17 Temmuz 2012 Salı

Mesela Mesela-1..

Ben mesela Nutella'dan nefret ederim mesela.Eskiden Türkiye'de yoktu;yurtdışından geliyordu o zaman tadı çok güzeldi.Türkiye'de üretilmeye başlayınca tadı bir değişti.Tiksindim.Bunu bir ortamda söyleyince aman kendini beğenmiş gibisinden soğuk bakışlara maruz kalıyorum.Ama cidden olanı söylüyorum.Sadece Nutella değil ekmeğe sürülen hiçbirini yiyemiyorum.Kokusu bile tiksindiriyor.

Ben mesela Titanic'i hiç izlemedim mesela.Severim aslında romantik filmleri ama hiç izlemedim onu ne bileyim.Romantik Komedi filmleri çoook severim.Aşk tutulması ve Romantik Komedi filmlerini 5'er kere izledim..

Ben mesela Kızıl oldum mesela:) Dün annem saçıma kına yaktı.Bir tepsi kınayı boca ettik kafama.Bütün gece onunla uyudum.Boynum çok ağrıdı bir ama değdiğini düşünüyorum:) Her gören bayıldı saçıma yuppii:)

Ben mesela çok ezik bir tipim mesela.Boyum kısa ve zayıfım(34-32 beden arası birşeyim).Etrafımdaki insanlara bu kız sürekli korunmaya muhtaç izlenimi uyandırıyorum.Annem,babam,sevgilim,arkadaşlarım herkes çok korumacı bana karşı.+18 olan ortamlara her girişimde mutlaka bana kimlik soruluyor.

Ben mesela oje sürmediğimde kendimi çıplak hissediyorum mesela.Sanırım bu hastalığım üniversite hazırlık sınıfında başladı.3 yıldır ojesiz gezdiğim gün sayısı sınırlıdır.

Ben mesela çilek hastasıyım mesela.Çilek mevsiminde doğmuşum ve ensemde çilek lekesi var.Daha önceki hayatımda bir çilektim belki de:) Yerken kendimden geçiyorum:)

Ben mesela berbat bir sese sahibim mesela.Şarkı söylemeyi çok seviyorum.Ama kendi sesimden kendim bile nefret ediyorum.Bazen evde kendimi kaptırıyorum şarkı söylüyorum.Annemden gelen tepki "miyavlama rapunzeliçe ya miyavlamaa" Allahım ne vardı azcık ses vereydin bana:)

Ben mesela çok meraklıyım mesela.İnsanların hayatlarını araştırmayı ayrıntılar yakalamayı çok seviyorum.Ama bunu kimseye zarar vermeden yapıyorum.Hafızam çok kuvvetli olduğu için hiçbir ayrıntıyı unutmuyorum etrafımdaki şnsanlar hakkında.Domat'la İlk konuşmaya başladığımızda onun hayatı hakkında yakaladığım ayrıntıları anlatmıştımda çok şaşırmıştı:)

Bu kadar "ben mesela" demişken bu şarkıyı yayınlamamak olmaz.Sizi başbaşa bırakıyorum.Rapunzeliçeniz Sizi Öperrr..


Sizi Çok Seviyorum Canım İzleyicilerim(ayy çok içimden geldi de:))

13 yorum:

  1. Titanıgı hiç izlememen şaşırttı :))

    YanıtlaSil
  2. arada düşününce beni de şaşırtıyor:)

    YanıtlaSil
  3. Ben de kınalıyım! Yaşasın kına kardeşliği! :D

    YanıtlaSil
  4. ayyy düş kızı yaşasınn:)Bayılıyorum ben saça verdiği doğal kızıllığa hemde saç besleniyor.Daha ne olsun:)

    YanıtlaSil
  5. Titaniği ben de izlememiştim biliyormusun , taa ki geçen ay mı ne arkadaşımla sinemaya gitmek istediğimizde titanikten başka izlicek bişey bulamayana kadar :)
    ama şunu söylemeliyim ki güzel bir yazı olmuş bu,seni biraz daha tanımamı sağladı :)

    YanıtlaSil
  6. Sylvie Ribel;Benimde amacım buydu zaten arkadaşım ara ara yazıcam böyle artık:) Bak izlemeseydin yanlız değilim diyecektim artık yanlızım :)

    YanıtlaSil
  7. Titanik!i annem de izleyemiyor kankaaa !
    Kadın olmuş olan ya da gerçekleşebilecek olan hiçbir filmi izleyemiyor. İçinde ölüm felaket falan varsa. Korkuyor. Ben o anadan nasıl çıktım acaba?
    Çilekeş anam!

    YanıtlaSil
  8. ahaha ananı da tanımak isterim bigün:)Ben neden izlemedim kendim bile bilmiyorum :)

    YanıtlaSil
  9. Enee ! Niye aklıma gelmedi. Bize gel len çaya :)

    YanıtlaSil
  10. sen önce bir dönde Ege'nin incisine:)

    YanıtlaSil
  11. Ayyy :) Ben burayı çok sevdim yaa :)) Her şeyden evvel daha bloguna ilk girdiğimde soldaki hoş geldin bloğuma diyen ayıcığı yerim ben yer! :) Ve sonralıkla (bu nasıl bir kelime olduysa artık:D) sitenin genel temasını ve senin üslubunu çok sevdim :)
    Buralardayım artık yani :)
    Ha bir de ben de nutellayı sevmem ve senin dediğin türden zararsız ama bir hayli çok meraklıyımdır :)
    Biliyorum bunu ilk kez ben söylemiyorum ama ben Titanic'i şiddetle tavsiye ederim sana (:
    Yeni saçların da hayırlı olsun tabi ki :)
    Çilek güzeldir yaa (:
    Ha bir de oje de güzeldir (:

    YanıtlaSil
  12. Titanic'i izleyecem elbet birgüüüün:)

    Bloğumu beğendiğine çoook sevindim arkadaşım:)temayı da sevimli ayımı da şu sayfadan almıştım.Göz atabilirsin.

    http://bloggericinsablonlar.blogspot.com/

    ben seni senin beni keşfetmenden önce keşfetmiştim(cümleye bah hele:)) Ben genelde pasif okuyucuyum sanma ki okunmuyorsun.Takiptesin tatlım.Öptüm seni:)

    YanıtlaSil
  13. Hemmen göz atacağım canım çok teşekkür ettim :)
    Evet ben de seni takip listemden keşfettim aslında ve iyi ki de keşfetmişim diyorum çünkü gerçekten çok keyifli bir yer olmuş burası :) Doğallık ve sıcaklığının olağan bir sonucu tabi bu :)
    Takibimi hiç bırakmaman dileğiyle o zaman, ben de çok öptüm :)

    YanıtlaSil

Kızdın mı? Üzüldün mü? Mutlu mu oldun? Önerin mi var? Yaz Bana!!