31 Ekim 2012 Çarşamba

İşte Geldim Burdayımm:) Büyük İtiraf Dışşşşşşş!!



Selamm canım izleyicimm:) Dün buradan kötü çıktım baya ama şuan iyiyim yahu dünki yorgunluktandı sanırım.Dün çok fazla şey yaptık.Canım kenkam Mars Kedisi anlatmış hepsini.Buyrun girin okuyun.Hem onuda tanıyın artık:)
Ama o kadar gezip yorulmama rağmen gezmelere doyamadım bugün attım gene yollara:) Sevdiceğim geldi bugüüüüünnn:) Kuzum şeker getirmiş bana he daha doğrusu bana değil anneciğine getirmiş; "sen yeme annem yiyecek onu" diyor:) Gezdik tozduk gaz vermesiyle 2 tane kot aldım:)

Neyse efendim sonra okula gittim.Okula geç kalmamak için sevdicekle yemek yememiştik.Gittim okula nasıl açım.Aykenokeyso'nunda giresi yokmuş.Girmedik ilk derse yemek yemeye gittik.Üniversiteme yakın alışveriş merkezini gezindik.Ben yeni aldığım kotları nasıl giyebilirim diye beynini ütüledim güzelllcee:) Bıktırasıya dek şansımı zorladım:)

 Şimdi itirafıma gelirsek:) Benim aylardır bahsettiğim yakın arkadaşım dediğim Aykenokeyso var ya; işte o aslındaaaaa------> Ben Raif :D:D
İlk başta söylemeye çekindim çünkü onun blogunu okul arkadaşlarımız izliyor ve ben deşifre olmak istemiyorumm.Ama olmam umarım sanırım inşallah.Siz gene de gidip bir yerde Rapunzeliçe ile Ben Raif kankaymış aslında demeyin emi canım izleyicim:) Öpüldünüzzzz!!

10 yorum:

  1. ışınlandım o bloglara hemmenn ayrıca bende hasta olsam mı olmasam mı bilemeyen bünyemle uğraşıyorum bitkisel çaylara verdim kendimi sonra cevize falan :))) yeni kotlarınıda güle güle giy yarın bende bi bakınacağım :)))

    öperinnn :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben inatla birşey yapmıyorum sanki özellikle vizelerde hasta olmak ister gibi halim var:) Sana şimdiden iyi alışverişler kuzum güzel şeyler bulursun inşallah:)

      Sil
  2. vay vayyy raifle bugün tanışmıştım şimdi davulla zurnayla seni deşifre edimde görsen :P :P derrrrmişimmm..ohh benim kuzum sevdicenede kavuşmuş :) bende şimdi geldim yanından :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendisi 4 senelik arkadaşım ama açıklayamadık başta çünkü aykenokeyso diye tanıtmıştım onu:) Yaa öyle deşifre etmez tosbağam beni yapmaz yapmaz:) Oh sende görüştün demek sevindim iyileşmiş demekki:)

      Sil
    2. o nası bi isin yahu okuyamadım söyleyemedim :) etmem tabisiii rapunzeliçem,bende hep beni tanıcaklar sanıp korkuyorum :)

      ayyy sorma iyileşmiş ama ne nazlar dün nasılsın dememişim de v.s.v.s butun gece naz naz naz :)

      Sil
    3. Bizde de o tanınma korkusu var yani daha doğrusu bende var:) Çünkü şunu bilen sadece 2 arkadaşım,sevgilim bile bilmiyor:)

      Aa sende büyük ayıp etmişsin bak görüyon mu nasıl sormazsın nasılsın diye ya :P :)

      Sil
  3. aslında fotoları sana bırakmşştm eklersin diye ben sadece kedickleri ekledim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mesajıma niye cevap vermiyon sayın bok kafalı kenkuşum:) Ben sen koymayınca koymadım,güzelce de anlatmışsın tekrar etmeyeyim gelip okusunlar senden dedim:)

      Sil
  4. Merak etme bu sırrı mezara kadar taşıyacağız;))

    YanıtlaSil

Kızdın mı? Üzüldün mü? Mutlu mu oldun? Önerin mi var? Yaz Bana!!