19 Ekim 2012 Cuma

Günlerden Yine Veda


Bugün Sevdiceği yolcu ettim memleketine doğru.Şuan yolda ve bütün gün benle gezdiği için öküz gibi uyumakta:)Güzel bir gündü ya hiç kavga etmedik( bende şaşkınım şuan:)) sanırım 9 gün görüşemicez diye ikimizde şansımızı zorlamadık bugün:) Güzel güzel gezindik sonra onun okuluna gittik.Arkadaşlarıyla selamlaşma falan..Ya kızlara kızıyorum biliyorsunuz ama benim kendi kız arkadaşlarım öyle sarılmıyorlar bana yahu.Kucaklamak kelimesini tam olarak gerçekleştiriyor benimkinin arkadaşları:)

Neyse canlarım dersleri hukuktu ki benim hukuğa özel ilgim var:) İlk yarısına girdik dersin benim gözümü kırpmadan dinledim:) Sevdicekten daha çok dinledim hatta çıktığımızda anlamadığı yerleri anlattırdı bana:) Biz çift olarak dersin 2. yarısına girmedik.Kafeteryalarında birşeyler yedik.Oturuyoruz öyle.O an kafeteryaya biri girdi.Bende Gayri ihtiyari(doğru mu yazdım:)) döndüm baktım anaa benim ilk ve eski sevgilimin kankası..(Benim sadece 2 sevgilim oldu bu arada oda ayrı bir post konusu)İkimizde bir afalladık böyle sonra önüme döndüm..Bir on saniyelik zaman diliminde neler olduğunu o sevgili kankasıyla neden ayrıldığımızı düşündüm.Sonra A..cığıma baktım.Tekrardan iyiki o hayatımda var diye şükrettim..Gittim sevgilimin yanına oturdum(karşısında oturuyordum) daha sıkı sarıldım.Oda anlamadı garibim ama birşey demedi..

Sonra çıktık okuldan bavulunu falan aldık.Otobüse binicez.İşte nasıl anlatayım biz ayrı şehirlerdeyiz ama sevdicek benim şehirden otobüsüne binecekti.Ben onunla otogara kadar gitmeyip yolda bir yerde inecektim.Bindik otobüse bir bayanın yanı boş birde arkada 4lü koltuklarda yine bayan yanı boş.Benimki 2lide tek oturandan rica etti hani biz ikimiz oturalım diye.Kadın ben zaten inecem hemen falan vermedi yer.Sevdicek arkaya oturdu ben bayanın yanına.Git Allah git,git Allah git.İnmiyor kadın.Biz artık mesajlaşmaya başladık sevdicekle.Garip bir durumdu mesajı atıyorum ekrana bakmadan iletildiğini anlıyorum.2 koltuk arkamda çünkü bip bip mesaj sesini duyuyorum:)

Sonra kadın indi.Nerede biliyor musunuz benim ineceğim yere 1 dk kala bir yerde.Sinir oldum sinirrrr..Parfümü de çok ağırdı zaten salak kadın hıh..1 dakika olsun bizim olsun diyerekten A. kişisi oturdu yanıma hemen.Sarıldık işte indim sonra ben:( Yani yine bana hüsran,bana yine hasret var.Amaaan olsun İnşallah gelecek bayramdan sonra.Dönüşü belli olsun da gitsin yani.Ben onu kaç kere yolladım bu şehirden bir daha ne zaman göreceğimi bilmeden.Onun kadar koyamaz bana hiç birşey..


Öpüldünüz.Rapunzeliçe (artistik oldu mu:))

6 yorum:

  1. Bende sali gunu yollayacagim umarim kavga etmeden guzel guzel vedalasiriz :-) bnm sevdicegim otobuste tepeme dikiliyor ya oturmuyor bos olsada :-D valla sevmiyorum hic bir tatili acikcasi :-( Allah kavustursun canim benim.

    YanıtlaSil
  2. Sequins; Valla ben eskiden tatil diye sayıklardım şimdi gelmesin diye dua ediyorum nerdeyse:)Allah hepimizi kavuştursun sağsalimm yaa:) Amin. Bizim bindiğimiz baya şehirlerarası otobüs sayıldığından ayakta izin verilmiyor malesef:)

    YanıtlaSil
  3. Ühüüü biz de ayrılıyoruz bir kaç günlüğüne, ah bayram ya :D Bu arada o kadına sinir oldum bebeğim ne var geçse öteki koltuğa, gıcık ya :D

    YanıtlaSil
  4. Melodram; Bayramlar olmasın sevgililer ayrılmasın!! :) OF sayılı gün çabuk geçer diyerekten avutuyorum kendimi:) O kadını ben dövecektim zaten ya kalkarken baktım saçının arkası çok feci kabarmış dik dik duruyodu; uyarmadım öyle dolansın herkes gülsün onada görsün gününü:)

    YanıtlaSil
  5. ne sinir kadınmış bakışlarınla rahatsız etseydin onu :) ben kesin sataşırdım sevgilim zaten gidicek rica edicem bide inmicek ALLaaaahh diyorum..En kısa zamanda kavuşursunuz inş canımcım :) zordur sevgili yolu beklemek

    YanıtlaSil
  6. Edecektim tosbağamda uyudu kadın:) İnecem ben deyince yolda inenler çok oluyor öyle birşey sandık bizde ama dediği yer benimkiyle aynıymış yani nerdeyse..Allah'ın izniyle 29unda burada canım :) Ben onu yeri geldi aylarca bekledim bilmez miyim o zorluğu bilmez miyim..

    YanıtlaSil

Kızdın mı? Üzüldün mü? Mutlu mu oldun? Önerin mi var? Yaz Bana!!