17 Ekim 2012 Çarşamba

Dayanamadım..



Bir iki satır birşeyler yazmazsam içimde patlayacak ölüp gidecem sanırım.Bazı günler herşey çok üstüste geliyor.Bugünde öyle oldu..Ama sorunlar keşke sadece bugünü kapsayan şeyler olsaydı.Uyurdum sabah hepsi geçmiş olurdu.Öyle değil işte bugünkü mevzular rastgele başıma gelmiş aksilikler değil ; hem bugünümü hem yarınımı etkileye şeyler..Ben uyumak istiyorum ama gözümü kapatınca tek düşündüğüm nasıl başedeceğim..

Hayatım hiç bir zaman dört dörtlük olmadı.Kimsenin olmamıştır mümkün değildir zaten ama ben mutlaka herkesin tutunduğu iyi birşeylerin olduğu taraftarıyım.Benim şu zamana kadar tutunduğum tek iyi olan şeyim notlarım ve okuldaki derecemdi.Bari onlar iyi diyordum ama bugün onunda elimden kayışını izledim.

Şuan ailemde sorunlar var.İlişkimde sorunlar var.Sosyal hayatım yok denilecek kadar az ve gerçekten arkadaşım diyerek sadece 2 insan sayabilirim sanırım.Buna karşın erkek arkadaşımın kocaman bir grubu ve öküz gibi sosyal hayatı var.Yani tam üniversite hayatı yaşıyor.Bense otluğun dibine vuruyorum ve bu aramızda büyük bir sorun yaratıyor..Para durumum vasat her ay memur gibi ayın sonunu nasıl getireceğimi düşünüyorum.Elimdeki tek varlığım derecemde gitti.Şuan hayatımda evet şu tarafım iyi ama diyebileceğim hiçbirşey yok.HİÇBİRŞEY..
                                                                   ****

Ya ben insanlara çok değer veriyorum bakın gerçekten iyi bir kalbim var (saf denilecek kadar hatta) ama bunun karşılığını görememek gerçekten içimi acıtıyor.Gerçekten bana değer veren insan sayısı o kadar az ki.Bazen "sevin lan beni niye sevmiyonuz,niye değer vermiyonuz ne yaptım ben size" diye bağırmak istiyorum.Şuan müzik bile dinleyemiyorum.Ruh halimi yansıtabilecek bir şarkı yazılmamış daha..

Kendimi çok sorguluyorum .Niye böyle oldu? Niye insanlar bana değer vermiyor? Nerede hata yapıyorum.Bulamıyorum.Hayır yanlış anlaşılmasın mükemmel bir insan olduğumdan değil ama ben kimseye kötülük yapmıyorum.Yüzüne gülüp arkasından konuşmuyorum.Buradan mı kaybediyorum?

Kusmam burada son buluyor canlar.Mucuk.

12 yorum:

  1. moralim bozuldu gece gece :S ne oldu sana nie anlatmıosun :(

    YanıtlaSil
  2. İnsanlara sana değer vermelerini bekleme. Kime iyilik edersen ondan kötülük buluyorsun. Sen içindeki iyilikten de vazgeçme. İki tane dostun vardır ama 20sine bedeldir. Zamanla her şey yoluna girer. Sen yüzünden gülücüklerini eksik etme.

    Bu arada ne kadar durumun olmasa da her şey para değil. Çık dolaş biraz azıcık sosyalleş olmaz böyle :)

    YanıtlaSil
  3. canım benim gece yorgunlukdan sızmasaymışımda burda olup sana destek olsaymışım inan bana Allah daha kötülerini yaşatmasın.Sen vazgeçme sakın müğcadelenden içinde bulunduğun ruh hali otlarına kadar yansımış,ama bence sen bunlarıda aşarsın ;)Emin ol herkesin bir hikayesi var ama seninkiler aşıla bilecek şeyler.Sirkelen ve yola devam et tatlım sonunda aydınlıklar vardır belki ;)

