4 Ağustos 2012 Cumartesi

Anket Gibi Mim:) (Düzeltildi:))

Sevgili yerli polly beni mimlemiş.Kendisine pek çok pek çok teşekkür ederim.Mim oldukça ilginç sorulara sahip kendimi anket cevaplayacak gibi hissettim gerçekten:)Bugün tembelliğim üstümde soruları kopyala-yapıştır yapıcam artıkk:):)Hemmen başlıyorumm:)


Çaresi bulunmayan bir hastalığa yakalandınız ve bunun sonucunda yaklaşık 1 yıllık ömrünüzün kaldığını öğrendiniz.Kalan 1 yılınızda ne yapardınız?

Ben bunu sık sık düşünürüm zaten.Ya herkesin farklı hayali şeyi olabilir.Ben şuan bunu öğrensem hiç öyle dünyayı falan gezmem.Benim en çok istediğim şey sevdiğim adamla yuva kurmak.Şu gün 1 yıl ömrüm olduğunu öğrensem; hemen evlenirim.Hep hayalimde evlenmek istediğim bir evlenme dairesi var orada evlenirim.Hemende hamile kalırım.Diyeceksiniz yazık değil mi çocuga annesiz büyüyecek.Ben annelik duygusunu tatmadan bu hayattan gitmek istemem.Ben Demetciğime katılıyorum arkadaşım.Yaşım 22 olmuş marjinal hayatlarda gözüm yok artık.Hayalim 3 kelime yani "evli-mutlu-çocuklu:)!"


Fobileriniz, takıntılarınız var mı? Varsa neler?


Ben bu takıntılarla ilgili kocaman bir post girmiştim (şurada)O yüzden fobilerime geeçeyim.Benim en büyük korkum boğulmak yani nefessiz kalmak.Suda olur,asansörde olur bir yerde sıkışıp kalıp nefes alamayıp ölmekten çok korkuyorum.Sevdiklerimi kaybetmekten aşırı korkuyorum hatta bu yüzden onları o kadar sıkıp bunaltıyorum ki manevi olarak kaybedecek duruma geliyorumm.Sonra bide arıdan aşırı derecede korkarım.Küçükken en yakın arkadaşımın babası arı saldırısından öldü.u korkum orada başladı sanırım..

Bir sabah kalktınız ve dünyada hiçbir insan olmadığını öğrendiniz, ne yapardınız?

Öncelikle sevdiklerimi bulma ümidiyle her tarafı gezerim.Sonra umudumu kesersem son kez sevdiğim şeyleri yer,intihar ederim..

Dünyayı dolaşmak isteseniz hangi ülkeden başlardınız, neden?


Kesinlikle İtalya,sonrada Yunanistan..Bu dillerine olan hayranlığımda kaynaklanıyor olmalı.Ama öncelik italya.İtalyanca öğrenip İtalya'ya giderim.Çünkü "İtalyanca Aşk Başkadır":):) Maeve Binchy 'i sevgiyle anarım.

İtiraf edin prens/prenses e dönüşür diye kaç kurbağa öptünüz?

Bunu mecazi anlamda düşünerek cevap vermek istiyorum tabiki gerçek kurbağa öpmedim.6 yaşındayken köyde öpmek için çok koştum ama yakalayamadım.Olaya mecazi anlamda bakıyorum bu sebeple..Prens'e dönüştürürüm,adam ederim diye bir kurbağa öptüm sadece.Ondan da oldukça pişmanım.Sonra sevdiceğimle tanıştım.Onun Aşık yönüyle tanıştım yani.Yoksa önceden Merhaba Merhaba sınırında konuşmuşluğum vardı.Adını sanını biliyordum yani .O gerçek bir prens,gerçek bir şövalye:) Ee ne de olsa Rapunzeliçeyi cadının kulesinden kurtardı kolay mı:P Onu öptüğüm gün; bir kurbağayla boşuna uğraşmanın ne kadar saçma olduğunu anladım.Keşke Kurbağayı adam edicem diye koşmak yerine beni hayranlıkla uzaktan izleyen Şövalyemi görebilseymişim..Keşke.. 


