31 Temmuz 2012 Salı

İsyeaaannn(saçmalık postudur dikkat)

Ben Twitter açtım da gene uzun kısa demeden buraya yazıyorum.Ya huylu huyundan vazgeçmez diyerek demek istediğime geçiyorum..

Hani böyle Eski Türk filmlerinde esas adam vardır,yakışıklı jön.Filmde çok sevdiği küçük bir çocuk vardır.O çocuk mutlaka ondan peydahlanmıştır ama adamın bundan haberi yoktur.Çocuğa "çocuğum olsaydı senle aynı yaşta olacaktı" diye laflar eder.Gel zaman git zaman öğrenir çocuğun ondan olduğunu.Senin baban benim diye bağırıp isyan etmek ister ama susmak zorundadır ya hani..

İşte bende bana "Çok uzadı saçın kestir şunu yaa" "Sıkılmıyor musun bu kadar saçtan yaa" "Sana kısa saç çok yakışır" ve benzeri 354646435434 cümle kuranların suratına anıra anıra,isyan ede ede "Olmazz kestirmeeeem çünkü ben RAPUNZELİÇEYİMMMMM" diyerekten bağırmak istiyorum..

Şimdi ağzınız açık kaldı demi.Oha Rapunzeliçe dediniz onu ordan oraya sokup,buraya çıkarıp,şuraya nasıl bağladın.Ah bir bilsem.Aklıma geldi söylüyeyim dedim:):)

Hayır hayır korkmayın akıl sağlığım yerimde.IQ'mda 109 bir gerilikte yok:) Farklı çalışan bir akıl diyelim geçelim,İftara yetişelim:) Sizi de ÖPERİMMM..

5 yorum:

  1. Çok sevimlisin :))
    Yazıyı okurken hadi bakalım nasıl bir bağlantı kuracak diye merak da ettim hani. Ha kurabildim mi cık ben bağlantı kuramadım :D Ama eğlendim çok iyi oldu çok da güzel oldu :D
    Öperim :))

    YanıtlaSil
  2. Ay ben de ikinci paragraf bittiğinde aha dedim bu da o filmlerdeki gibi bir olay yaşamış. Üvey babası varmş falan.. Bi'sürü senaryo belirdi kafamda :D

    YanıtlaSil
  3. b3ngücümm;bağlantıyı bende çok kurmuş değilim.İkimizde iç dünyamızda fışkırık yaşıyoruz falan diye düşünmüş olmalıyım.Allahım kendim bile kendimi çözemiyorum:)Sende çok sevimlisin moral kaynağım:)

    Bir çeşit ben işte; senide şaşırtmışım desene.Hayatım filmlere konu olmayacak kadar sıradan.Bir tek ben değilim:):)

    YanıtlaSil
  4. ordan oraya süper bağlayışş:D

    YanıtlaSil
  5. Lala; çok kötü fena bağlarımm:)

    YanıtlaSil

Kızdın mı? Üzüldün mü? Mutlu mu oldun? Önerin mi var? Yaz Bana!!