27 Eylül 2012 Perşembe

Şuursuzluk



Mevsim değişikliğinden mi bilmiyorum.Bir kaç gündür insanlarda fazlasıyla bir şuursuzluk söz konusu.Yani Ne ile tabir etmeliyim bilmiyorum aslında ama ben şuursuzluk diyorum.Şuurlarını kaybetmiş ve bundan dolayı muhteşem bir özgüvene sahipler.Kendilerinde olayın ne olduğunu tam bilmeden sorgulamadan başkalarına bağırma hakkı buluyorlar.Üstelik tanımadıkları..

Bilmiyorum ben yapamam,anlayamıyorum nereden geliyor bu özgüvenleri.Başıma bu şuursuzlarla ilgili o kadar olay geldi ki son bir kaç gündür.Öncelikle onları anlatayım dedim ama sonra baktım o kadar çok ki vazgeçtim.Başıma gelenleri bir kenara bırakıp duygularını çözmeye çalıştım.Beceremedim.. Bana bağırma hakkını nereden buluyorlar onu düşündüm onu hiç bulamadım.Tamam küçük görünüyor olabilirim.Bağırılası bir çocuk gibi duruyor olabilirim.AMA ama değilim.

Şu zamana kadar yaşımı her duyanın tepkisi aynıydı. " Aa küçük görünüyorsun Rapunzeliçe ama güzel birşey bu,ne güzel ileride çok işine yarayacak". Tamam güzel hoş bunu bende biliyorum ama şuanki durumumda ve belki 3-4 yıl daha bana bir getirisi yok bunun. Çocuk gibi azarlanmaktan gerçekten yoruldum artık.Ya çocuk olsa bile hiçbir insanın başka bir bireyi azarlama hakkı yoktur ayrıca..Gerçekten çok sinirliyim gerçekten..


2 yorum:

  1. Ben de gıcık olurum bu işe, kimse bu hakkı bulamamalı kendinde ama işte herkes çok biliyo !

    YanıtlaSil
  2. Paris in me; Hayır yani ağzımı açıp konuşsam bilgimle boğarım onu sustukça bilgisiz lise öğrencisi sanıyorlaR..

    YanıtlaSil

Kızdın mı? Üzüldün mü? Mutlu mu oldun? Önerin mi var? Yaz Bana!!