En son yaşadığınız küçük düşürücü, unutamadığınız olay?

Ben Geğirme konusunda oldukça rahat bir insanım.Evde annem babamdan çekinmem,sevgilimden çekinmem,En yakın arkadaşımdan çekinmem.Ama okulda kendini klas sanan İnsanların yanında yapınca kötü bakışlara maruz kalabiliyorsun.Yaptığımın kötü birşey olduğunu sanmıyorum.Benim mide rahatsızlığım var geğiremezsem yediğimin hepsini kusuyorum.(gastrit sanırım) Ama işte okulda ağzından kaçınca öyle bir bakıyorlar ki utanıyosun.Sanki kendileri yapmıyor,sanki sıçarken de pembe sıçıyorlar:) (çok sevdiğim aykenokeyso sık sık söyler bu lafı)

Asla yanınızdan ayırmadığınız 3 şey?

Telefonum,Yüzüğüm,Cüzdanım

Hayatınızın bir kitap/ film olmasını isteseydiniz hangi kitap/film olmak isterdiniz?

Kitap olsam Alacakaranlık serisi olurdum huuuuuu:)

Film olsamdaaa Romantik Komedi adlı filme bayılıyorum o olabilirdim:)


En yakın arkadaşınızın bir uzaylı olduğunu ve sizi ilk denek olarak kendi gezegenine götüreceğini öğrendiniz, ne yapardınız?

Şimdi Öncelikle sorarım.Ne kadar sürede gider bu bacım derim.Ne kadar süre sonra dönecem derim.Gidip Geri dönmeyeceksek ailemle sevdiceği almadan gelmem derim:):)


İsviçreli bilim adamları görünmezlik hapını buldu ve siz bu hapı kullanan ilk kişisiniz. Hapı kullandıktan sonra yapacağınız ilk şey nedir?

tüüüm tanıdıklarımın yanına tek tek gider.Benim hakkımda ne konuşuyorlar,ne düşünüyorlar dinlerim.Böylece dostumu düşmanımı bilirim

Mimlenenlere gelirseekkk








E yeter gene kim isterse yapabilirr:) Rapunzeliçeniz gideeeer..Öptüm sizi:)

Not: AÇIM:))



8 yorum:

  1. valla ben de aynen evlenirdim kuzum :D:D teşekkür ettim beni mimlediğin için, en kısa zamanda yapcam tatlım :*

    YanıtlaSil
  2. Bekliyorum arkadaşım.Mimlerim tabiki hepsi feda olsun sana:)
    Şu hayatta insanın sevdiği ile yuva kurması kadar güzel birşey var mı ya:)

    YanıtlaSil
  3. Bende seni yerim ya.İyiki varsınız siz:)

    YanıtlaSil
  4. Bu mimin cvplarını okumayı çok sevdim ,çok eğlenceli:) Pembe sıçan biri olsaydı kesin şu tv de görünen şarkıcı olduğunu iddia eden 'kendi' olurdu:)

    YanıtlaSil
  5. Asabi Bakire;Bende en az kendi kadar pembe hastasıyım ama ne yazık ki Pembe sıçamıyorum:):)

    YanıtlaSil
  6. Ne güzel cevaplar vermişsin Rapunzeliçe. Okurken kendimden çok şey buldum valla ^_^ Teşekkür ederim mim için. İyi ki varsın :)

    YanıtlaSil
  7. Ah Vişne'm sende iyi ki varsın:) Bana benzeyen İnsanları gördükçe yanlız olmadığımı Anlıyorum çook seviniyorum:)

    YanıtlaSil

Kızdın mı? Üzüldün mü? Mutlu mu oldun? Önerin mi var? Yaz Bana!!