26 Temmuz 2012 Perşembe

Dikizçi Rapunzeliçe

Ben geldim canım izleyicim.Sınavım geçti bittiiii:) 2 hafta kadar tembelliğin dibine vurmaya kararlıyım.Oh mis mis:)
Sınavımda iyi geçti ya bakalım hayırlısı.En son iyi dediğimde 20 almıştımda:) Pek yorum yapamıyorum o yüzden.Ama sibelcan'la,bay comleksle falan karşılaştırdık cevapları doğru gibi ya.İnşallah.Amin.

Ben size asıl başka birşey anlatmaya girdim buraya ya konuyu unutuyordum az kaldı.Biz şimdi ailemle bir yerde kirada oturuyoruz.Ev sahiplerimizde üstümüzde oturuyor.Birde alt kat var.Burası ne zamandır boştu.Geçen gün bir duydum ev sahibi altıda kiraya vermiş.Bir kızları varmış birde oğulları.Bunları duyunca bende bi kıza karşı hafif kıskançlık başladıda çaktırmıyorum.Küçüktür daha felan diyorum kendi kendime.

Benim odam apartman boşluğuna bakıyor tam bu arada.Altta,üstte ne konuşulsa duyuyorum en.Kızın sesini duydum analiz yapıyorum ben."Hımm ukala kesin liselidir daha bu" ," yok yok kesin küçük baksana sesi ne kadar ince" derkeeeen.Annem bir öğrenmiş kız üniversitede.Annam ben iyice kudurdum.Birde niye kıskandığımı anlasam:) Galiba ev sahibinin ilgisini kıskanıyorum.Ben Üniversitedeyim diye çok iyi bakıyorlardı bana.Kekler çörekler,börekler,harçlıklar.Evet evet kesin ondan kıskanıyorum kızı.Neyse izleyicim bu sefer bende başladı başka bi merak."kız güzel mi acaba" "şişman mı zayıf mı" vs vs.Öğrenmezsem delirecem ama.Hiçte muhabbete girmedik gideyim kapılarını çalayım.Bende kendimce çözüm buldum:)

 Böyle bizim evler u şeklinde.Benim odamla onların mutfak karşı karşıya kalıyor yani(onların mutfak karşı altta oluyor yani) İşte ben odamdaki pencerede kamp kurdum resmen kızı görecem diye.Kızın sesini duydum mu 1 cmlik perde aralığında pörtletiyorum gözümü.Bak bak gözlerim ağrıdı ama gördüm.Kocaman kıçı var işte niğhahaha:) sonra gönül rahatlığıyla yatıp uyudum:) Belki ev sahibi onun yüzünden benim pabucumu dama atacak ama olsun ben ondan daha güzelim işte huh:)

Ya şu yaşıma kadar bir elalemin mutfağını dikizlemediğim kalmıştı onuda yaptım:)Çok kötüyüm ama kıskançlık olunca konu gözüm dönüyor:)

Ben şimdi tembelliğin dibine vurmaya gidiyorum.Anlattıklarımı sakın evde denemeyiniz!! Gidip kimseyi dikizlemeyin yani..Ben yaptım pişmannnn değilim ama olsun siz yapmayın:)Rapunzeliçeniz sizi öpeeeer.

11 yorum:

  1. :D hahaaa ne kıskançlıkmış cidden ama olsn değişik bir macera olmuş

    YanıtlaSil
  2. Şimdi hatırladım bak küçükken ben ve çocukluk arkadaşım artık neyi amaçladıysak karşı evdeki mutfakta işlenen kadını dikizlemiştik :D Kadın bakınca saklanıyorduk sonra geri çıkıyorduk tabi kadın bizi görmedi sanıyorduk :D O geldi aklıma şimdi. Niye bunu burda anlattıysam mesaj atmak zor geldi burdan okursun diye heralde :D

    YanıtlaSil
  3. bir çeşit ben işte; evet bayaa değişik bir macera oldu:) Aslında huyum değil kıskançlığın bu şekli,ilk defa oldu ende şaşkınım:)

    Aykenokeyso; evinizi düşündüm.Nereden hangi mutfağı dikizlediniz hala düşüneler içindeyim:)Kadın kimbilir ne düşünmüştürr:) ben en azından görülmedim arkadaşım:)

    YanıtlaSil
  4. Ahahahah :D :D çok tatlısın yaa :)) İyi yapmışsın boşver için rahatlamış en azından :) hem senden çirkin olduğu iyi olmuş hem de takma sen hiç kafana ilk göz ağrısı sensin ev sahiplerinizin, pabucun dama falan atılmaz yaani :))

    YanıtlaSil
  5. b3ngücümm; bakalım zaman gösterecek kimin pabucu nereye atılıyor:)Evet içim çok rahatladı ve sanırım iyi bir kız kuşlardan öyle duyumlar aldım:)

    YanıtlaSil
  6. yihahahah :D iyi yapmışssın ben olsam ben de aynını yapardım, kimse benden güzel olamaz apartmanda lannnn diye de carlardım :D

    YanıtlaSil
  7. Kanka ne yapacağız biz seninle yaa :D Yıllar yıllar önceydi sana kıskanmakla ilgili bi yazı yazmıştım :D Gerçi o enişteyle ilgiliydi ama :/

    Bu arada ben döndüm eski bloguma.

    YanıtlaSil
  8. Sylvie ribel; ahaha tek başıma olmadığıma seviniyorum.Eveeeet kimse bizden güzel olamaaaaz:)

    Domatez; kanka döndüğüne çok sevindim eski bloguna.Valla en güzelini yaptın kızım ya:) Kıskançlığın böylesi beni çok hırpalamıyor.Eniştenle alakalı olanı fennaa biliyon:)

    YanıtlaSil
  9. E tamam işte en kebap komşu tipi :D :D çirkin ve iyi :D :P hem rakip değil hem de arkadaş olunabilir yanii :))
    Şaka bir yana da güzelliğini boşver, iyiyse konuşur görüşürsün değilse zaten dünyanın en güzeli olsa da para etmez boşver (:
    Senin kalbin güzel bi kere kızım yaa :)

    YanıtlaSil
  10. b3ngü; dediğinde çok haklısın iyi olmadıktan sonra güzelmiş çirkinmiş ne fayda..
    henüz tanışamadım kendisiyle ya bakalım hayırlısı:)
    kalbim ettiğin iltifata çok teşekkür ettiğini bildirdi bu arada:)

    YanıtlaSil
  11. Hadi bakalım hayırlısı o zaman :)
    Rica ediyorum, kendisine çok çok selamlar söylüyorum vee sahibini de çokça öperek bu posttan ayrılıyorum o zaman :))

    YanıtlaSil

Kızdın mı? Üzüldün mü? Mutlu mu oldun? Önerin mi var? Yaz Bana!!