14 Aralık 2012 Cuma

Hayatım Olmuş İşler Güçler:)


Bugün çok güzel bir gündüüüü:) Ben fakültemde bir klübe üyeyim.O klüp bugün İşler güçler'i getirdi:)O kadar güzeldi ki anlatamam:) Girerken biraz problem yaşadım gerdiler bizi sevdicek bizim okuldan olmadığından dolayı ama sonra girdik oturduk yerimize.Bir süre bekledik tabi salonun yerleşmesi falan.Sonra çıktılarr:) Bir alkış koptu 5 dk susmadı zateeen:) Sorular soruldu onlarda cevap verdi her cevapları bizi yerlere yatırdı.Hepsi ayrı bir sempatikti ya.İçimizden biri gibi sanki arkadaşlarımızla konuşuyor gibi hissettik:)Bazısı sadece Ahmet Kural için gelmiş ama ben hepsi için gitmiştim hepside şekerlikten ölecekti:) Hele Sadi resmen bizim klüpten gibi falandı bizim takımın görevlilerine yardım etti baya :) Ve gerçekten aşırı uzundu:) Sonunda Ahmet ile Murat şarkı söylediler.Sonra bizim klüp şarkı çaldı bir güzel göbek attılarr:) Biz gülmekten alkış tutamadık nasıl göbek attılar. Gerçek hayatta da birbirlerine çok bağlılar ve televizyonda nasıllarsa aynılar.Sen ünlü olmuşsun gel orada parmaklarını birbrine geçirip şaklata şaklata göbek at.Ünlü gibi değiller hiç ünlü tripleri yoktu çok iyiydi ya:)
biz 5. sıradaydık ilk sırada olsaydık sahneye atlayıp göbek atacaktık ama uzak kaldık:)

Ben çok beğendim çok mutlu oldum.en çok sevindiğim sevdiceğimin mutlu olması oldu çünkü o benden daha çok hayranları.Mest oldu gözünü ayırmadı valla:) Böyle güzel bir anımız oldu işte:)

Kendinize iyi bakın canım izleyicimmm.Rapunzeliçeniz gideer:)

6 yorum:

  1. Fanı değilim. Sürekli olarak takip etmiyorum. Ancak televiyon karşısında o kadar doğal davranıyorlar ki hemen kendilerine çekebilen bir yapıları var.

    haaa buarada konuşma uslübu Murat'ta zaman zaman kendimi görüyorum. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D Bende aşırı fanı değil(d)im ta ki onları orada izleyene kadar:) dizide nasıllar ise hemen hemen aynılar:) Murat gibi miiii:) Teyzemin evladııııı gibi mi:)

      Sil
  2. güzel birgün geçirmene sevindim tatlım :) hep mutlu ol :)

    YanıtlaSil
  3. Ne güzelmiş öylee :) okurken benim bile içim kıpır kıpır oldu :) Her günün en az bu kadar neşeli geçsin inşallah kuzum :)
    Bir deee mimlendinnn :)

    YanıtlaSil

Kızdın mı? Üzüldün mü? Mutlu mu oldun? Önerin mi var? Yaz Bana!!