23 Ekim 2012 Salı

Arayan Bulurmuş Rapunzeliçeyi:)

İzleyicim size şuan odamdan bildiriyorum.Evde sıkıntıdan patlayan Rapunzeliçe aynı gün içinde 3. postu girerek kendi tarihinde bir ilke imza atıyor:) Hayır hayır bunun benim aslında ders çalışmam gerekmesiyle hiç mi hiç alakası yok.Ders çalışmayı çok istiyorum ama napalım iste bloga yazmam lazımdı bugün hep:P

Ne yazayımda sıkıntım geçsin diye düşünürken dedim elimde müthiş malzeme Arama anahtar kelimeleri var ya:) Ne güne duruyorlar:) Bir haftadır bazı kelimeler girip ağıma düşen kurbanlar; hoşgeldiniz efendim:)Bazıları beni güldürdü gerçekten ama yani. Madem gelmişler birşeyler aramışlar cevaplamamak olmaz:) Bazılarını seçtim size..

Rapunzelice.blogspot.com: Evet burası tatlım hoşgeldin:)  Ama bu kadar yorma kendini ya Rapunzeliçe yaz çıkarım hemen:)

Yalnız kalmam lazım: Evet anlıyorum.Odana gir,kapını kilitle,yatağa gir,yorganı da çek kafana kadar.Yeterince yalnız mı? Yoksa baya ıssız adaya mı düşesin var?

Emirin yolu cam ve köylü kız: Şimdi öncelikle anlaşalım.Kastettiğin kızın adı cam değil can.Tamam canda kız ismi değil ama cam diyede isim olmaz ki.O köylü kızda Zülal.Seninde benim gibi öldüresin varsa numaram : 05xxx:)

Saçta pire olur mu: Valla bu aramada çok düşündüm nasıl gelmiş olabilirsin bana diye ve çözdüm.Bu kısa saçlı rapunzeliçe olur mu? yazımın altına Pire Kızı'nın yorum yapması ile arayanları ağına düşüren bir tuzağım:) Ama madem sordun cevaplıyorum.Bence olmamalı yavrucum:) Bu arada baktım da google amcaya 8. sayfadayım ya nasıl buldun beni:)

Saçımı kestirdim pişmanım: Hoşgeldin canım hoşgeldin.Du sana da bir çay koyayım.Bende nasıl pişmanım köpekler gibi pişmanım.Saç uzatıcı formül bulursan haber et bana da:)

Yakışıklı çocuk 12 yaşında: Pardon?! Bunu arayan kullanıcı profili çözülemedi:S

8 yorum:

  1. emirin yolu cam ve zülale mi gülsem, pire kızı ve saçta pire olur mu ya mı bilemedim..hahaha.Allah da seni güldürsün:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emirin yoluna bende çok güldüm:) Allah hepimizi güldürsün arkadaşım:)

      Sil
  2. hahahahaha tatlım keyfin yerinde ve bu ne güzel yansımış yazıyaaa bayıldım okurken ama bende emirin yolu CAM :)))))) koptuum

    YanıtlaSil
  3. Yerinde sayılır bebeğim evdeyim,bir hafta tatil var:) Rahatım yani:) Ona bende çok güldüm yaa:)

    YanıtlaSil
  4. ahahahha :D Özellikle en sonuncuya koptum ben de kuzu :) ha bir de saç kestirmek.. (uçlarından aldırmak dışında) o nasıl bir şeydi ki yaaa :P :))
    muah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En sondakini nasıl biri aradı ne niyetle aradı çözemedim bile bebeğim:) Saç kestirmek benimde lugatımdan çıktı artık:)Öptüm seni:)

      Sil
  5. deli kız desem kızmassın demi sevdiklerime deerimde ben :)) yine güldürdün beniAllahda seni güldürsün sen hep yaz emi merakla bekliyorum çünkim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa niye kızayım tosbağam olur mu:) Benim için hakaret değil böyle laflar:) Teşekkür ederim tosbağam bende seni pek çok pek severim:)

      Sil

Kızdın mı? Üzüldün mü? Mutlu mu oldun? Önerin mi var? Yaz Bana!!