    YanıtlaSil
  4. Canim bnim cok iyi anliyorum seni aile hayatim bok gibi ve hersetin onune oyle geciyor ki bazen sevgili yetmiyor ve onunlada sorunlar basliyor. Ozel universitede okuyorum sosyal cevreden uzak asosyal haldeyim . Okul derecesi yapnaliyim kalmamaliyim aileme yuk olmamaliyim dedikce sans ya derece yapamadim ama su doneme kadarda hic yaz okulu gormedim insallah gormem son siniftada. Su insanlara fazla deger verenlerdendim simdi etliye sutluye cok karismiyorum. Canim yandi cunku.... Herseyiiin guzel olmasini diliyorum senin icin bir an once seni uzen seyler yoluna girsin canim :)

    YanıtlaSil
  5. Mars Kedisi; sana mesaj attım kenka.Ama bozuk telinden dolayı gene görmedin sanırım.

    Pire Kızı; yaptığım iyilikleri karşılık bekleyerek yapmıyorum yani tek beklediğim sevilmek..Yaşadığım şehirde bence herşey para tatlım yada benim elim bol diyelim .Para harcamadan gezmem mümkün olmuyor.Bana da oturmak kalıyor..

    Tosbağanın Dünyası; Ah teşekkür ederim tosbağam iyi yaptın uyuyup benim için uyumasan ben üzülürdüm..Aşabileceğim birşey olan yanlızca notlarım şuan diğerleri elimde değil diyebilirim:/

    YanıtlaSil
  6. Sequin; işte bende ikinci öğretimim oldukça yüksek bir harcım var ve ailem bunu zaten yatıramıyor.Teyzemin eline bakıyorum.Bu benim için daha kasılacak bir durum.Sen sevgilinle yine aynı şehirdesin sanırım sana daha fazla destek olabiliyordur yada onunla biraz daha sosyal olabiliyorsundur.Ben direkt sadece haftada bir görüyorum..İyi dileklerin için teşekkürler hepimizin herşeyi güzel olsun arkadaşım:)

    YanıtlaSil
  7. yok bebeğim aynı şehirde okuyoruz ama başka şehirden gelme yinede haklısın o yetiyor çok şükür .. başkasının eline bakma varya babam bunu bana bir kullanıyorki aklın durur hayatımı yönetiyor neyse bunlarda yaşanacakmış diyorum ve güzel olacak her şeyyyyyy inanıyorum valla :))) her zaman bu kadar polyanna olmuyorum sana bu tarafım denk geldi bak :)

    YanıtlaSil
  8. Sequin; Banada bulaştırdın biraz teşekkür ederim:) Umarım buradan birbirimizin güzel haberlerini alırız canımmm;)

    YanıtlaSil
  9. AHH kuzum şuan benim yaşadıklarımı anlatsam sana keşke.okulu bitireli çok oldu yaşlandım ama hala babamla uğraşıyorum.ne yazıkki değiştiremicemiz birşey,hee sevgilimi kimseden fayda yok bu dünyada en güzeli kendine yetmeyi bileceksin

    YanıtlaSil
  10. tosbağanın dünyası; henüz kendime yetmeyi öğrenemedim oradan kaybediyorum sanırım ben:)

    YanıtlaSil
  11. İnsanlar mutsuz artık ve genelde mutsuzluklarını başkalarını da mutsuz ederek azaltıyorlar. Ben öyle hissediyorum. İnsanlar birbirlerini bozmaktan, birbirlerini dışlamaktan o kadar keyif alır olmuşlar ki şaşırıp kalıyorum.

    Dönem dönem olur böyle ruh halleri, derslerin de düzelir, üzülme ballı lokmam :D Biz seviyoruz seni :)

    YanıtlaSil
  12. Melodram; Evet melom o gün çoook kötüydüm daha iyiyim şimdi:) Herşey güzel olacak,HERŞEY GÜZEL OLACAK!! :) kazanan biz olucaz bu hayatta:)

    YanıtlaSil

Kızdın mı? Üzüldün mü? Mutlu mu oldun? Önerin mi var? Yaz Bana!!