14 Ağustos 2012 Salı

Ballı Kaymaklı Gün

Ve yine bir finallerden sonra huzura ermiş Rapunzeliçe postuna gelmiş bulunmaktasınız.Sınavlarım afedersiniz bok gibi geçti ama hocaların sıcaktan insafa gelip geçirmelerini umuyorum,diliyorum hatta yalvarıyorum ya:) Hadi bir geçiriverin kankalar ya..Ben buraya sınavlardan bahsetmeye gelmedim aslında yani kalsam bile canım sağolsun napayım yaa daha bütlerim var önümde.Olmadı onlarda geçmeye çabalıycam artıık..

He konuma geleyim.Bizim bu ayın sonunda bir akrabamızın düğünü var.Ben günlerdir elbise aranıp duruyorum.Ölcem ama elbise diye.Çok bir paramda yok max. verebileceğim 60 yani.Okulumuzun yakınında bir alışveriş merkezi var.Geçen hafta oraya gittim Sibelcan ve Mr. comleks ile.Yaklaşık 10 tane elbise giydim.Allahım yok olmuyor hepsi kısacık oluyor.Boyumda uzun değil 1.60, demek uzun biri olsam yanmışım yani.Denedim denedim çıkardım.Moralim bozuldu almadım.Ama aklımda bir elbise kaldı.Kısa ama çok güzel.Ben evde ders çalışırken düşündüm durdum,gözümde büyüdükçe büyüdü elbise.Dün gene gittim alacam dedim bu sefer kesin.Gene giydim baktım baktım çıkardım.Küstüm yürüdüm gittim alışveriş şeysinden.

Bugün sınavımıza girdik işte.Çıkışta Aykenokeyso ile yine o alışveriş merkezine gidelim dedik.Ama Ben hiç birşeye bakmayacam yani kararım o.Küstüm çünkü kendilerine.Gittik kahvaltı falan ettik muhabbet sohbet derken ben unuttum iyice.Hatta gitmemeyi falan düşünüyorum düğüne:)Derkeeeen kalktık,dedik Kipa var kocaman orayı gezelim birazcık.

Kıyafet reyonuda var Kipada.Geziyoruz salak salak bakınıyoruz.Aykenokeyso'nun gözüne bir etek takıldı.Saks mavisi,daracık,yüksek belli ve tam dizde."bak ne güzel falan "dedi.Ben şansıma küstüm ama artık  bedeni yoktur kesin diye düşünüyorum.Ve bir mucize oldu,bedenini bulduk.Bir denedim ki çok güzel durmaz mı.Fiyatta 21 tl yazıyor.Tamam dedim üzerine de 30'a kadar bir tişört bulurum mis olur.Böyle düşüne düşüne kasaya gittim,hazırladım 21 lirayı,kadın döndü bana 10.5 tl dedi.Benim el havada kaldı:) Canıma minnet tabi verdim hemen.Uçuyorum mutluluktan:) Hemen mağazalara daldık üzerine birşey bulmaya.Aykenokeyso dantelli birşey bulursak süper olacak dedi.


İlk Berskha'ya girdik,birkaç birşey denedim ama olmadı yani aradığımız formu bulamadık.Çünkü etek öyle birşey ki nereye çekersen oraya gidiyor yani.Doğru kombinin oldumu onunla işede gidersin,cafeyede,düğünede.
Berskha'dan eli boş ayrıldık.Ben neyse ya dedim olmadı pazardan alırım.Pull and  Bear'a girdik vee tam aradığımız gibi birşey bulduk.Denedim ikisini oh mis oldu.Fiyatına baktım 25.95, iyi dedim 36ya falan ayarladım kıyafetlerimi.Gene elimde hazırladım paramı,kasiyer döndü 19.95 dedi:):) Ben gene şok tabiki:) Böylece düğün kıyafetimi 30a kapatmış olduuuuum:):) Üstelik öyle parçalar ki ayrı ayrı günlük olabiliyorken birlikte düğünlük oluyorlar.Bizde bugünü Rapunzeliçe'nin ballı kaymaklı günü ilan ettik.

Rapunzeliçe'nin ballı kaymaklı gününüz kutlu olsun:):)Öpüldünüzzzz!!

4 yorum:

  1. ohh ohh valla süper olmuş, ben bu kıyafet konusunda çok bahtsızım yaa, ben de böyle ballı kaymaklı gün istiyom :D bence kalan 30 lada 60 liralık bi ayakkabı yada çanta al sen ona potansiyel gördüm sende :D

    YanıtlaSil
  2. Sylvie Ribel; bende çok bahtsızım aslında ama canım arkadaşımın şansı yada modadan anlaması şansım oldu sanırım ben tek olsam o şekilde görmezdim o eteği.Kalan parayı da günlük kıyafetlere yedim çatır çatır:)

    YanıtlaSil
  3. Ooh ne güzel yaa:)ayrı ayrı günlük olmaları da bir hoşş :) Düğünde iyi eğlenceler:)

    YanıtlaSil

Kızdın mı? Üzüldün mü? Mutlu mu oldun? Önerin mi var? Yaz Bana!!