Cildinde sorun yoksa kaliteli bi pudradan başkasını kullanma derim.
    Biraz uzun mu yazdım ne :p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi yapmışsın bebeğim:) Yolladığın linke bakıcam. Bende deniyorum deniyorum ama bulmuş değilim tam:)

      Sil
  2. Bence dudaklarina koyu renk ruj surmemelisin gozlerine de eyeliner surersin rimellede tamamla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koyu renk ruj zaten gitmiyor süremiyorum canım. Rival de loop 101 kullanıyorum en çok

      Sil
  3. Sana bu konuda serapoğuztan'ın bloğunu öneririm tatlım, hatun müthiş makyaj yapıyor :))

    YanıtlaSil
  4. Ben de çok makyaj yapabilen hatun değilimdir (:
    Mesela bir gün sadece ruj sür, diğer gün gözüne kalem çek, kirpiğe şey yap, rimel! :D evet rimel sür (: ben o günkü ruh halime göre sadece birini yapıp çıkıyorum. hepsini birden yapınca senin dediğin gibi çok makyaj makyaj oluyor (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende okula öyle yapıyorum ama sevgilimin yanına giderken öyle de iyi hissetmiyorum kendimi:)

      Sil
  5. makyaj yapmadan önce yüzünü bir temizleme jeliyle temizle daha sonra maybellinenin bb kremi var hep doğal duruyor hemde cilde canlılık veriyor. Fondötenler ciltte fazla durabiliyor.Onun için maybellinenin bb kremini önerdim yoğun bir yapısı yok cildine iyice yedir ve kurumasını bekle cildinde o arada saçını yap üstünü değiştir filan cildini dokunduğunda nemli ve yapış yapış bir his olmamalı tamamen kuru olmalı daha sonra kapatıcı sür ben the balm time kullanıyorum concealer kapatıcılığı güzel ve yoğun değil çok az sürmen yetiyor.Sivilcen yada leken varsa oralarada sür canım.Göz üstüne kalem yada ince bir eyeliner çekebilirsin.Yok istemem dersen göz altına siyah bir kalem kirpiklerine bolca rimel yanağına şeftali tonlarında bir allık sür.The Balm Hot Mama çok güzel içinde hafif ışıltılar var dudağınada hafif bir parlatıcı yada soft renklerde bir ruj sürersen gayet doğal olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önerilerini gerçekleştiricem bebeğim çok teşekkür ederim:)

      Sil
  6. biliyorsun 2013 bakım yılım olacak süs püs :)) anca alıyorum ama çok makyaj yapmıyorum bendeeee :))) herkes önerilerde bulunmuş ben bile yararlanacağım hahah :)))

    YanıtlaSil
  7. canımmmm fotoğrafını bekliyorum mail atsana sana nacizane onerilerde bulunabilirim :Ş)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah çok teşekkür ederim hemen atıyoruuumm:)

      Sil
  8. Eminim Raif makyajsız halini daha çok beğeniyordur.

    YanıtlaSil
  9. Şimdi şöyle birşey var arkadaşımm. Ben okula makyajsız giderim Raifte sınıf arkadaşım o yüzden hep öyle görüyor zaten hiç beğenip beğenmediğini sorgulamadık:) Ben makyajı sevgilimin yanına giderken yapabilmek için sordum.Benim suratımı sivilcede bassa o arkadaşım yani yanında güzel olmak gibi derdm yok ama sevgilimin yanına özeniyorum tabiki:)

    YanıtlaSil

Kızdın mı? Üzüldün mü? Mutlu mu oldun? Önerin mi var? Yaz Bana!!