24 Ocak 2012 Salı

Artık yazmalıy(d)ım:)

       Selaaaaaaammmm:) Sonunda birşeyler yazabildim.Binbir heves blogcuğunu açıp yazmaya bir türlü oturamayan bir ben miyimdir acaba bu hayatta :) Ama ben blogu öyle bir zamanda açmaya karar verdim ki sağolsun finaller alacaklı gibi kapımdaydı.Gerçi buraya birşeyler yazmadım da oturup saatlerce inekledim mi ? Tabi ki hayır:) ama rapunzeliçede kendi çapında çalıştı ya hemen tembel olduğumu düşünmeyin. Sadece birazcık boşladım diyelim. Tabi bunda A... kişisinin bana çoook yakın bir şehirde okul kazanıp okumaya başlamasının payı az biraz var. Tamam tamam çok fazla var itiraf ediyorum:) A... kişisi benim yakınımda olsunda ben razıyım herbişeyciğe ya boşver, kalan ders olsun değil mi ama:):) Çünkü biz taam 3 yıl birbirimizi uzaktan sevdik ve hep bugünlerin hayalini kurduk.O yüzden dersmiş mersmiş üzemez beni yani.
    Ben bu blogu içimde kalanları artık tutmak istemediğim için açtım. Herşeyi çok kafaya takan bir insanım ve bu da beni çok yıpratiyor gerçekten.Bu blogu açtığımı bilen sadece bir kişi var zaten o yüzden hayatımdaki o kişi hariç herkes hakkında sövüp sayabilirim:) çok kötüyüm nihahahah:) Sayın sevgilim A... kişisi senin bile haberin yok neler diyecem sana burda bir bilseeeen kesin saçımı başımı yolardın:) Ama bulamıcaksın zaten alakan yok blogla falan iyi oldu iyi:)
    Günlerim bu ara aşırı sıkıcı geçiyor.Oturduğum koltuktan sadece temel ihtiyaçlar için kalkıyorum düşünün yani.. Ama okul bir başlasın siz görün başıma gelen olayları..Aşşk,tutku,entrika,yalan,dolan,kavga her türlüsü rapunzeliçede:) çoook yakında.. izlemede kalın emiiii :) 

4 yorum:

  1. bu bloğu açtığımı bilen bir kişi var demişsin acaba o kişi benmiyiiiiiiiiimmmmmmmmm :)))))) <3

    YanıtlaSil
  2. seeeen bide biri daha :) hani sendeyken RAPUNZELİÇE headerını atmıştı :) hatırladın mıı:)

    YanıtlaSil
  3. eveeeeeeeett aklımdan geçti zateen oda burdamı?? :))acaba bende mi yazmaya başlasam ama pek anlayamadım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben gelince anlatırım:) şuan değil açtı bitane kapadı yakında katılır:)

      Sil

Kızdın mı? Üzüldün mü? Mutlu mu oldun? Önerin mi var? Yaz Bana!!