2 Ekim 2012 Salı

Yoğun Rapunzeliçeniz Bildiriyor


Merhaba canım izleyicim merhaba.Bu yazıyı yoğum bir göz yanması eşliğinde yazıyorum.Bu son lenslerim hiç iyi gelmedi bana ya.Tamam bunlarla uyuyabiliyorum ama bilgisayara bakmak tam bir işkence.En iyisi değiştireyim geleyim durun..

                                         ......

Heh geldim.Neler yapıyorum biraz anlatayım size dedim işte:) Şey öhö biraz yoğunum da bu aralar:)Pazar Günü canım sevdiceğim geldi işte.Gezdik,hasret giderdik bir güzel.Bu arada yakın bir kız arkadaşı ve babasıyla kahvaltı ettik ve ben kahvaltının yarısında sinirden ellerim titrediği için kahvaltıyı yarım bıraktım.

Adam beni delirtti sinirden ya.Sanki ben orada yokmuşum gibi öyle bir kızıyla benimkini yakınlaştırma çabaları.Sürekli şey laflar; A.kişisi Kızım sana yemek yaptı mı? Kızım A.kişisine şu yemeği yap? A kişisi sende kızıma şunu yap? A. Kişisi Gel sen bizde kal kızımın odasında kalırsın,oda salonda yatar, Ben şurada ev tutayım kızıma orada da kapınız olur gider kalırsınız(burada bahsettiği A. kişiciğimin grubu ben gene yokum) Adamın iki lafından biri böyleydi yani.Baktım benim eller deprem yaşıyor çatala sahip olamıyor bıraktım yemeği. Sevdicek niye yemiyon dedi, biraz yedirmeye çalıştı baktı inadım inat,tutmuş kıskançlık damarım bıraktı:)

Onlardan ayrıldıktan sonra niye kızdığımı anlattım.Oda hak verdi ama kötü bir niyeti olmadığını söyledi.Bende çok üzerinde durmadım sonuçta benimkinin bir suçu yoktu.Neyse işte o gün öyle güzelcene geçtiiii:):)

Okulda dersler son gaz devam ediyor ve ben gün geçtikçe tırsıyorum.Bu yıl hakikaten zor bir sene olacak yahu.Artık cidden çalışmanın vakti geldi:) Bu dönem birde sunum hazırlayacaz aykenokeyso ile.Biz işin kolayına kaçıp konu olarak KİŞİ VEYA ŞİRKET BAŞARI ÖYKÜSÜ seçtik ama kimi veya neyi yapıcaz onu seçemedik.Bir önerisi olan varsa mail atabilir:)

Bu kadar ders başıma az gibi,sürpriz bir kararla okulumda bir klübe dahil oldum ve aktif görev alacam.Bu kadar şeye nasıl yetişecem bilmiyorum ama artık gerekiyordu.Yoksa okul bitince ilkokul 1e başlamış bebeler gibi kalacam ortada:)

Bu kadar koşturmanın arasına birde kitap sokuyorum.Açlık oyunları'nın ilk kitabını adeta yutmuştum.İkinci kitabını kütüphanede görünce havada kaptım hemen ona başladım.Şuan 200 küsur birşeydeyim ve yavaş okumak için kendimi frenliyorum:)

Tabi bu arada oldukça da heyacanlıyım. Cries dün yaptığı postta hediyemi bugün kargoya vereceğini söylemişti.4 gözle onu beklemekteyim:) Gel çantacım gel çantacım bitsin bu gurbeeeeet şarkısını armağan ediyorum çantama:)

Gözüme takılan birkaçta çekiliş var.Onları da yarın bir post yaparım sanıyorum.Bugün bu kadarlık yeter,oldukça uzun oldu zaten:)



not: Bu arada melom beni mimlemiş gözümden kaçadı:) Haftasonu yapmayı umuyorum onuda öpüyorum:)

4 yorum:

  1. Vaaay hınzır babaya bak sen! Kızını yamayacak seninkine! Aman kuzum dikkatli ol :D

    Yoğunluğun arasında kitap, candır ;))

    YanıtlaSil
  2. Ya sevdiceğe göre öyle bir niyeti yok ama bencede öyle adamın niyeti yani.Gerizekalı!!

    Sorma bir okuyorum bir okuyorum anlatamam bitti nerdeyse:)

    YanıtlaSil
  3. slm cnm, Sakıp Sabancı olabilir başarı hikayesi olarak :)

    YanıtlaSil
  4. Selma; bizden öncekiler yapmış onuuu:) ama teşekkür ederimm:)

    YanıtlaSil

Kızdın mı? Üzüldün mü? Mutlu mu oldun? Önerin mi var? Yaz Bana!!