9 Temmuz 2012 Pazartesi

Ne güneşmiş Be

Birkaç gündür yazılara başlayıp başlayıp siliyorum.Yazacak o kadar şey var ki aslında hangi birinden başlayayım onu kestiremiyorum sanırım.Şuan arkadaş sıfatıyla nitelendirdiğim birini bi kaşık suda boğmak istiyorum.

Ben bu insanları anlamıyorum ya.Ne kadar üşengeç,ne kadar of diyecek kelime bulamıyorum.Sinirliykende böyle huyum var kilitleniyorum..Konu sadece şuanlık bir konu değil ve sadece şuan konunun kahramanı olan Sibelcanla alakalı değil( siz hala onunla tanışmadınız mı? buyrun)). Bu her yaz farklı insanlarla yaşadığım bir sorun. 

Ben nefes darlığı problemi olan aynı zamanda sıcak havalarda çok tansiyonu düşen bir insanım.Ama buna rağmen güneşin alnında yürümeyi,gezinmeyi,arkadaşlarımla buluşmayı sorun etmem..Ama herkeste bir nazendelik.Aman ben güneştee buluşmam ,aman ben 2 adım bile yürümem,aman güneş şöyle.

Güneş bu ya güneş.Çok kötü olursan gecersin biraz gölge bi yere.Öcü değil bu yani yemez kimseyi güneş.Tatile gidince altında herkes malak gibi yatmayı biliyor.Şehir içinde mi problem bu güneş.Ki ben arkadaşlarımla güneşin alnında hiç yürümedim genelde alışveriş merkezine gidilecektir.Yürüyeceği max 15 dk yani.

Ama yoo yoo güneş yer bunları.Hayır ben hastayım gık demiyorum.Fenalaşınca iki dk gölgede dinleniyorum geçiyor ne var yani..

4 yorum:

  1. Evet bu tepkiyi ben de alıyorum bu ara, özellikle sevgilimden , gezelim diyorum yaa çok güneş diyo, e tamam oturalım diyorum dışarda olmasın ama içerde olsun klima da olsun diyo, heoff diyorum ben de :D tam uyuz

    YanıtlaSil
  2. Ah Sylvie ribel; Benimkide aynı valla da Sevgilime acımam:) ' bu kadar mı dayanıksızsın aman nazende ' falan der gaza getirir yürütürümde arkadaşa o kadar naz geçmiyor işte:)

    YanıtlaSil
  3. aman aman güneş yer onları belli mi olur :D

    YanıtlaSil
  4. aynen su perisi; şu düşünceleri deli ediyor beni

    YanıtlaSil

Kızdın mı? Üzüldün mü? Mutlu mu oldun? Önerin mi var? Yaz Bana!!