20 Haziran 2012 Çarşamba

takıntılı mim:)

Çok sevdiğim bir blogger olan canımın içi melodram mimlemiş beni.Kendisine kucak dolusu teşekkürü öpücükle yolluyorum.Sağolsun,varolsun:) Geleyim fasulyenin faydalarınaaaa:) Yani mimeee:) geçiyorum hemencecik

Ben çok fazla x 21654546463 derecede takıntılı bir insanım.Hangi birini yazayım diye düşünceler içindeyim açıkcası. Belli başlı olanlardan bahsedicem artık..

Mesela dış görüntüm konusunda çok takıntılıyım.Moda ve makyajla ilgili onlarca site takip ediyorum.Sadece bunun için özel sık kullanılanlar dosyam var.. Tabi bunu birçok bayan yapar diyeceksiniz.Ama bende aşırı derece.Öyle ki mesela sevgilim bu sene bana yakın bir yere geldi ve haftada 2 görüşürüz.Ben bir giydiğimi yanında bir daha giymedim asla.Hani aynı t-shirt belki giymişimdirde aynı kombin asla.. Bunu için kendimi paralıyorum resmen.Daha yanından ayrılırken bi dahaknde ne giyeceğimi ne giyebileceğimi düşünüp gerekirse birşeyler alıyorum.Tabi pazardan giyindiğim için genelde koymuyo bütçeme çok:)

Başka bir takıntım herşeyin düz durması.Yani odam ya tam dağınık olacak-savaş alanı gibi- topluysada herşey dümdüz olacak.Ayakkabıları gözümün önünde ters koyun.Yani biri öne biri arkaya bakacak şekilde onu düzeltmezsem deliririm orada birşeyler batar bana.Yada bi kıyafeti ters çevirip koyun kalkar düzeltirim.Düzeltmezsem yasa bürünürüm kesin işlerim kötü gidecek diye.ki gerçekten düzeltmezsem kötü gidiyo yaa:D

Bir sınava girerken atıyorum dürüm yedim.Sınavım kötü geçti.Yada bir kalemle girdim kötü geçti.Bir daha O şeyi sınava girerken yemem yada o kalemi sınavda kullanmam.

Sevgilimle alakalı söyleyeyim birde:) biri sevgilime bir sevgi sözcüğü kullandığında canım,hayatım,bebeğim v.b bir süre o kelime ile hitap etmem banada etmesini istemem.En salakçası budur belkide öyleyim ama:)

Bunun gibi o kadar çooook var ki anlatamam.Nazara çok inandığımdan birinin kıskanç olduğuna inanırsam onun yanında sevgilimi kötülerim mesela:D ay çok manyağım biliyorum:) Benden bu kadar örnek yeter. Sizinde cevaplarınızı bekliyorum.

Kanküş pisipisi 

Vişne Çürüğü (melodram mimlemiş gerçide bende seni seçtim pikacu:)

helin

Hayal Kahvem 

Megalomanyak

Böyle isim yazmayı sevmiyorum.İsteyen herkes yapabilir ya:) İlla isimle yazmak istiyosaniz mesaj atın sizide yazayım:) Böyle işte 4 gözle cevapları bekliyorum.

8 yorum:

  1. Aha mimlenmişim! Çok teşekkür ederim Rapunzel. Bu mim bana ilaç gibi gelecek bir bakıma. En kısa zamanda yapacağım bunu mutlaka. Cevapları çok yakın zamanda alacaksın. Ayrıca düzlük konusunda hemfikiriz sanırım. Bende de var o durum. Simetri takıntımın yanında her şeyin düzenli olması gerekiyor. Öyle de düzenli biriyim. Sen de öylesin. Güzel bir özellik bence bu ^_^

    YanıtlaSil
  2. Vişne Çürüğü ; Bence de güzel ama bazen trajikomik oluyor.İlk defa gittiğim bir evde yeni insanlarla oluyorum mesela; gözümün önünde bir şeyi ters yapıyorlar, ben orada terler döküyorum.Düzeltmeye de utanıyorum:) Bekliyorum cevaplarını vişne merakla:)

    YanıtlaSil
  3. Bir sınava girerken atıyorum dürüm yedim.Sınavım kötü geçti.Yada bir kalemle girdim kötü geçti.Bir daha O şeyi sınava girerken yemem yada o kalemi sınavda kullanmam.


    Bu takıntını sevdim bende denicim.:D belki ondan uzamıştır okulum falan.:D

    YanıtlaSil
  4. Bu yaptığım genelde tutuyor biliyor musun:) Tezimi çürütene kadar devam edicem:) Önümüz yaz okulu Sonuçları bekliyorum canım:)

    YanıtlaSil
  5. kenkuşumm hayatının tam içinde olaraktan bu yazını okuduğumda hiçbiri yabancı gelmedi :D o kadar kıyafeti alıp alıp alıp hala giycek hiçbişiyimm yoookkk ! moduna girmeni seviorumm:)
    ve odanı toplamana yardım edicem kenkuş merak etme sen :D hadi gel bak odamıda topladım senn için diyemicen bundan sonra .P MUCUKKKKKKK :*******

    YanıtlaSil
  6. Pisipisi; Kenkuş diyerek kendimizi çok mu ele verdik acaba :) amaaaan kim nereden görücek diğmi kenkuşum:)
    ama giyecek hiç bir şeyim yooook cidden kenk yaa:(

    nee odamı mı toplucaksın!!! Seni zaten çok seviyordum şimdi daha çok sevdim kenkuuuuu:D mucuuuuukkk

    YanıtlaSil
  7. boşver kenk kim nerden bilceeek hem kenk bizim lafımız hani başkalarının değil ;) :P :D



    bende seni seviom kenkuuşş ama odamı toplamıon benim :D

    YanıtlaSil
  8. seninki toplu oluyor zaten kenku:)kenk başkalarının olsun biz kenkuşuz,kenkuyuz,kenkayız:):)

    YanıtlaSil

Kızdın mı? Üzüldün mü? Mutlu mu oldun? Önerin mi var? Yaz Bana!!